Jak dostat mimi na bříško?

316
23.8.11 16:40

Jak dostat mimi na bříško

Ahoj, mám čtyři týdny starého chlapečka. Snažím se ho pokládat na bříško, ale nejde to, protože malý drží nožičky pokrčené pod sebou a klečí na nich. Není boha, který by mu je natáhl (nejde to ani značnou silou), navíc s nimi „leze“. Nemám představu, jak dosáhnout tréninku „pasení koníků“, když si na to bříško prostě nelehne. Prosím máte někdo podobnou zkušenost a podařilo se Vám miminko nakonec na bříško položit nebo jste „koníky“ trénovali jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2254
23.8.11 16:47

zadnou silou, natoz „znacnou“ se nesmi miminku natahovat nozicky, kvuli kloubum. male se na brisku nelibilo, pak jsme ji na nej ani nesmeli davat kvuli prsickum, odvykla si a nesnesla to, presto konicky krasne pred tretim mesicem past zacla a trenink mela opravdu nulovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
23.8.11 16:51

Já myslím, že to brzy povolí. Na kontrole v 6ti týdnech se případně zeptej doktorky.
Zoušela bych dávat neunavenou, v dobré náladě. Syn pokud byl unavený, vždy se jakoby vývojově vracel. Při pasení začal pokrčovat nožičky, vystrkovat zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
23.8.11 17:47

Taky máme čtyřtýdenního chlapečka a to, jak popisuješ, že leží, je podle mého normální.Náš Sam byl taky takhle, teprve před včera před koupáním poprvé lehl na bříško a trošku natahoval nožičky. Dej mu čas, věř mu a on tě určitě co nevidět brzy překvapí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.8.11 21:20

Díky za povzbuzení :-) Tak já tomu dám čas a budu to zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.8.11 22:05

my jsme pokládali na bříško až po šestinedělí. Poprvé ho otočila doktorka na kontrole, zaujal naprosto stejnou pozici jak píšeš, doktorka okomentovala, že se právě nachází v pozici spokojeného miminka :mrgreen: . Takže bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí