Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj mám dotaz je mi 17 a mamka otěhotněla minuly rok a teď bude rodit koncem dubna jen se nemůžeme shodnout na jménech máme vybráno zatím Alexandra, Ester, Ina i s dvěma nn, Tea já jsem Josefína a segra Erika k příjmení Muchová. A jestli mate nějaké tipy ještě tak dejte vědět
Děkuji ![]()
@tajaaa píše:
Ahoj mám dotaz je mi 17 a mamka otěhotněla minuly rok a teď bude rodit koncem dubna jen se nemůžeme shodnout na jménech máme vybráno zatím Alexandra, Ester, Ina i s dvěma nn, Tea já jsem Josefína a segra Erika k příjmení Muchová. A jestli mate nějaké tipy ještě tak dejte vědětDěkuji
Sandra, Gabriela, Martina..
No pro Sašu taky moc nejsme hlavne mamka ale ta Ester se nám líbí moc ale nejsme si jisti a Justýna je sestřenice
Dagmar se nám nelíbí ale nic proti a zora taky nic moc. A naty Markéta a Kaja jsou krásné ale má je každý druhy.
Ale nikoho tím nechci urazit děkujeme a pište dal ![]()
Tak já znám Karlu Muchovou a Veroniku Muchovou
A svého času uváděla Dobré ráno Vendula Mouchová ![]()
Evelina, Leontyna, Anna, Karolina, Magdalena, Alena, Ema, Viktorie, Rozalie, Eliska, Ruzena, Marketa, Kristyna, Julie, Johana, Hermina, Edita, Dita, Bela, Apolena, Andela, Barbora, Anezka.
Mam slabost pro tradicnejsi a malo pouzivana ceska jmenaa ![]()
Mimochodem jsem chtela navrhnout i Josefinu, ale pak jsem se docetla ze to uz jsi ty. ![]()
Zalezi jestli chcete spis klasiku nebo nejakou ultra specialku. Moc hezka a extra netradicni jsou treba Klementina, Arleta, Kira. Z tech vic beznych pak treba Anastázie, Valentina, Apolenka. Hezky vyberte ![]()
@Moana
Evelina a Leontyna jsou fakt super. Mame podobny vkus ![]()