Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
goldenka píše:
to já vydržím, ale aby to bez újmy vydržel onje mě ho líto když jsou ty vedra
neboj on to taky vydrží a mlíko se ti upraví podle jeho potřeb ![]()
Pájinka25 píše:pelikánek píše:kolik je malému? já teda taky ještě nedávno kojila v noci každou hodinu, snad teď poslední 2 týdny se to prodloužilo na dvě
Ahoj, i mně řekla doktorka že mu kojení stačí. A jestli mám pocit že mu potřebuji něco dát, tak v nouzi jedině převařenou vodu, ne čaj, ale že to fakt není třeba, mlíčko stačí. Jinak malému bude 5 měsíců a přes den mu to stačí jako předtím, zato v noci je krize, kojím každou hodinuale to asi horkem nebude
![]()
![]()
Teď koukám že jsem to asi nejlíp neformulovala. Doktorky jsem se ptala ještě předtím, než jsem v noci kojila tak často, protože do mě chytráci ze všech stran hustili že už bych mu měla dávat jak pít, tak příkrmy. Tento týden mu bude 5 měsíců. Přes den kojím většinou po 3 hodinách, v noci jsem nakojila po koupání, do 8 ležel a usnul, na kojení se budil po 5-6 hodinách, to bylo super, a pak už do rána po 3, ale pak začal chtít po 2 a teď právě už po hodině, a začalo to ještě před těmi horky, tak mě spíš napadlo jestli to není růstový sprut.
My nezijeme v CR, tak mozna i nazory doktoru se lisi. Nam bylo receno hned od prichodu z porodnice (pred 2 mesici), ze mame davat male kojeneckou nebo prevarenou vodu s cukrem. A nedavame ji to lzickou, ale pije z ikea hrnku ![]()
carrera píše:
My nezijeme v CR, tak mozna i nazory doktoru se lisi. Nam bylo receno hned od prichodu z porodnice (pred 2 mesici), ze mame davat male kojeneckou nebo prevarenou vodu s cukrem. A nedavame ji to lzickou, ale pije z ikea hrnku
Jenže furt je rychlejší nakojit. Tedy alespoń s dcerou jo. syn se s tím trtal.
Etcetera78 píše:
já dávám fenyklový čajík, při častém kojení mi malá bleje jak alíktakže mliko má na hlad a čajík na žízeň, kromě toho po něm líp kaká
taky dávám ve vedrech fenyklový čajík pro miminka. uhasí žížu a je protiprdlavý ![]()
no jsem dala čaj stříkačkou a nejede mu to, takže kojím, to mu chutná
protiprdlavý čaj piji já ve velkém aby ho nebolelo bříško ![]()