Miminko, vedra a kojení

12681
23.8.11 18:27

miminko, vedra a kojení

ahoj, mám dotaz asi blbej ale nevím si rady, máme kluka 2 měsíce, venku vedro a doma taky-bydlíme v podkroví.Malej je nevrlej, je mu asi teplo, pořád se sápe po prsu, takže kojím po hodině, jenže nevím jestli ho nechat tak často pít. Kojím jak si sám říká, ale zase trpí na prdy tak aby se mu to nějak nehoršilo.jenže mám strach, že když mu nedám tak bude mít žízeň :think: jak často kojíte vy ve vedrech a dáváte čaj nebo vodu? já nedávám nic, doktorka říkala, že mu kojení stačí, ale mě to přijde divný v těchto vedrech, kdy ani doma se neochladíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25123
23.8.11 18:29

Ahoj, máme 5-ti měsíčního syna a taky jenom kojim a dělala sem to tak i u prvního …ono opravdu jenom kojení stačí a vodu ani čaj bych mu fakt necpala …jen holt chce častěji než normálně …neboj vydrž, příští tejden zase bude zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.8.11 18:31

to já vydržím, ale aby to bez újmy vydržel on :lol: je mě ho líto když jsou ty vedra :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.8.11 18:32

Malemu byly 2 mesice loni v cervenci kdy byly podobne paraky. Kojila jsem jak si rekl. Pil kratce a bylo videt ze je to jen o uhaseni zizne.
Prdiky nas take trapily, to jsem resila hlavne svoji stravou, sab simplexem nebo probiotiky, kdyz nepomohlo cviceni apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.8.11 18:32

Ahoj, i mně řekla doktorka že mu kojení stačí. A jestli mám pocit že mu potřebuji něco dát, tak v nouzi jedině převařenou vodu, ne čaj, ale že to fakt není třeba, mlíčko stačí. Jinak malému bude 5 měsíců a přes den mu to stačí jako předtím, zato v noci je krize, kojím každou hodinu :-( ale to asi horkem nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.8.11 19:07
pelikánek píše:
Ahoj, i mně řekla doktorka že mu kojení stačí. A jestli mám pocit že mu potřebuji něco dát, tak v nouzi jedině převařenou vodu, ne čaj, ale že to fakt není třeba, mlíčko stačí. Jinak malému bude 5 měsíců a přes den mu to stačí jako předtím, zato v noci je krize, kojím každou hodinu :-( ale to asi horkem nebude

kolik je malému? já teda taky ještě nedávno kojila v noci každou hodinu, snad teď poslední 2 týdny se to prodloužilo na dvě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
23.8.11 19:09

Já mám 5 týdenní holčičku a taky jsem včera kojila v tom vedru asi po hodině ne-li po půl hodině celé odpoledne..ale taky mi doktorka řekla at nedělám čaj ani vodu nedavam..No hold ty vedra musíme přetrpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
23.8.11 19:24

Sise už mám půlroční miminko, ale taky kojím, jak si řekne, třeba i po půl hodině, když řve a přisaje se. Zkoušela jsem dát i z lahvičky vodu anechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84mila11
23.8.11 19:28

Taky jen kojím každou hodinu.Jsou mu čtyři měsíce a pije tak tři minuty.Je vidět,že má žízeň.V noci se budí po dvou.Vodu nedávám.Když ho položím na puzzle,kouše hračky tak je pod ním skoro bazén.Takže vody má z mlíka dost.

• Citovat
  • Upravit
5093
23.8.11 20:28

Ahoj, mám 3m mimčo a taky jenom kojím. Maminka s babičkou mě o víkendu přesvědčovaly, že bych měla dávat na žízeň čaj, ale mě to přijde zbytečné. Jsem ráda, že to máte i od doktorů potvrzené, že kojení stačí :).

U prvního dítěte mi taky myslím doktorka říkala, že kojení stačí. Ale pokud bych měla pocit, že má hodně velkou žízeň a nechtěla pořád přikládat, tak tu převařenou vodu. Ale to já radši přiložím ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
23.8.11 20:30

Jen kojím, dopo po 2 hodinách, odpo i po hodině. Mě doktorka řekla, že vodu klidně, raději lžičkou.Zkoušela jsem dneska jednu lžičku, nijak se netvářila, navíc je pro mě snažší dát prso, takže na vodu prdim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.8.11 20:34

já dávám fenyklový čajík, při častém kojení mi malá bleje jak alík :nevim: takže mliko má na hlad a čajík na žízeň, kromě toho po něm líp kaká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
23.8.11 20:34
Helusa píše:
U prvního dítěte mi taky myslím doktorka říkala, že kojení stačí. Ale pokud bych měla pocit, že má hodně velkou žízeň a nechtěla pořád přikládat, tak tu převařenou vodu. Ale to já radši přiložím ;).

Tak to máme stejně. I názor doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
23.8.11 20:41

Taky mi bylo řečeno že mléko stačí.
První dítko kojení co dvě hodiny i v noci. :roll:
Druhé dítko co 3-4 hodiny v noci nic,dávala jsem čaj.
Třetí dítko co 3 hodiny i v noci,dávám čaj.
Malý má tři týdny a chtěl mléko co hodinu a to bych nic jiného nedělala,čaj jsem dávala i proto aby se mu neusazovalo mléko na jazyku to pak hodně pálí.
Malý přibíra až moc tak trocha čaje nevadí.Je to ale jenom o názoru,pokud nemám udělaný čaj tak kojím a kojím mléka mám dostatek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
23.8.11 20:43

špatně jsem to napsala je to jen špatné vyjádření.
Ten čaj jsem dávala jenom přes den.V noci jen mléko a ten druhý večer nechtěl nic,to byl dobrý spáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí