Jméno pro holčičku ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6484
9.7.21 11:03

Mě se zase líbí Salvador :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
9.7.21 11:05

Je vidět, že to dítě nemáte rádi a to se ještě ani nenarodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
9.7.21 20:24
@alejandra píše:
„gr“ se vyslovuje úplně normálně…

tak asi nejsi můj přítel z Madridu, který „normálně“ nevyslovuje prakticky nic a je na to náležitě pyšný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
9.7.21 20:32
@alejandra píše:
„gr“ se vyslovuje úplně normálně…

fakt? já když byla ve Španělsku, tak „gr“ vyslovovali tak, jakoby chrčeli - nedá se to napsat, ale bylo to takové „divoké“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
9.7.21 20:35

Bude to Mili… Jako moje spolužačka Milada… Neni to špatné, záleží na příjmení, a taky se jednou vdá, tak jestli zijete v CR, bude to třeba pak úsměvné… Ja jsem v tomhle konzerva, nedala bych to, ale proč te vlastně zajímá cizí nazor? Vase dítě, jeho jmeno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
10.7.21 00:17
@stinga píše:
fakt? já když byla ve Španělsku, tak „gr“ vyslovovali tak, jakoby chrčeli - nedá se to napsat, ale bylo to takové „divoké“

Ne, „gr“ se vyslovuje uplne normalne. Mozna jste si to spletli s „ge“ a „gi“ vyslovuje se jako [che] a [chi] 🤷‍♂️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
10.7.21 00:19
@Sedmnactnulajedna píše:
tak asi nejsi můj přítel z Madridu, který „normálně“ nevyslovuje prakticky nic a je na to náležitě pyšný :lol:

Tak je fakt, ze muj manzel je z Katalanska, tam se to proste vyslovuje normalne jako „gr“ a na studiich jsme se to ucili vyslovovat normalne. Mozna to ma pritel z nejakeho madridskeho dialektu. Vsak madridane ani nevyslovi ve slove Madrid „d“ na konci, ale „z“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Inečka
12.7.21 23:24

Mně se moc nelíbí. :nevim:
Na mně moc cizokrajné :think:
Na druhou stranu v cizině jo, ale tady u nás? Moc exotické. :kytka: Jestli se vám jméno líbí, tak ho dejte, a že se nelíbí ostatním vás nemusí zajímat, jediné, co je důležité je, že se líbí vám, okolím se nezabívejte. :palec:
A vůbec cizím lidem není nic do toho, co se vám líbí, ne? :think:
Pěkný večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko