Mikuláš?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.11.16 19:31

Mikuláš?

Potřebovala bych poradit jaké z těchto jmen byste volili vy? Vím, že by to mělo být asi na mě, ale jsem hrozně nerozhodný člověk. Takže bych ráda slyšela váš názor :think:
Pro kluka jsem přemýšlela Mikuláš (Tohohle jména se, ale po pravdě docela bojím), Tadeáš, Tobias
A pro holčičku Rozálie, Adélka, Valerie, Vanessa :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3383
6.11.16 19:34

My máme Tobiáše :srdce: a holčičí se mi líbí Valerie, ale i Vanessa-těch je už ale hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
6.11.16 19:35

Vanessa určitě ne. Ve skupince na MK se narodily 3 Vanessky v jeden den, je jich hodně. Jméno Mikuláš se mi moc líbí a sama jsem ho chtěla synovi dát, ale nehodilo se k příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.11.16 19:40

Za mě je Mikuláš hrozný jméno, nelíbí se mi. Vybrala bych toho Tadeáše když už to musí být, ale upřímně bych se ještě poohledla ;) z holcicich se mi nejvíc líbí Rozálie, za je opravdu krásná :palec: pak Adélka a Valerie. Do těch bych taky klidně šla. Vanessa je jak pro menšinu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
6.11.16 19:41

Tobias a Rozálie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.11.16 19:41

Všechna holcici az na adelu mi přijdou ošklivá a jak od kolotocu. Z klucicich bych dala Mikuláše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.11.16 19:44

Mikuláš a Vanessa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.11.16 19:46

Mikuláš a Adéla nebo Rozálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
6.11.16 19:46

Proc se ho bojis? Mam Mikulase a v pohode, vsem se jmeno libi, tedy az na byvalou tchyni. Neni to tak okoukane a obehrane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
6.11.16 19:59

Mikuláš a Adéla :srdce: Jednoho Mikouse znám a je úplně boží :dance:

• Citovat
  • Upravit
11439
6.11.16 20:26

Mikuláš a Valerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
6.11.16 20:48
@Arianachrx píše:
Potřebovala bych poradit jaké z těchto jmen byste volili vy? Vím, že by to mělo být asi na mě, ale jsem hrozně nerozhodný člověk. Takže bych ráda slyšela váš názor :think:
Pro kluka jsem přemýšlela Mikuláš (Tohohle jména se, ale po pravdě docela bojím), Tadeáš, Tobias
A pro holčičku Rozálie, Adélka, Valerie, Vanessa :nevim: :?

Tobiáš, Rozálie :) krásný a dle mě i originální jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
6.11.16 21:05

My máme Mikuláška, je to to nejhezčí jméno co znám. Hodně jsem za něj bojovala a přes nesouhlas skoro všech i dala. Teď jsou malému 2 roky a všichni převrátili, jak je to jméno skvělé a jak se k malému hodí. Neumím si představit, že by se jmenoval jinak. Když se narodil tak měl 15cm dlouhé bíle vlasy, takže se to k němu hodilo tuplem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.11.16 22:54
@Arianachrx píše:

Mikuláš je pěkné jméno, ale pro mě je to konkrétní postava, nedala bych…Z vašeho výběru Tobias. A z holčičích Rozálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.11.16 22:56
@Arianachrx píše:

Mě se líbí Mikoláš, říkala bych miminku Mikolka :srdce:, Mikuláš už dnes není tak neobvyklé, nebála bych se :palec:. Tobiáš se mi nelíbí, Tadeáš je hezké :kytka:. Vybrala bych dle příjmení. Holčička jednoznačně Rozálie, to je nádhera. Mě muž bohužel zvetoval jak Rozálii, tak Žofii, za mě moc krásná jména. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze