Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Na ženu tvrdé, nelíbí. Zdrobnělina Romča??? Navíc mi i asociuje Romy. Všem Romanám se tímto omlouvám, neberte to osobně ![]()
Ne, nelíbí se mi. Je takové tvrdé. Al pokud se líbí vám, není důvod ho nedat. Na ostatní se přece nebudete ohlížet ![]()
Vlastnim toto jmeno a jako mala sem z neho nadsena nebyla
ale zase je fakt, ze neni tak caste, malo kdy potkam jmenovkyni. Zdrobnelin je nekolik
Romanka, Romča, Romík, Romčík a me jako male rikali Ňoma ![]()
Strašně se mi nelíbí. Roman se mi taky nelíbí, ale je 100× lepší než v ženském vydání Romana.
Asociuje mi Romy a oslovení Romka(což je příšerné) nebo Romča, jiné mě nenapadá.
Příspěvek upraven 10.02.18 v 22:10
Taky se mi nelíbí. Máme v rodině, všichni jí říkáme Romanko.
Ale pokud se vám líbí, tak se na ostatní vykašli a dejte ho. ![]()
@Romanka18 píše:
Vlastnim toto jmeno a jako mala sem z neho nadsena nebylaale zase je fakt, ze neni tak caste, malo kdy potkam jmenovkyni. Zdrobnelin je nekolik
Romanka, Romča, Romík, Romčík a me jako male rikali Ňoma
Tak Ňoma je ![]()
Já cizí jména nehodnotím, každý má jiný vkus, ale osobně bych toto jméno nedala..
Přidje mě to hodně takové až takové pomalu mužské jméno, tvrdé..
Nevybrala bych ho, ale jednu Romanu jsem znala a nikdy me nenapadlo, ze by to bylo osklive nebo tvrde a asociace a Romy uz vubec ne.
Takze za me klidne ano.
Ano take se mi smali ve skole, ze mam cikanske jmeno, dostala jsem ho po mamine kamaradce, ktera je uplne normalni a ve skutecnosti jmeno pochazi z Říma, jen to k tomu bohuzel svadi…
Tak, téměř nikdo by ho nevybral, tudíž máte jistotu, že nebude Romanka na každém kroku ![]()
@Romanka18 píše:
@KlopotkovaAno take se mi smali ve skole, ze mam cikanske jmeno, dostala jsem ho po mamine kamaradce, ktera je uplne normalni a ve skutecnosti jmeno pochazi z Říma, jen to k tomu bohuzel svadi…
To jméno přece nemá nic společného s tím, jaký ten člověk je.
Ahoj holky, s manželem jsme narazili na toto jméno a docela se nám začalo dost líbit. Jak se líbí vám? Dali byste? Jaké vás napadají zdrobněliny?
pěkný večer