Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné sváteční ráno všem stávajícím i nastávajícím maminkám
Tak jsme se konečně dověděli, že to naše mrně bude holčička, akorát se pořád nemůžeme rozhodnout pro jméno. Dali jsme na naše stránky http://bertici.svet-stranek.cz/uvodni-stranka/ anketku, tak určitě budeme rádi, když přispějete svým hlasem ke jménu, které se vám líbí ![]()
Hlasovala jsem pro Nikol. Vždy jsem chtěla aby se tak jmenovala moje dcera. Sestra mi to ale vyfoukla. Její holčička se jmenuje Nikola…
![]()
Ahoj lupla jsem tam Dominičku, to se mi moc líbí, a snad žádnou ani neznám ![]()
Hodila jsem tam Nikol, z čistě sobeckých důvodů!
Já jsem Nikola ![]()
Moc moc moc děkuju všem
Je fakt, že já bych nejradši buď Dominiku nebo Nikolku, akorát ještě zpracovat manžela
Tak proto jsem to hodila na naše stránky jako anketku ![]()
Neznám vaše příjmení, ale Dominika je dost dlouhé jméno (sice u holky to je jedno), Domi-nika - jsou vlastně 2 v 1. Martina je jméno dost „tvrdé“ a Simona ne eeee, takže asi Dominika. Pokud jste s manželem na výběr jména dva, tak to máte jednodušší, nás bylo 5 (já +manža+tři synové) a každý měl jiný tip. Můj otec říká, každé jméno je pěkné, pokud se pěkně říká, jenom si s daným jménem nesmí člověk představit nesympatickou osobu.
Tak správnou volbu !!!
Ahoj,já jsem pro Dominiku,i když je delší.Upřímně se mi Nikol nelíbí.Ale každý má svůj názor.My obě jména holčiček měnili vždy až do porodu.Mějte se!Renata ![]()
Ahoj, já klikla na Simonu
Ke jménu Nikola a jejím variantám mám určitou averzi, ačkoliv samo to jméno o sobě není špatné, tak holčiček takto pojmenovaných je celkem dost. A jelikož já mám ráda jména, která se zase tak moc nevyskytují…
Stejně je to ale na tobě a manželovi. Pokud vybíráš z Dominiky a Nikoly, tak bych dala Dominiku.
Ahoj, to je těžké. Mám kluka Dominika, ale jmenuji se Martina
. No tak bych dala tu Martinku. Ani Nikol nezní špatně. Mě nepřijde Martina jméno tvrdé. Hledala jsem mnoho výrazů na jména jako když se zlobíte, nebo naopak. Martinko, Martulo. Když se zlobíte, tak Martino. Neutrální je Marťo. Simonku bych nedala. Dominika mi přijde dlouhé. Sice mám syna Dominička, ale u kluka mi to zní líp. Když si pamatuji sebe při výběru holčičky, tak jsem až do porodu nebyla rozhodnutá ![]()
Ahoj, to je těžké. Mám kluka Dominika, ale jmenuji se Martina
. No tak bych dala tu Martinku. Ani Nikol nezní špatně. Mě nepřijde Martina jméno tvrdé. Hledala jsem mnoho výrazů na jména jako když se zlobíte, nebo naopak. Martinko, Martulo. Když se zlobíte, tak Martino. Neutrální je Marťo. Simonku bych nedala. Dominika mi přijde dlouhé. Sice mám syna Dominička, ale u kluka mi to zní líp. Když si pamatuji sebe při výběru holčičky, tak jsem až do porodu nebyla rozhodnutá ![]()
Dala jsem Dominiku, je moc hezký z těch jmen, co jsi dávala mi přijde nejhezčí a já mám dlouhý jména ráda.
Ja hlasovala pro Simonu, ale ani Nikol neni spatne. Jestli jsem to dobre pochopila, mate prijmeni petislabicne a Dominika, i kdyz to je taky krasne jmeno, tak uz by k nemu byla strasne dlouha. Sice kazdej rekne, ze az se vda bla bla… ale co kdyz se nevda ![]()