Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Potřebovala bych poradit jaké z těchto jmen byste volili vy? Vím, že by to mělo být asi na mě, ale jsem hrozně nerozhodný člověk. Takže bych ráda slyšela váš názor ![]()
Pro kluka jsem přemýšlela Mikuláš (Tohohle jména se, ale po pravdě docela bojím), Tadeáš, Tobias
A pro holčičku Rozálie, Adélka, Valerie, Vanessa
![]()
My máme Tobiáše
a holčičí se mi líbí Valerie, ale i Vanessa-těch je už ale hodně..
Vanessa určitě ne. Ve skupince na MK se narodily 3 Vanessky v jeden den, je jich hodně. Jméno Mikuláš se mi moc líbí a sama jsem ho chtěla synovi dát, ale nehodilo se k příjmení.
Za mě je Mikuláš hrozný jméno, nelíbí se mi. Vybrala bych toho Tadeáše když už to musí být, ale upřímně bych se ještě poohledla
z holcicich se mi nejvíc líbí Rozálie, za je opravdu krásná
pak Adélka a Valerie. Do těch bych taky klidně šla. Vanessa je jak pro menšinu ![]()
Všechna holcici az na adelu mi přijdou ošklivá a jak od kolotocu. Z klucicich bych dala Mikuláše
Proc se ho bojis? Mam Mikulase a v pohode, vsem se jmeno libi, tedy az na byvalou tchyni. Neni to tak okoukane a obehrane.
@Arianachrx píše:
Potřebovala bych poradit jaké z těchto jmen byste volili vy? Vím, že by to mělo být asi na mě, ale jsem hrozně nerozhodný člověk. Takže bych ráda slyšela váš názor
Pro kluka jsem přemýšlela Mikuláš (Tohohle jména se, ale po pravdě docela bojím), Tadeáš, Tobias
A pro holčičku Rozálie, Adélka, Valerie, Vanessa![]()
Tobiáš, Rozálie
krásný a dle mě i originální jména ![]()
My máme Mikuláška, je to to nejhezčí jméno co znám. Hodně jsem za něj bojovala a přes nesouhlas skoro všech i dala. Teď jsou malému 2 roky a všichni převrátili, jak je to jméno skvělé a jak se k malému hodí. Neumím si představit, že by se jmenoval jinak. Když se narodil tak měl 15cm dlouhé bíle vlasy, takže se to k němu hodilo tuplem ![]()
@Arianachrx píše:
Potřebovala bych poradit jaké z těchto jmen byste volili vy? Vím, že by to mělo být asi na mě, ale jsem hrozně nerozhodný člověk. Takže bych ráda slyšela váš názor
Mikuláš je pěkné jméno, ale pro mě je to konkrétní postava, nedala bych…Z vašeho výběru Tobias. A z holčičích Rozálie.
@Arianachrx píše:
Mě se líbí Mikoláš, říkala bych miminku Mikolka
, Mikuláš už dnes není tak neobvyklé, nebála bych se
. Tobiáš se mi nelíbí, Tadeáš je hezké
. Vybrala bych dle příjmení. Holčička jednoznačně Rozálie, to je nádhera. Mě muž bohužel zvetoval jak Rozálii, tak Žofii, za mě moc krásná jména. ![]()