6týdenní mimi spí celou noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
24.8.11 08:42

A můžu se vás zeptat, co na to prsa (vy, co kojíte)? Moji malou jsem po 6 hodinách budívala na kojení, včera po 7 a dneska jsem chtěla vyzkoušet, v kolik by se vzbudila sama, ale o půl paté (večerní kojení v 19.15) jsem vyměkla a vzbudila ji, stejně jsem nespala a pořád kukala na hodiny :oops: . Musela jsem předtím odsávat, protože se mi hrozně nalily prsa. Bojím se, že když ji nechám celou noc spát, budu mít míň mlíka přes den a v noci bolavé „melouny“. Není to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.8.11 08:51

No na tvorbu mléka je nejlepší noční kojení…Tak těžko říct jestli by to až tak moc ovlivnilo. Ale pokud by dítko už prostě furt spalo celou noc a přes den pilo co dvě tři hoďky tak si to to tělosamo upraví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.11 08:59

První noci se mi taky prsa nalila, noční košili jsme měla třeba durch mokrou, zppočátku jsem malého už vzala, ať mi pomůže, nicméně pak jsem ho nechala spát a odstříkala jsem mléko (mám odsávačku). Teď už si ta prsa asi zvykla :think: :nevim: a vydržím celou noc úplně v pohodě. Prsa se mi te´d nenalívají, když malý nepije,ale až začne pít, tak cítím, jak se nalívají. To mi zezačátku nedělalo a jen jse třeba nakojila, šli jsme k dr., tak už jsem si manželovi stěžovala, že mám nalitá prsa, to se mi teď nestává nebo zcela výjimečně…

Někdo jiný to má asi jinak, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.8.11 09:02

Tak to máš super-paráda:-) Mi se kojení i přes veškeré snahy nepodařilo:-( Ale mlíko moje dostával 7 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.11 09:05

A malého kojím stále plně (žádné příkrmy). Tento týden bude mít 5 měsíců (takže zřejmě zvládnu kojit plně i tento celý měsíc bez příkrmů) a spí celé noci cca od 2 měsíce.

Ale taky musím říct, že musí být nějaké věci, aby spal celou noc (spí ve spacím pytli, kolem nohou má kojící polštář a nad hlavou má polštář, takže na spaní má takové Téčko, kde má tělo a nahoře má rozhozené ruce. Kdyby to takhle neměl, tak nespí celou noc-putuje po posteli, budí se s hlavou ve šprušlích, i když máme mantinel, otáčí se, atd. :roll: ). Když jsme tyto věci vychytali, tak super 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
24.8.11 09:08
Brokianaa píše:
Tak to máš super-paráda:-) Mi se kojení i přes veškeré snahy nepodařilo:-( Ale mlíko moje dostával 7 měsíců…

7 měsíců je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30830
24.8.11 09:14

dcera spí od těch 6 týdnů od cca 19h do cca 3h :-) je to paráda a moc jí za to děkuju, pokud prospívá a přibírá, tak bych nebudila, doktorka mi řekla to samý…tedka to dcerka začíná natahovat od 19h cca do 5h a prsa mám teda nalitý fest, ale už si asi tak nějak zvykly,že ani netečou…jinak přes den krmím po 2,5h - asi dohání tu noc :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
24.8.11 09:15
martulkasloník píše:
kamak píše:
Malý mi taky spí (dřívě od 22-06) teď už od 20-06, někdy se vzbudí v pět, ale to výjimečně…

Hlavně mě to naučilo to moc neříkat ostatním maminkám :roll: Koukají na mě jako kdybych spadla z višně a setkala jsem se i s nepřejícími maminkami…většinou maminky dětí, které v noci nespí :nevim: Slyšela jsem i:„tak snad to druhé bude opravdu dítě, aby sis ho vážila“ :roll: myšleno tím, že snad mě bude druhé dítě budit v nocit pětkrát :cert: Asi si mylsí, že si toho drobka nevážím :cert:

Takže už odpovídám, že jo, že spí, jak kdy, někdy se vzbudí, někdy ne. Protože když jsem řekla, že spí od osmi do šesti, tak následovala otázka kolikrát za tu dobu kojím, když jsem řekla, že ani jednou, tak už jsme mohla čekat nějaké pindy :poblion: (samozřejmě tohle mi neříkaly kamarádky, ty se tváří normálně :lol: )
souhlas s tím neříkat ostatním :mrgreen: závist je hrozná věc, taky jsem si už vyposlechla kecy jak to není normální jestli není nemocná, jestli jsem se na to ptala doktora atd. no a tím že nekojím tak jsem si vyposlechla že nekojím právě kvůli toho že jsem sobka co se chtěla vyspat a proto dala děcku sunar :mrgreen:

mám to úplně stejné, taky na mě útočili v plavání, že to mám konzultovat s doktorem, že to není normální atd. já kojím a stejně spí až do rána už od narození. ve dne krmím ale co dvě hod. a vše je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
24.8.11 09:20

mně prsa teda netečou, ale mám je kolikrát jak dělové koule, malá spí cca od osmi do šesti, má to tak od narození a budou jí 4m. prsa mě někdy bolí taky fest, ale už ji nebudím, dřív jsem ji kolem 4hod budila, ale pak jsem se na to vykvákla, v šest ji nakojím a spíme ještě cca do půl osmé. přes den ale moc nespí. mlíka mám furt asi dost, nepřikrmuju. prsa jsou ale někdy nalité brutálně a někdy zas skoro vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.8.11 09:42
michaela1808 píše:
martulkasloník píše:
kamak píše:
Malý mi taky spí (dřívě od 22-06) teď už od 20-06, někdy se vzbudí v pět, ale to výjimečně…

Hlavně mě to naučilo to moc neříkat ostatním maminkám :roll: Koukají na mě jako kdybych spadla z višně a setkala jsem se i s nepřejícími maminkami…většinou maminky dětí, které v noci nespí :nevim: Slyšela jsem i:„tak snad to druhé bude opravdu dítě, aby sis ho vážila“ :roll: myšleno tím, že snad mě bude druhé dítě budit v nocit pětkrát :cert: Asi si mylsí, že si toho drobka nevážím :cert:

Takže už odpovídám, že jo, že spí, jak kdy, někdy se vzbudí, někdy ne. Protože když jsem řekla, že spí od osmi do šesti, tak následovala otázka kolikrát za tu dobu kojím, když jsem řekla, že ani jednou, tak už jsme mohla čekat nějaké pindy :poblion: (samozřejmě tohle mi neříkaly kamarádky, ty se tváří normálně :lol: )
souhlas s tím neříkat ostatním :mrgreen: závist je hrozná věc, taky jsem si už vyposlechla kecy jak to není normální jestli není nemocná, jestli jsem se na to ptala doktora atd. no a tím že nekojím tak jsem si vyposlechla že nekojím právě kvůli toho že jsem sobka co se chtěla vyspat a proto dala děcku sunar :mrgreen:
mám to úplně stejné, taky na mě útočili v plavání, že to mám konzultovat s doktorem, že to není normální atd. já kojím a stejně spí až do rána už od narození. ve dne krmím ale co dvě hod. a vše je ok.

je to děs co? závistivci, mě se ptala doktorka jak se máme tak jsem řekla že super že v noci spí celou tj. nějakých 12_13 hod. a ona jéé to máte super buďte ráda takže doktorka to vůbec neřeší ale lidi kolem pořád. no teď už ne ale začátky pořád, měla jsem malou hodně spavou, spala nějakých 22_23 hodin denně první týdny, pak už přes den méně ale začla spát celou noc a to lidi nemohli přežít, dnešní společnost je tak „zvrácená“ že jim přijde divný když prďola spokojeně spinká celou noc a je normální když se budí 6× za noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.8.11 10:08

Ahojky, mě malej spí od 1.měsíce celou noc, napřed jenom 10hodin, pak 12hodin, a teď si někdy dá i 14hodin :mrgreen: :mrgreen:
Budou mu 3 měsíce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.11 10:12

Příspěvek upraven 17.05.16 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
24.8.11 10:53

moje mudra to taky neřešila a pak mi dokonce řekla, že už ji nemám kolem té 4hod budit na jídlo, že si na to pak zvykne, takže radši skousnu bolavé prsa a nebudím. navíc malá se třeba pak vzbudí kolem té 7hod a vůbec se nedožaduje jídla…asi to má jinak nastavené, protože přes den se ohlásit umí až moc, že má hladové bříško :mrgreen:
důležité je, že mimčo prospívá, což já u kojení na začátku řešila a stresovala, že nebude přibírat, ale teď už jsem jen a jen ráda a blbé kecy neřeším (a že jich je, lidi mi říkají, však počkej, to se vám ještě otočí, nebo že mi to druhé mimčo vrátí i s úroky…), navíc už jsem to jednou řešila tady na emimču ( po tom zjebu z plavání) a mamky mě uklidnily, že je to normální…díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
24.8.11 12:53

Ahoj tedy tak to ti moc závidím, že malá takhle spinká. Když takhle spinkají tak nejsou hladoví, máš dobře zasycené dítko a asi velmi dobré kvalitní mlíčko.:palec: Důležité je ,aby prospívala, což asi ano tak si to uažívej dokud můžeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.8.11 13:38
martulkasloník píše:
kamak píše:

Ježiš tak tohle mi naštěstí nikdy nikdo neřekl 8-o a to Lucka byla od šestineděl na Sunaru, ale ona spala dobře vždycky. Z§stalo jí to doteď, takže když jsem jí měla budit na noční dávku ATB, tak to byl fakt horor. Ela je taková neklida a neurotik, že tý na spaní napomohl ani ten Sunar, prostě spát celou noc začala až v těch sedmi měsících, takže ač už nebyla kojená,t ak jsem se stejně nevyspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí