Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, co si myslíte o jménu Milagros??? Vím že je neobvykle a zvláštní ale libi se mi
ps: příjmení nebude české …
Příspěvek upraven 04.07.21 v 21:10
Milagro je španělsky zázrak, což je hezký. Ale k českému příjmení typu Nováková či Svobodová nic moc
to by muselo být nějaké španělské/portugalské/italské příjmení. Máte?
@Patkenzi píše:
Ahoj maminky, co si myslíte o jménu Milagros??? Vím že je neobvykle a zvláštní ale libi se mi![]()
Jméno se mi líbí hodně, ale předpokládám, že kdyz o něm přemýšlíte, tak máte příjmení ke kterému se bude hodit, protože dát ho k českému příjmení je jak pěst na oko.
A otec dítěte je Latinoameričan nebo Španěl? Jestli jo, tak ok. Ale pokud jste oba Češi, je to nesmysl. Navíc to spojení s Divokým andělem by u nás bylo do očí bijící.
@annali píše:
A otec dítěte je Latinoameričan nebo Španěl? Jestli jo, tak ok. Ale pokud jste oba Češi, je to nesmysl. Navíc to spojení s Divokým andělem by u nás bylo do očí bijící.
Mladší generace si to uz nespojí. Sama bych nedala, ale v dnešních jménech se to asi ztrati
Nemyslím si nic, to je čistě vaše věc, jak si pojmenujete dítě.
Mně se líbí, ale ne k českému příjmení… Ale asi by to lidé zkracovali na Mili…
A jak to budete vyslovovat? ve španělštině to má přízvuk uprostřed a to „gr“ se vyslovuje taky specificky. navíc je to teda množné číslo, zázraky, což v ČR sice skoro nikdo nebude vědět, ale stejně…
@Snowoman příjmení by bylo po mě což je italské a pravé se mi také libi ze význam Milagros je zázrak … ![]()
Kasandra, Esmeralda.. Takové ty telenovelské jména hodně dávali Romové jednu dobu.. Za mě ne ![]()