Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Teď jsem zrovna dokojila čtyřměsíční Marcelku
Nemohli jsme se shodnout na jmene, tak je nakonec po mně
Ale jsem ráda, nakonec je to v dnešní době originální jméno, v porodnici mi říkali, že už tam hrozně dlouho žádnou neměli
A obměn má také spoustu…
Znam tri, ale uz dospele, malou zadnou, urcite budete originalni
Proc ne, je to pekne jmeno.
Me se libi. Rozhodne lepsi nez Ema. Ted jsem se vratila z porodnice a kazda treti holcicka byla Ema
.
Nelíbí se mi, ale žádnou malou holčičku toho jména neznám, tak aspoň to nebude jen dalsi sofi ![]()
@Čičorečka to je nějaká asociace z tvého života, že? Jsem takové přirovnání nikdy neslyšela.
Za mě se mi jméno líbí. Znám 2 dospělé Marcely a dítě žádné.
@Čičorečka Proc, me by to treba nenapadlo… ono na kazde jmeno se neco najde. Nelibi se mi ta muzska verze Marcel, to bych nedala. A jeste na jednu jsem si vzpomnela, tak 4, ale ze by tak nekdo pojmenoval dite, to v okoli vubec.
@Gita24 píše:
Znáte nějakou malou Marcelku? A co na to jméno říkáte? Líbí/nelíbí? Dřív se dávala hrooozně moc, a teď nikde nic.
Znám jen pár dospělých, ale málo. Neřekla bych, že by to byl dříve nějaký hit
Osobně se mi moc nelíbí ![]()
Ano znam a jmeno ma po babicce. Nelibi. Bude to proste Máca.
@vertunka Se mnou byly v porodnici Ema, Eva a Eliska (jak se tam postupne vystridaly). Byly jsme na pokoji same holky, tech je ted nejak vic…
Radsi anonym, kdyby sem taky chodily. Teda jejich maminky samozrejme
![]()
Znáte nějakou malou Marcelku? A co na to jméno říkáte? Líbí/nelíbí? Dřív se dávala hrooozně moc, a teď nikde nic.
Příspěvek upraven 29.12.18 v 23:00