Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky potřebovala bych poradit. Čekáme druhého kluka a jsem opravdu v koncích s jménem. O mně ani nejde mám jich vymyšlených asi 10, ale mému manželovi se nic nelíbí:-(. Pro holku jsme jméno měli bez problému, ale ten kluk:-).
Prvního syna máme Kryštofa. Moc jsem s tím jménem spokojená, moc se mi líbí, Proto bych ráda aby i druhé jméno bylo trochu netradiční, ale ne cizí, máme české přijmení.
Můj favorit je Vincent a Jonáš. Na Jonáše mi manžel řekl, že ne a že Vincent už vůbec ne protože je to hanlivé české jméno, že se mu děti budou smát Vincku. Nevím holky jsem slovenka, takže netuším jak je to v českém povědomí, ale mně hanlivé vůbec nepřijde, spíš honosné. Jaký je váš názor?
a co Kristián??…poradím..každej si napište 10 jmen a losujte???Tenhle adrealin je skvělej!!!!
![]()
No Jesenko den pokoj - losovat, to by manžel asi neustál protože on fakt neví, když se ho zeptám jaké by chtěl tak mi řekne bude Karel:-), ale to je z recese:-).
Prokop zní zajímavě díky:-).
já chtěla Mikuláše, říkala bych mu Mikeši, Miky, ale neprošlo
![]()
My mame Vilema, dalsi jsme meli ve vyberu Viktora. Mne se libi jeste Jachym, Kristian a Oliver.
My máme Mikuláše a Kryštofa!:-)Já jsem chtěla vždy Kryštofa,ale přítel ani za nic.Tak jsme dali napoprvé Mikuláška,to se líbilo nám oběma.U druhého přítel opět Kryštofa nechtěl,ale pořád jsem na tom trvala,tak co mu nakonec zbývalo
Jonáš se mi taky líbí,je to moc pěkné jméno a hlavně netradiční.Budeš mít jistotu,že až až jednou bude ve škole,bude ve třídě jeden a ne jak 10 Honzíků a 8 Jakubů ![]()
já mám doma Robina… ono by to znělo zajímavě Kryštůfek a Robin ![]()