Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám otázečku…mám několik let v pupíku piercing a je mi jasný, že ho asi časem budu muset vyndat. Jen mě zajímalo, jestli tu nemá některá z Vás s tímhle zkušennosti…ráda bych ho po těhu zas měla…díky a hezké Vánoce
Ahoj
Já bych ho taky ráda zas měla.Měla jsem ho před dětmi a pořád čekám,až splasknu. ![]()
Jinak jsem ho sundala hned na začátku těhu.stejně mi od dírky po něm břicho prasklo,ale mám ho popraskané i jinde.
Ahoj,
tak ja ho taky mela od 17let…takze 5let…
Hned jak jsem zjistila,ze jsem tehule,tak jsem ho vyndala,protoze nechci mit pupiky tri
![]()
Jinak holky,co ho mely a nosily i v tehu dopadly spatne,dirka se silene vytahla a uplne jim tam propadaval,musela bych se stydet mit v pupiku takovou lochnu,takze jsem ho vyndala hned a zatim se mi dirka po piercingu nevytahuje ![]()
Takze ja radim vyndat hned…
Navic ted,kdyz mi dela Dr. jen venkovni UTZ by mi do nej narazel sondou a asi by me nepochvalil,ze si podre sondu
![]()
Taky jsem mela piercing v jazyku a ten jsem vyndala jak jsme se zacali snazit o prcka.Protoze jsem zacala mit citlivy zuby a ted v tehu bych mela jeste vetsi strach o zuby,protoze jsou hodne nachylne ke kazeni a vsemu.Uz takhle mi dost krvaci dasne.
diskuze tu nedávno proběhla, mrkni, holky tam měly odkaz i na speciální piercing pro těhule ![]()
diskuze je tu:
http://emimino.cz/modules.php?…
Ahoj holky mam takovou otazecku jsem v 7tt a mam piercing v pupiku mam ho uz vyndat nebo jeste ne? Moc vsem dekuji ![]()