Lezoucí miminko - režim

358
11.3.12 09:59

Lezoucí miminko - režim

Ahoj,
mám 9měsíční holčičku, která leze a začíná se stavět. Dost času si vyhraje v postýlce nebo v židličce. Zajímalo by mě, kdo máte také lezoucí miminka, kolik času s nimi strávíte na zemi, mimo židličku či ohrádku a zda je necháváte lézt po celém bytě (samozřejmě pod dozorem). Jo, ještě máme pejska, který se mimča zatím trochu bojí, ale jinak má děti rád, tak snad to bude v poho :) Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
11.3.12 10:02

Ahoj, tak můj malý neleze, ale plazí se, ale to je asi jedno… taky se teď začíná i stavět. A v postýlce ho nechávám jen na chvili, když se třeba oblíkám abychom šli ven :think: ohrádku nemáme… hrajeme si buď na pěnových puzzlech, nebo mi tu cestuje po bytě a já chodím za ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
11.3.12 10:07

Ahoj, malé je 8 měsíců a leze. Ráno jí dám mlíko, tak půl hodinky je v lehátku a pak je defakto celý den na zemi :-) Nechávám jí lézt po celém domě, spodek je celý otevřený tak na ní vidím. Pokud jsem v kuchyni přileze za mnou. Také máme psa, 40kg RR :-). Samozřejmě za ní chodí ale Aisha je hodná. Malá je na ní taky hodná, dotýká se jí jen lehce prstíčkem takže je v pohodě nechám i chvíli samotné. Pokud se to Aishe nelíbí, zvedne se a jde pryč.
Každý den dělám podlahy takže na tu dobu je zavřená v ohrádce protože mi tahá vysavač a následně vyklápí kbelík s vodou :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
11.3.12 10:12

viktor byl na zemi neustále kromě doby jídla a spánku a procházek mimo domov. my vždy měli postýlku pouze na spaní a nebo na odložení dítěte, když jsem potřebovala něco vytáhnout z trouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
11.3.12 10:14

Máme malý byt, takže mimo jídlo a odpočinkové doby (která je dvakrát denně po půlhodince až hodince) ho nechám normálně lézt a nijak moc mě to neomezuje. Ráno si hraje ve svém pokoji, tam ho hlídám, pak se napapá, jde do cestovní postýlky kterou mám v obýváku a spinká, já si mezitím uklidím a uvařím a když se probudí, tak ho nechám jít kam chce, akorát ho hlídám. Stejně většinou leze za mnou. V té židličce bych ho mimo jídlo moc nenechávala, mimochodem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.3.12 10:15

Naše malá se teda taky plazí a válí sudy, ale nechávám jí převážně na zemi a prostě je pod dohledem ;) když už jo něco potřebuji je v postýlce nebo ohrádce, ale to se moc často nesvává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
11.3.12 10:22

AHojky naší Marušce bude 8 měsíců. Plazí se a válí sudy a jsme celý den na zemi, pěnových puzzlích a dece. V postýlce co máme dole cestovní mi nechce totiž být, jen večer když jde spát. Takže když na ni přijde spánek přes den tak spinká na puzzlích. Uklízím všechno až večer, ale máme koberec, takže to vždy jen vysaju. Teď bych ho potřebovala vyprat, ale to vůbec neím jak udělám, když tu jsme celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
11.3.12 10:26

tak já nevim, ale mám malého celý den na zemi.. leze, staví se u nábytku a chodí kolem něj, nechávám ho normálně se pohybovat po celém bytě.. máme taky pejska, toho si nijak teda nevšíma a chodí mi ještě dvakrát za den spinkat, dopoledne a odpoledne, takže když spí, uvařím, uklidím atd.. ale příjde mi zbytečný ho nechávat hrát si v ohrádce (příjde mi to jako by byl v kleci chudák.. :mrgreen: ) a hlavně, by tam nevydržel, hystericky by tam řval ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.3.12 10:27
aajulinka píše:
tak já nevim, ale mám malého celý den na zemi.. leze, staví se u nábytku a chodí kolem něj, nechávám ho normálně se pohybovat po celém bytě.. máme taky pejska, toho si nijak teda nevšíma a chodí mi ještě dvakrát za den spinkat, dopoledne a odpoledne, takže když spí, uvařím, uklidím atd.. ale příjde mi zbytečný ho nechávat hrát si v ohrádce (příjde mi to jako by byl v kleci chudák.. :mrgreen: ) a hlavně, by tam nevydržel, hystericky by tam řval ;)

asi tak :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
11.3.12 10:48

Taky jsme celý den na zemi. Když chci někam jít tak jdu, máme jen takovou branku před schody, takže může lézt kam chce. Chození asi nebude daleko :) Přes den spí na gauči, v postýlce jen v noci. Doma máme ještě kocoura, kt. si nechá utrhnout třeba i ocas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.3.12 11:17

malá je taky tak od těch 3 měs na zemi. leze po celém baráku, samozřejmě po dozorem, v postýlce pouze spí. do ohrady (máme velikou na míru, ale je furt otevřená) ji zavřu jen když přijde pošťačka nebo musím něco udělat, u čeho by si mohla ublížit.
taky bych nezvírala děcko na celá den do postýlky nebo ohrádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.3.12 11:18

jo a židličce pouze jí a v lehátku dostává večer mléko, dýl tam stejně nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
11.3.12 11:20

a psa máme taky, jsou už na sebe zvyklí…někdy si spolu i hrají, samozřejmě nakukuju, aby jí něco neudělal.
malé je 10měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
11.3.12 13:22

Moje malá je taky mimo jídla skoro celý den na zemi.
Občas dávám do chodítka,je z něj odvařená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.3.12 14:13
Cassy25 píše:
Ahoj,
mám 9měsíční holčičku, která leze a začíná se stavět. Dost času si vyhraje v postýlce nebo v židličce. Zajímalo by mě, kdo máte také lezoucí miminka, kolik času s nimi strávíte na zemi, mimo židličku či ohrádku a zda je necháváte lézt po celém bytě (samozřejmě pod dozorem). Jo, ještě máme pejska, který se mimča zatím trochu bojí, ale jinak má děti rád, tak snad to bude v poho :) Díky :)

Ahoj, já jsem malou nechávala lézt po celém bytě, do postýlky jsem ji nedávala a ohrádku nemám. Občas a nebo když bylo dlouho ticho jsem po ní koukla, protože když je ticho,m tak se kuje nějaká lumpačina :-D Na zemi malá trávila celý den, krom spaní, jídla a procházky, samozřejmě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí