Jméno pro holčičku ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
4.7.21 21:03

Toto jméno se k českému příjmení nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.7.21 21:05
@Patkenzi píše:
@Snowoman příjmení by bylo po mě což je italské a pravé se mi také libi ze význam Milagros je zázrak … :)

Tak pak je to ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
4.7.21 21:08

Pokud máte cizokrajné příjmení tak proč ne, rozhodně se to bude hodit líp než třeba Božena ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
4.7.21 21:09

Telenovela :mrgreen:. Jméno se mi nelíbí, jestli žijete v Česku tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
4.7.21 21:27

Pokud žijete v ČR, asi bych k italskému příjmení nedávala vyloženě cizokrajné, v Čechách neznámé/nepoužívané jméno - podle jména by vypadala jako cizinka.
Dala bych nějaké mezinárodní, ale v ČR běžně užívané jméno - Monika, Karolina, Kristina, Emma atd.
Ale jinak jméno Milagros se mi líbí, asi i ve spojitosti s oblíbenou telenovelou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.7.21 21:28

Není to na české poměry uplně líbivý jméno no. Pokud neplánujete žít jinde, raději bych do toho už kvuli dítěti, nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.7.21 21:31

Vidím, že jsme všechny sledovaly Divokého Anděla :mrgreen: :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
4.7.21 21:53

Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
4.7.21 21:56

Jestli se vám líbí tak ho dejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
4.7.21 22:02

Jako jméno je to krásné… Ale já si prostě vybavila tu telenovelu. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
4.7.21 22:07

Divoký anděl ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.21 16:57
@Patkenzi píše:
Ahoj maminky, co si myslíte o jménu Milagros??? Vím že je neobvykle a zvláštní ale libi se mi :think: :dance: ps: příjmení nebude české …Příspěvek upraven 04.07.21 v 21:10
Pokud je přítel Španěl, tak proč ne. Ale jestli jste oba Češi, tak radši ne. Dala bych radší Lunu k tvojemu italsky znějícímu příjmení.
@Krista 1 píše:
Kassandra, Esmeralda.. Takové ty telenovelské jména hodně dávali Romové jednu dobu.. Za mě ne :nevim:

Kassandra je i trojská princezna a věštkyně. Esmeralda je zasejc cikánka ze Zvoníka Matky Boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.21 11:40

Také jsem u dětí vždy chtěla méně běžné jméno, ale ne zase takové, které by bylo běžné jen v jednom státě. Má spolužačka si musela po svatbě změnit i křestní jméno, protože se jí nelíbilo indické, které jí vybrala maminka. Až vyroste může tu být i tato varianta, že si ho změní a co je u nás bohužel exotické, to hloupé děti nutí vymýšlet posměšky.. Přítel chtěl synovi dat jméno oblíbené postavy ze hry, rodina mu to musela vymluvit :D, ale asi to bude čím dál běžnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.7.21 22:30
@Patkenzi píše:
Ahoj maminky, co si myslíte o jménu Milagros??? Vím že je neobvykle a zvláštní ale libi se mi :think: :dance: ps: příjmení nebude české …Příspěvek upraven 04.07.21 v 21:10

Hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
9.7.21 11:02
@Sedmnactnulajedna píše:
A jak to budete vyslovovat? ve španělštině to má přízvuk uprostřed a to „gr“ se vyslovuje taky specificky. navíc je to teda množné číslo, zázraky, což v ČR sice skoro nikdo nebude vědět, ale stejně…

„gr“ se vyslovuje úplně normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko