Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Už je to tady, jarní prázdniny v plném proudu.
Zakladatelko, zopakuj si spíš matematiku, počty do pěti.
@mado píše:
Už je to tady, jarní prázdniny v plném proudu.
Zakladatelko, zopakuj si spíš matematiku, počty do pěti.
Tak jsem se překlikla, snad se zase tolik nestalo ![]()
Prosím tě čím k sobě jména ladí ?
Nikdy nepochopím jak k sobě mužou jmena ladit. Pokud si tedy odmyslím Jessiku a Ludmilu.
Ty jo 5? A my si s manželem nevíme rady se jménem pro druhýho kluka
jinak za mě Rozálie a Amélie ![]()
@Šarlota4 píše:
Prosím tě čím k sobě jména ladí ?Nikdy nepochopím jak k sobě mužou jmena ladit. Pokud si tedy odmyslím Jessiku a Ludmilu.
Tyto vcelku ladí. Všechno jsou to jména používaná hodně často jednou zdejší menšinou. Takže konkrétně ta Jessika by k tomu sedla.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už jsem zase v tomnestezuju si, jen to bylo trochu nečekané, ale samozřejmě jsem ráda a na miminko (snad poslední) se moc těšíme
máme doma už 3 ratolesti. Dominik, Fabián, Berenika a Kristián… nyní čekáme holčičku. Přijde nám, že nám k sobě jména celkem ladí a chtěli bychom, aby to tak zůstalo.
Poradíte jméno prosím?
Zatím je ve hře Rozálie, Juliana, Viviana, Katarína, Zora (jediné kratší), Amélie.
Které se vám líbí nejvíc? Samozřejmě bereme i nové návrhy
My máme doma Zoru
Ale asi bych se rozhodovala i podle předpokládaného data narození a kdy má to které jméno svátek..aby holčička neměla všechno v jednu dobu ![]()
A já bych zrovna dala Katarínu
Záleží taky na příjmení a jak to k němu jde ![]()
Jessika mi přijde docela hrozná …
Rozálie i Amélie jsou fajn
Z vaseho vyberu se mi moc libi Zora, Juliana a Rozalie. K tem jmenum co uz doma mate se mi tam nejak nejvic hodi ta Juliana, je to takovy zajimavy Jmeno.
Ahoj holky, už jsem zase v tom
nestezuju si, jen to bylo trochu nečekané, ale samozřejmě jsem ráda a na miminko (snad poslední) se moc těšíme
máme doma už 3 ratolesti. Dominik, Fabián, Berenika a Kristián… nyní čekáme holčičku. Přijde nám, že nám k sobě jména celkem ladí a chtěli bychom, aby to tak zůstalo.
Poradíte jméno prosím?
Zatím je ve hře Rozálie, Juliana, Viviana, Katarína, Zora (jediné kratší), Amélie.
Které se vám líbí nejvíc? Samozřejmě bereme i nové návrhy