Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hlasovala jsem pro Nikol, k vašemu příjmení se toto jméno hodí nejlíp ![]()
Hlasovala jsem pro Simonu - jednak jich moc není a pak je to moc hezké jméno. K Nikolám mám stejnou averzi jako k Anetkách - netuším proč, ale prostě to tak je.
A Dominika s Martinou mi taky moc neříkají ![]()
Dobrý výběr ![]()
Hlasovala jsem pro Nikol
sama jsem Nikol,psana Nikol-ne Nikola-jak nam vsichni rikaji ![]()
Jeste vic by se mi libilo,kdyby to bylo psane jako-Nicol
jinak Dominika taky neni spatny…
My jsme chteli Nelu nebo Elen,ale je to kluk
takze jsme taky bezradni!Nelibi se mi Tereza,Lucie a Jitka ![]()
A jen tak mezi nami…Kazde jsmeno je hezke,kdyz se hezky rika ![]()
Ahoj
Dala jsem hlas na Dominiku.Líbí se mi i Nikol,ale to by se to jméno nesmělo komolit na Nikola.A většina lidí,by ji říkala Nikolo. ![]()
Navíc Dominika zní moc hezky i s vaším příjmením.Je to sice dlouhé,ale tak nějak to ladí.
![]()
Moc moc moc děkujeme všem
Díky tomuhle výsledku hlasování se mi podařilo nakousnout manžílka na Dominičku a koukám, že i samotné fazolce se to líbí, páč mi teď začala kopat radostí v bříšku
![]()
ahoj…no my jsme vybrali pro naši princeznu ELLA
na vaši anketce jsem klikla na Dominiku!V našem seznamu jmen se též objevilo jméno NICOL,ale moc se to nehodí k příjmení..Chtěli jsme aby měla iniciály EE a každý nám radil Elišku,ale my s přítelem máme rádi neohrané věci,takže jsme vybrali neohrané jméno!Pro kluka jsme měli hned Samuel,ale s tou holčičkou to bylo těžký!!!Jinak gratuluji ke krásnému výběru
Ahojky..Me se moc libi Simča, mela jsem taky tohle jmeno pro holcicku, jenze to pry bude kluk… ![]()
Ahojky..Me se moc libi Simča, mela jsem taky tohle jmeno pro holcicku, jenze to pry bude kluk… ![]()
ahojky ja dala Dominiku…ale nejvíc se mi líbí Valerie,Laura a Vanda. A dost mě zaujalo jméno tuším, že ho dala dceři Laurinová: Maya
Tak já jsem hlasovala pro Dominičku je t pěkné jméno a mně se líbí.
Ale já bych svojí holčičce asi dala jméno Karolínka mně se to moc líbí.
Nikol bych asi nedala má jich moc žen.
Včera mi sousedka donesla jednu knížku, kde prý jméno je váš osud…nevím jestli na to někdo věří nebo ne…já sama o tom přemýšlím…vybírám jméno na chlapečka a líbilo se mi Dominik. Sousedka zná tuto knížku skoro nazpamět a tak řekla, že Dominika můžu dát, ale Dominička jako holčička v žádném případě!
Proto pokud by ti to nějak pomohlo v rozhodnování, tak o holčičce Dominice v knize píší (je to v závislosti na kombinaci čísel):
„Obávaná číslice i mezi mágy a šamany. Bubnují na poplach, matky, nedávejte svým dceruškám jméno Dominika, je velmi záludné. Merkur a ještě obrácený Merkur nesmírně zasahuje do vnitřního já. Jako žena se Dominika necítí šťastna a neví, proč tomu tak je. Ve zralém věku možné zdravotní i jiné potíže, po celý život nic moc, bludný kruh. Nedoporučuji v žádném znamení. Pokud už se dívka jmenuje Dominika, doporučuji změnu.“
Nechci nikoho odrazovat od tohoto jména - jen když se tu tak bavíte o jménech, tak třeba na toto někdo dá a pomůže mu v rozhodování. Jak jsem psala, sama nevím zda tomu věřit.
I když jiná jména např. tchýně - tak vlastnosti sedí do puntíku ![]()
Pro holčičku se nám líbí Elena, Erika, Dominika, Laura, Lara, Linda.
Manželovi se líbí Sellene.
Mně se líbí Amélie, Stela.
Sellene ??
Tak ta Vam asi jednou nepodekuje … ![]()
Jinak koukam, ze uz je to stara diskuse …