Jméno pro holčičku Nikol nebo Dominika? Nebo jinak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
26.12.08 10:52

Ahoj,

hlasovala jsem pro Dominiku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
26.12.08 11:19

Hlasovala jsem pro Nikol, k vašemu příjmení se toto jméno hodí nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
26.12.08 11:22

Hlasovala jsem pro Simonu - jednak jich moc není a pak je to moc hezké jméno. K Nikolám mám stejnou averzi jako k Anetkách - netuším proč, ale prostě to tak je.
A Dominika s Martinou mi taky moc neříkají :wink:
Dobrý výběr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
26.12.08 22:19

Jasně Dominiku, mám krásnou sedmiměsíční neteř Domču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
28.12.08 15:31

Hlasovala jsem pro Nikol :wink: sama jsem Nikol,psana Nikol-ne Nikola-jak nam vsichni rikaji :evil:
Jeste vic by se mi libilo,kdyby to bylo psane jako-Nicol
jinak Dominika taky neni spatny…
My jsme chteli Nelu nebo Elen,ale je to kluk :lol: takze jsme taky bezradni!Nelibi se mi Tereza,Lucie a Jitka :roll:
A jen tak mezi nami…Kazde jsmeno je hezke,kdyz se hezky rika :wink:

• Citovat
  • Upravit
19296
6.1.09 12:48

Ahoj
Dala jsem hlas na Dominiku.Líbí se mi i Nikol,ale to by se to jméno nesmělo komolit na Nikola.A většina lidí,by ji říkala Nikolo. :?
Navíc Dominika zní moc hezky i s vaším příjmením.Je to sice dlouhé,ale tak nějak to ladí. :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.09 19:05

Moc moc moc děkujeme všem :) Díky tomuhle výsledku hlasování se mi podařilo nakousnout manžílka na Dominičku a koukám, že i samotné fazolce se to líbí, páč mi teď začala kopat radostí v bříšku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
21.1.09 18:30

ahoj…no my jsme vybrali pro naši princeznu ELLA :) na vaši anketce jsem klikla na Dominiku!V našem seznamu jmen se též objevilo jméno NICOL,ale moc se to nehodí k příjmení..Chtěli jsme aby měla iniciály EE a každý nám radil Elišku,ale my s přítelem máme rádi neohrané věci,takže jsme vybrali neohrané jméno!Pro kluka jsme měli hned Samuel,ale s tou holčičkou to bylo těžký!!!Jinak gratuluji ke krásnému výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
22.1.09 13:22

Ahojky..Me se moc libi Simča, mela jsem taky tohle jmeno pro holcicku, jenze to pry bude kluk… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
22.1.09 13:23

Ahojky..Me se moc libi Simča, mela jsem taky tohle jmeno pro holcicku, jenze to pry bude kluk… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.1.09 10:11

ahojky ja dala Dominiku…ale nejvíc se mi líbí Valerie,Laura a Vanda. A dost mě zaujalo jméno tuším, že ho dala dceři Laurinová: Maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
23.1.09 12:28

Tak já jsem hlasovala pro Dominičku je t pěkné jméno a mně se líbí.
Ale já bych svojí holčičce asi dala jméno Karolínka mně se to moc líbí.
Nikol bych asi nedala má jich moc žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.1.09 12:40

Včera mi sousedka donesla jednu knížku, kde prý jméno je váš osud…nevím jestli na to někdo věří nebo ne…já sama o tom přemýšlím…vybírám jméno na chlapečka a líbilo se mi Dominik. Sousedka zná tuto knížku skoro nazpamět a tak řekla, že Dominika můžu dát, ale Dominička jako holčička v žádném případě!

Proto pokud by ti to nějak pomohlo v rozhodnování, tak o holčičce Dominice v knize píší (je to v závislosti na kombinaci čísel):

„Obávaná číslice i mezi mágy a šamany. Bubnují na poplach, matky, nedávejte svým dceruškám jméno Dominika, je velmi záludné. Merkur a ještě obrácený Merkur nesmírně zasahuje do vnitřního já. Jako žena se Dominika necítí šťastna a neví, proč tomu tak je. Ve zralém věku možné zdravotní i jiné potíže, po celý život nic moc, bludný kruh. Nedoporučuji v žádném znamení. Pokud už se dívka jmenuje Dominika, doporučuji změnu.“

Nechci nikoho odrazovat od tohoto jména - jen když se tu tak bavíte o jménech, tak třeba na toto někdo dá a pomůže mu v rozhodování. Jak jsem psala, sama nevím zda tomu věřit. :wink: I když jiná jména např. tchýně - tak vlastnosti sedí do puntíku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.10.09 20:47

Pro holčičku se nám líbí Elena, Erika, Dominika, Laura, Lara, Linda.
Manželovi se líbí Sellene.
Mně se líbí Amélie, Stela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.09 21:51

Sellene ?? 8O Tak ta Vam asi jednou nepodekuje … :wink:
Jinak koukam, ze uz je to stara diskuse …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky