Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rikej mu jak chces, a je dobry dat vedet nove jmeno chovateli, aby mu tak uz mohl rikat
Taky mám psa na H. Chovatelka je moje kamarádka, takže jsem si jméno mohla vybrat. Ale nenašla jsem žádný, co by se mi líbilo, tak jsem si vybrala druhý jméno a tím i psa oslovuju. Jméno od H vybrala chovatelka.
@azaleila píše:
A co teprve Hemeroidto by bylo terno
Jed nnze sourozenců meho pejska se jmenoval Cocain…bych si ho vybrala, ale patřilo už jinému štěňátku.
@Almondea píše:
My teď budeme mít vrh H, tak díky za inspiraci!![]()
![]()
Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie ![]()
@Kelsey píše:
My máme prvního papíráka a řešila jsem to samé. Nevěděla jsem, jestli mu můžeme říkat jinak. Ptala jsem se chovatelky.
Papírech má psané od nich Orlando. No tak mu říkat venku nebudu. Ani to k takovému medvědovi nepasuje.
Ale prostě vrh O. Říkáme mu Bárny.
To bych mu nechala a říkala bych mu Ori. ![]()
Taky máme štěně z H vrhu, ale mohli jsme si jména vybrat sami, jen musela začínat na to písmeno. Ačkoliv jsem si jméno vybrala sama, postupně jsme ho komolili a komolili, až z toho vzniklo cosi úplně jiné…
@sirikit píše:
To bych mu nechala a říkala bych mu Ori.
To mi přijde pro čivavu nebo prostě pro malé plemeno. Ne pro tak mohutného psa. V květnu bude mít dva roky. Přejmenovávat ho nebudeme.
@Semtex píše:
Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie
tam už chybí jen H. I.V.. jedna chovatelka zase jen jména z Harryho Potera
a zatím je u áčkového vrhu ![]()
@Kelsey píše:
To mi přijde pro čivavu nebo prostě pro malé plemeno. Ne pro tak mohutného psa. V květnu bude mít dva roky. Přejmenovávat ho nebudeme.
My máme Oriho, Oríska
, má 55 kg
. Ofico jméno je teda Oreo. V útulku byl dva roky jako Akim i na to slyšel, nechali bychom, ale jeho předchůdce byl Hakim
, domácky Hakisák, Hakísek a to bylo hrozně podobný. To nešlo nechat.My rádi. pojmenováváme po jídle. Máme ještě fenku a to je Nutella,
je to staford
. Naši mají kočku Malinu, můj výmysl, psa Kaštánka, jako ledový kaštany chápeš
. Je to syn našeho 55 kg drobečka a taťku přerostl
. Babička má kromě jiného kocoura Keksíka. Ale Barney je krásný a k Berňákovi za mě úplně top, to se fakt hodí
. No a kocour jediný zvíře u nás s PP, má v pp Homer. Původně jsme chtěli Mango nebo Pomelo dát, aby netrhal partu ale tohle jméno se nám zalíbilo a chtěli jsme ho nechat. Hodil do toho vidle syn. Jelikož ještě neuměl říct mňau tak si to upravil na mau a když několik dnů pořád čiči mau, no tak jsme ho přejmenovali na Mauího a už mu to zůstalo
.
Nemam fantazii na jmena, takze pouzivam jmeno z PP. Nechala jsem to na chovatelce.
@Markéta80 píše:
Tak kdybych nechala jména co mají v PP tak máme Eminenci, Sierru a Ice StarMy většinou měli jméno ještě než jsme vybírali štěně
tam už chybí jen H. I.V.. jedna chovatelka zase jen jména z Harryho Potera
a zatím je u áčkového vrhu
ja vzdy používala to od chovatelů nebo nejakou jeho úpravu…a pro kocourka bezpapiracka jsme měli dost problem vymyslet jméno
@Semtex píše:
Alexander by byl Alík…
A co takhle Saša? Já znám jednoho člověka (!) jmenuje se Josef, ale říkáme mu Pepo. Prostě ptát se, zda mohu říkat psovi jinak než má v papírech a založit o tom diskuzi…
@Semtex píše:
Herpes, Hemoroid, Hantavirus, Hepatitida, Horečka a Hypotonie
@Luboš P píše:
A co takhle Saša? Já znám jednoho člověka (!) jmenuje se Josef, ale říkáme mu Pepo. Prostě ptát se, zda mohu říkat psovi jinak než má v papírech a založit o tom diskuzi…
Aspoň je sranda. Nežer se tolik.
@adresa píše:![]()
Ještě Hypertenze a abychom nezůstali jen z nemoci, tak něco pozitivního, Hyperbola a Harpagon
A Hermelín.