Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymní píše:
hodne, to je dalsi argument…
a proc „R“ ??
přijde mi to zvukomalebnější… ale samozřejmě to není tak důležité, ono se zas tak často neříká jméno dohromady s příjmením ![]()
Tak mě se více líbí David, ale osobně mě napadlo k vašemu příjmení Richard to zní super ![]()
Promin, ale me hned trefil do nosu BOHDAN BOHDAŇ ![]()
Ale nezlob se, je to jen vtip ![]()
Anonymní píše:
hodne, to je dalsi argument…
a proc „R“ ??
Máte hodně měkké příjmení. Tak by znělo dobře tvrdé jméno. ![]()
Bohdan Bohdan je dobry vtip o tom sa v rodine vtipkovalo, to ano ![]()
Richard je krasne, meno, to ma prvy syn ![]()
valkil píše:BaraDolezal píše:to mě taky, ale nenapsala jsem
Promin, ale me hned trefil do nosu BOHDAN BOHDAŇ
Ale nezlob se, je to jen vtip
Nahodou, ono to vypada dobre i kdyz je to napsano ![]()
Já měla taky problém se s manželem shodnout na jménu pro kluka. Každý můj návrh zavrhl, protože si to spojil s nějakým člověkem, kterého zná. Když jsme se konečně shodli, tak jsme zjistili,že budeme mít holku ![]()
Ale souhlasím s tím, že jméno David se poslední tři roky dává hodně často a taky bych byla pro jméno s R. Mě se hrozně líbí Kryštof.
no, mam pocit, ze by som v tomto nerozhodne obdobi mela problem i s holkou
, i kdyz u nas to ma pindika, takze ruzove se nekona ![]()
Ale diky.
Á tak když už jednoho Richarda doma máte, tak to je už pasé, já se ho snažím doma prosadit- kdyby se nám náhodou tentokrát povedl kluk, leč marně
, máme dlouhé a tvrdé příjmení, a co Marek ?
A Bohdan mě napadlo taky, ale psát jsem to nechtěla
![]()
Richard sa mi velice libi a k prijmeni to jde krasne, i kdyz podle vyznamu jmen je to hodne silne az egoisticke jmeno… tak uvidime. ![]()
Nápodobně:-)
BaraDolezal píše:
Promin, ale me hned trefil do nosu BOHDAN BOHDAŇ
Ale nezlob se, je to jen vtip
Mi jsme taky nevěděli jaké jméno pro kluka mě se třeba líbí Tomáš ale ve škole by se mu všichni posmívali jelokož má příjmení Malý takže nakonec zvítězil Ladislav po jeho pradědovi. Skus zabrousit v rodině jaká tam měli chlapi jména a podle toho se rozhodněte ale tozhodně bych mu nedávala Samuel
![]()
Já mám doma Radima, říkáme Radimku, Radímo, Ráďo.. Je to moc hezké jméno (dle mě). A přemýšlíme o druhém k němu, napadl mě Richard, ale máme jednoho v okolí, tím to padá. Ale favorit je Marek, Pavel, Kristián, pak se mi líbí Benedikt a Bruno, ale to mi neprojde.
Co k vašemu Ríšovi přidat Radimka?
Není jich moc a je to „tvrdé - měkké“ jméno
Radek se mi líbí taky, ale je tvrdší..
Jinak je to hrozné, pro 1. dítě byl výběr snažší, ke druhému aby ladil první a aby to bylo taky hezké.. Sama si nemůžu vybrat (i když zatím není pro koho).
mě by se líbilo Robert, Roman nebo Ondřej případně Milan. I ten David nezní špatně.