Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Honza se jmenuje každý druhý. Volila bych David. Ale obě jména si myslím že by se hodila.
David Kubík mi přijde takové „tvrdé“, že se to D a K tlučou - dala bych asi Martin. Dneska už to není jméno, které by měl každý druhý, tak proč ne.
Martin
Jméno David se mi vyloženě nelíbí, ale k příjmení se také hodí. Honza je hezké jméno, ale je jich strašně moc, opět záleží na tom, jestli vám to vadí. Jakmile mluvím o nějakém Honzovi, Anně nebo Janě, tak to provází zdlouhavé vysvětlování o kterém že to je řeč ![]()
Vsechny jsou dobry, David se mi libi, ale ty zdrbneliny ne, Dada, Davula, Dejv… divny proste, to je lepsi Martas, Mates
navic ted uz se tak nedava ![]()
Honza bych nedala určitě. Martin a David mají u mě síly vyrovnané
. Možná spíš ten David. Neznám, kromě svého synovce, žádného Davida. Martinů znám požehnaně
.
My máme martina a všichni chválí jaké je to hezké jméno. david je hezké. ale naše příjmení začíná na D a nešlo by.
mimochodem, víš kdy mají svátek? já vím, že to někdo neřeší, ale třeba mladší je narozenej těsně před vánoci, kdyby se jmenoval david, přijde mi to trochu za trest…
Martin je hezký a ještě v týhle době docela originální. Dala bych Martin ![]()
Ahoj,
otázka je jasná, které jméno je pode vás hezčí, variabilnější? Příjmení typu Kubík, podobné. Prosím o anonym kvůli příjmení. Ještě zvažujeme Jana (Honzu), ale už v rodině máme.