Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dominik mi přijde krkolomné se vyslovujíci k příjmení na D… Takze za mne Tadeáš
@Wensdyyy Tyto jména jsou trendem dnešní doby mám na ně už alergii..tahle jména má snad každý 3kluk.Navic k vašemu příjmení ani jedno jméno nejde.Co Adam?David?
@Annabela11 zato Adama a Davida nemá nikdo, že..
Mně k příjmení víc sedí Dominik, i se mi to víc líbí než Tadeas.
@chaela To jsem nenapsala…ale Tadeáše a Dominika slyším na každém rohu
Když je to takové měkké příjmení, jméno bych dala nějaké výraznější. Např. Radek, Marek, Patrik, Oliver…
@AstraG teď jsem to chtěla napsat. To příjmení je takové ňuchavé, chtělo by to trochu přitvrdit jménem. Napadl mne zrovna ten Patrik nebo Petr
Ten Patrik nebo Oliver, jak pisou holky, mi zni dobre k prijmeni. Z tvych jmen se mi vice libi Dominik.
Jsem taky pro nějaké výraznější jméno, aby ho to trochu zdrsnilo. Pro miminko jsou jména hezká ale umíte si představit, že někdy bude vykonávat práci, při které musí vyzařovat autoritu a bude se jmenovat Tadeáš Ďurfina? nebo i Dominik? není to nic co by vzbuzovalo respekt. Myslete při výběru na to, že vaše děťátko nebude na vždy malé. Proti jménům samotným nic nemám, naopak se mi obě líbí, ale k jinému příjmení ![]()
K příjmení by se mi sedělo spíš jednodušší jméno, třeba Marek, Adam.
Nám se narodil Michal, v porodnici i u pediatricky rikali, ze je to Michal po dlouhé době
taky jsem už totiž alergicka na jména končící -áš… hlavně vyberte co se líbí vám ![]()
Tak abych projela celý kalendář znova ???? s holkou to bylo jednodušší ![]()