Jméno psa s PP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
20.1.24 19:01

Rikej mu jak chces, a je dobry dat vedet nove jmeno chovateli, aby mu tak uz mohl rikat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
20.1.24 19:13

Taky mám psa na H. Chovatelka je moje kamarádka, takže jsem si jméno mohla vybrat. Ale nenašla jsem žádný, co by se mi líbilo, tak jsem si vybrala druhý jméno a tím i psa oslovuju. Jméno od H vybrala chovatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109386
20.1.24 20:02
@azaleila píše:
A co teprve Hemeroid :mrgreen: to by bylo terno :mrgreen:

Jed nnze sourozenců meho pejska se jmenoval Cocain…bych si ho vybrala, ale patřilo už jinému štěňátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14899
20.1.24 20:09
@Almondea píše:
My teď budeme mít vrh H, tak díky za inspiraci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77770
20.1.24 21:44
@Kelsey píše:
My máme prvního papíráka a řešila jsem to samé. Nevěděla jsem, jestli mu můžeme říkat jinak. Ptala jsem se chovatelky.
Papírech má psané od nich Orlando. No tak mu říkat venku nebudu. Ani to k takovému medvědovi nepasuje.
Ale prostě vrh O. Říkáme mu Bárny.

To bych mu nechala a říkala bych mu Ori. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.1.24 21:51

Taky máme štěně z H vrhu, ale mohli jsme si jména vybrat sami, jen musela začínat na to písmeno. Ačkoliv jsem si jméno vybrala sama, postupně jsme ho komolili a komolili, až z toho vzniklo cosi úplně jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.24 22:01
@sirikit píše:
To bych mu nechala a říkala bych mu Ori. :srdce:

To mi přijde pro čivavu nebo prostě pro malé plemeno. Ne pro tak mohutného psa. V květnu bude mít dva roky. Přejmenovávat ho nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
20.1.24 23:02
Tak kdybych nechala jména co mají v PP tak máme Eminenci, Sierru a Ice Star :mrgreen: My většinou měli jméno ještě než jsme vybírali štěně :mrgreen:
@Semtex píše:
Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie :mrgreen:

tam už chybí jen H. I.V.. jedna chovatelka zase jen jména z Harryho Potera :mrgreen: a zatím je u áčkového vrhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
21.1.24 01:49
@Kelsey píše:
To mi přijde pro čivavu nebo prostě pro malé plemeno. Ne pro tak mohutného psa. V květnu bude mít dva roky. Přejmenovávat ho nebudeme.

My máme Oriho, Oríska :srdce:, má 55 kg :lol:. Ofico jméno je teda Oreo. V útulku byl dva roky jako Akim i na to slyšel, nechali bychom, ale jeho předchůdce byl Hakim :srdce:, domácky Hakisák, Hakísek a to bylo hrozně podobný. To nešlo nechat.My rádi. pojmenováváme po jídle. Máme ještě fenku a to je Nutella, :srdce: je to staford :lol:. Naši mají kočku Malinu, můj výmysl, psa Kaštánka, jako ledový kaštany chápeš :lol:. Je to syn našeho 55 kg drobečka a taťku přerostl :lol:. Babička má kromě jiného kocoura Keksíka. Ale Barney je krásný a k Berňákovi za mě úplně top, to se fakt hodí :palec:. No a kocour jediný zvíře u nás s PP, má v pp Homer. Původně jsme chtěli Mango nebo Pomelo dát, aby netrhal partu ale tohle jméno se nám zalíbilo a chtěli jsme ho nechat. Hodil do toho vidle syn. Jelikož ještě neuměl říct mňau tak si to upravil na mau a když několik dnů pořád čiči mau, no tak jsme ho přejmenovali na Mauího a už mu to zůstalo :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.1.24 02:48

Nemam fantazii na jmena, takze pouzivam jmeno z PP. Nechala jsem to na chovatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109386
21.1.24 10:25
@Markéta80 píše:
Tak kdybych nechala jména co mají v PP tak máme Eminenci, Sierru a Ice Star :mrgreen: My většinou měli jméno ještě než jsme vybírali štěně :mrgreen:tam už chybí jen H. I.V.. jedna chovatelka zase jen jména z Harryho Potera :mrgreen: a zatím je u áčkového vrhu :lol:

ja vzdy používala to od chovatelů nebo nejakou jeho úpravu…a pro kocourka bezpapiracka jsme měli dost problem vymyslet jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
21.1.24 10:39
@Semtex píše:
Alexander by byl Alík…

A co takhle Saša? Já znám jednoho člověka (!) jmenuje se Josef, ale říkáme mu Pepo. Prostě ptát se, zda mohu říkat psovi jinak než má v papírech a založit o tom diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34789
21.1.24 10:50
@Semtex píše:
Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie :mrgreen:
:D :D
Ještě Hypertenze a abychom nezůstali jen z nemoci, tak něco pozitivního, Hyperbola a Harpagon :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151948
21.1.24 10:54
@Luboš P píše:
A co takhle Saša? Já znám jednoho člověka (!) jmenuje se Josef, ale říkáme mu Pepo. Prostě ptát se, zda mohu říkat psovi jinak než má v papírech a založit o tom diskuzi…

Aspoň je sranda. Nežer se tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151948
21.1.24 10:54
@adresa píše: :D :D
Ještě Hypertenze a abychom nezůstali jen z nemoci, tak něco pozitivního, Hyperbola a Harpagon :lol:

A Hermelín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný