6týdenní mimi spí celou noc

173
24.8.11 06:23

6.tydenni mimi spi celou noc

Ahoj chci se zeptat jestli je normalni ze mala spi v 6.tydnech od 8 vecera do 6 rana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
24.8.11 06:28

Ahoj, jsou mimi, který večer usnou a vstávají až ráno. Jestli prospívá, asi bych nebudila a pak např. zkrátila intervaly mezi krmením přes den. Aspoň ze začátku se doporučuje frekvenci krmení dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.11 06:29

Ahoj, náš by taky spal celou noc už od narození, kdybychom ho ze začátku nebudili na krmení, doktorka nám pak taky asi v těch 6 týdnech řekla, že pokud prospívá, můžeme ho nechat, tak ho necháme a spí pokaždé celou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.8.11 06:31

Diky budit nebudu prospiva az az a jak ma hlad tak si rekne a vypije pak toho jak za 2 krmeni :-D ale prekvapilo me to jak sem se vzbudila :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.11 06:38

Taky jsem z toho byla nejdřív nesvá, ale zřejmě to nevadí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
24.8.11 06:39

to jo teda ja taky ale mala je spokojena tak proc ji to kazit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.8.11 06:54

To my můžem jenom tiše závidět. Mě oba kluci jedli v 6 týdnech po dvou hodinách. Malej se mi budí na mlíko ještě teď v roce. Užívej si to že se můžeš vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.8.11 07:15

Edík spal taky od šesti týdnů celou noc. I po narození,ale to jsem ho nejdřív budila,protože byl hrozně malinký a měl problémy s krmením… Ale od šesti týdnů spinkal celou noc - sice ne tak dlouho,ale spal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.8.11 07:19

Lucka taky spala od šesti neděl celou noc. Takže buď ráda. U Eli jsem se toho dočkala až v sedmi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.8.11 07:48

Malej mi takhle spal od 2. týdnů. :dance: A naštěstí spí takhle pořád a to mu rostou zuby. :palec:

• Citovat
  • Upravit
12262
24.8.11 07:51

někdy je to sranda co maminy trápí :lol: :lol: :lol: moje malá tak spí od nějakého 8.-10. týdne doteď(má 17 měs) a to od půl 7 večer do 7 ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.11 08:13

Malý mi taky spí (dřívě od 22-06) teď už od 20-06, někdy se vzbudí v pět, ale to výjimečně…

Hlavně mě to naučilo to moc neříkat ostatním maminkám :roll: Koukají na mě jako kdybych spadla z višně a setkala jsem se i s nepřejícími maminkami…většinou maminky dětí, které v noci nespí :nevim: Slyšela jsem i:„tak snad to druhé bude opravdu dítě, aby sis ho vážila“ :roll: myšleno tím, že snad mě bude druhé dítě budit v nocit pětkrát :cert: Asi si mylsí, že si toho drobka nevážím :cert:

Takže už odpovídám, že jo, že spí, jak kdy, někdy se vzbudí, někdy ne. Protože když jsem řekla, že spí od osmi do šesti, tak následovala otázka kolikrát za tu dobu kojím, když jsem řekla, že ani jednou, tak už jsme mohla čekat nějaké pindy :poblion: (samozřejmě tohle mi neříkaly kamarádky, ty se tváří normálně :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.8.11 08:16
kamak píše:
Malý mi taky spí (dřívě od 22-06) teď už od 20-06, někdy se vzbudí v pět, ale to výjimečně…

Hlavně mě to naučilo to moc neříkat ostatním maminkám :roll: Koukají na mě jako kdybych spadla z višně a setkala jsem se i s nepřejícími maminkami…většinou maminky dětí, které v noci nespí :nevim: Slyšela jsem i:„tak snad to druhé bude opravdu dítě, aby sis ho vážila“ :roll: myšleno tím, že snad mě bude druhé dítě budit v nocit pětkrát :cert: Asi si mylsí, že si toho drobka nevážím :cert:

Takže už odpovídám, že jo, že spí, jak kdy, někdy se vzbudí, někdy ne. Protože když jsem řekla, že spí od osmi do šesti, tak následovala otázka kolikrát za tu dobu kojím, když jsem řekla, že ani jednou, tak už jsme mohla čekat nějaké pindy :poblion: (samozřejmě tohle mi neříkaly kamarádky, ty se tváří normálně :lol: )

souhlas s tím neříkat ostatním :mrgreen: závist je hrozná věc, taky jsem si už vyposlechla kecy jak to není normální jestli není nemocná, jestli jsem se na to ptala doktora atd. no a tím že nekojím tak jsem si vyposlechla že nekojím právě kvůli toho že jsem sobka co se chtěla vyspat a proto dala děcku sunar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.11 08:21

CHacha :mrgreen: Tak to já jsem taky sobec, nicméně tedy kojím a mléko je i po třech měsících, když malý spí celé noci :nevim: (bude mít 5měs.)

Jako já se s tím nikde nikdy nechlubila :roll: Jen když se mě někdo zeptal, tak jsem odpověděla a to i tetičky z rodiny (od manžela :-P ), jeho sestřenice a tak měly prostě pindy…Kamarádky mi většinou říkají, že snad taky budou mít takového spáče :mrgreen: a jak se to šťouchá, aby pak tak spal :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.8.11 08:39

tak já mám trochu jinou zkušenost.mě malá spala celou noc od dvou týdnů přesně do tří měsíců. ted od tří měsíců mi to vynahrazuje a budí se čtyřikrát za noc a nevypadá to, že by se chtěla vrátit ke spaní celou noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí