Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,bohužel jsem vyvdala blbé příjmení a teď nevím jaké jméno dát malému co mam v bříšku…příjmení je Lakatoš a mě se hrozně líbí Dominik, ale když to dám dohromady tak nevím
Manžel je David to jediný mi jde k sobě protože jsem na to zvyklá. Dál se mi líbí Adam, Lukáš (jenže ten už jeden v rodině je), taky Marek a tim asi končim, český klučičí jména se mi moc nelíbí, ale zas nechci nic exotickýho, stačí Lakatoš to je exotický až kam
Prosím zkuste poradit, ať už vás napadne cokoli. Díky
Z těch, co jsi psala bych dala buď Marka nebo toho Dominika…Ten Marek se mi líbí asi víc:)
všechna tebou vyjmenovaná mi k příjmení jdou, a blbé mi teda nepřijde, je úplně normální ![]()
Já myslím že Dominik není špatny, ale i Marek se mě líbí. Lukáše bych nedala nesedí mi tam ty L.
Jo, souhlasim, že ten Lukáš asi moc nejde je tam L a Š, to by se tlouklo ![]()
mě přijdou všechny dobrý, a příjmení je taky normální…nepřijde mi nějaký divný ![]()
Nooo, já bych jen možná poradila dát jméno, který odvede myšlenku od toho, kam zavádí to příjmení
Dát něco, co „oni“
rozhodně nedávají
![]()
je my jasný co tim myslíš
proto jsem psala že je exotický až kam…A ty myslíš že „oni“ dávají často Dominik? ![]()
Adriana224 píše:
je my jasný co tim myslíšproto jsem psala že je exotický až kam…A ty myslíš že „oni“ dávají často Dominik?
nedávaj
Lukáš ne to by bylo moc ušišlané ale ten Dominik mi seíd perfektně ![]()
Nic se Š bych už asi nedávala, tedy ani Lukáš, ať to není ušišlané… Dominik Lakatoš mi přijde možná hodně dlouhé… ![]()
Zkusila bych nějaké max. dvouslabičné jméno - Jan, Jiří, Filip… Z vybraných se mi nejlíp říká Adam, ale i ten Marek ujde.
Adriana224 píše:
je my jasný co tim myslíšproto jsem psala že je exotický až kam…A ty myslíš že „oni“ dávají často Dominik?
Často asi ne, ale není to jednoznačný, že ne.
Dominik je moderní jméno, který dávají obě „skupiny“. Myslím, že třeba Jindřich nebo Richard už tu myšlenku trochu odváděj
Nejsem žádnej fanda do těchto dvou jmen, jen zkus ještě podumat
Jako ten Dominik je dobrej, to jo, ne zas že by to byl jednoznačně ..... ![]()