Jméno pro chlapečka (Resl)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.11.16 23:11

Jméno pro chlapečka (Resl)

Dominik, Alex, Mikuláš Resl? Nebo něco jiného? Díky za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9327
11.11.16 23:18
@Anonymní píše:
Dominik, Alex, Mikuláš Resl? Nebo něco jiného? Díky za tipy

Patrik, to mě napadlo jako první. Hezky mi to k příjmení sedí. Akorát je třeba zvážit, jestli by vám ze začátku nevadil Patlik Lesl, nebo Patrrrik RRRResl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.11.16 23:19

Líbilo by se mi například Kristian Resl, Samuel nebo ten Dominik… spíše delší jméno. Klidně i méně tradiční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.11.16 23:26

Dominik i Mikulas k tomu jdou lip nez Alex podle me. Jinak by se mi libil treba i Honzik (Jan) Resl :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
11.11.16 23:29

Mně se líbí Alex Resl, je to takové frajerske nebo jak to vyjádřit. Potom ten Dominik. Můžeš si dovolit dát i modernější jméno jelikož máš i takové příjmení…žádný Novák apod. ;) Taky Adam nezní špatně. A co Max - Maxmilian?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
11.11.16 23:29

Ten Alex Resl se mi trošku huře vyslovuje.. Ale příjmení máte krásné, hodí se k němu skoro vše :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.11.16 23:37

Dominik. Alexe byhc nedávala, oboje je moc krátký. i když coby školák podepisující sešity by to asi ocenil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
12.11.16 00:02

Četla jsem jen název diskuze a hned mi naskočil Dominik. Pak jsem koukala, že je i u Tebe ve výběru.
Dominik Resl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
12.11.16 08:00

Napadl mě hned Mikuláš a koukám, že ho taky zvažujete :palec: Dál by šel Šimon, Adam, Tomáš, Matěj,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.11.16 08:08

Marek 8) z výběru dominik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.11.16 08:46

Vzhledem k tomu, že máte krátké příjmení, tak z vašeho výběru Dominik :kytka:. Alex je moc hezké jméno, ale mně se nelíbí ta kombinace krátkého jména s krátkým příjmením :nevim:. Napadl mě ještě Daniel :kytka: Resl. Když se řekne Dan Resl, tak je to paráda.

A rozhodně bych nedala jméno s R.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.11.16 08:47
@Takyjedna píše:
Patrik, to mě napadlo jako první. Hezky mi to k příjmení sedí. Akorát je třeba zvážit, jestli by vám ze začátku nevadil Patlik Lesl, nebo Patrrrik RRRResl.

To zní moc tvrdě. Obecně se mi jméno Patrik nelíbí, ale oblíbené je hodně.

• Citovat
  • Upravit
349
12.11.16 19:22

První mě napadl Tomáš, ale z vašeho výběru se mi líbí Mikuláš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
13.11.16 13:17

Alex Resl mi přijde zvláští na výslovnost (aleKS reSL), Mikuláš Resl mi moc nejde k sobě typově (jméno netradiční, ne tak vznešené, příjmení mi přijde takové elegantní, vznešené). Mě hned napadlo Jaroslav Resl, ale to je asi úplně jiný typ jména než hledáte.. Takže pak třeba Daniel Resl (ale oboje má na konci L),
Filip Resl, Kryštof Resl (možná příliš tvrdé?), Adam Resl,
Jan Resl je krásné a i třeba Jakub Resl (i když jinak to nejsou moje top jména), Hynek Resl mi přijde taky super,
Jonáš Resl, Oliver Resl, David Resl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko