Jméno Sebastian

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.16 14:45

jméno Sebastian

Ahojky všem,
mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1179
3.3.16 14:47

Já ho v kalendáři mám. Je tam Ilona/ Sebastian. Ale to jsem ti moc nepomohla :) :oops: Tak podle mě, když je v kalendáři, tak se dát může. Navíc to je už docela dávané jméno, žádná novinka nebo extrém.

Příspěvek upraven 03.03.16 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
3.3.16 14:48

My mame 7 leteho Sebastiana :D
Na matrice jmeno jiz bylo takze bez problemu. Jmeniny jsou zatim uvedeny jen v nekterych kalendarich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.16 14:50
@mayecka píše:
My mame 7 leteho Sebastiana :D
Na matrice jmeno jiz bylo takze bez problemu. Jmeniny jsou zatim uvedeny jen v nekterych kalendarich :kytka:

Právě, že v tom našem ho nemáme :lol:, tak jsem nevěděla. Takže to tam můžu normálně napsat a nemusím nic oběhávat? :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.16 14:52
@Gepardice píše:
Já ho v kalendáři mám. Je tam Ilona/ Sebastian. Ale to jsem ti moc nepomohla :) :oops: Tak podle mě, když je v kalendáři, tak se dát může. Navíc to je už docela dávané jméno, žádná novinka nebo extrém.Příspěvek upraven 03.03.16 v 14:49

Jo, to mi pomohlo, já ho totiž v kalendáři nemám. Asi podle kalendáře :D.

• Citovat
  • Upravit
4009
3.3.16 14:52
@Anonymní píše:
Právě, že v tom našem ho nemáme :lol:, tak jsem nevěděla. Takže to tam můžu normálně napsat a nemusím nic oběhávat? :P

Sebastianu je všude dost, kvůli toho určitě nic oběhávat nemusíš. Jinak není důležité jestli jsou jména v kalendáři, ale v knize od Knappové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.16 14:53
@evill píše:
Sebastianu je všude dost, kvůli toho určitě nic oběhávat nemusíš. Jinak není důležité jestli jsou jména v kalendáři, ale v knize od Knappové.

Aha, tak děkuju za radu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.3.16 15:00
@Anonymní píše:
Ahojky všem,
mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji

kup si lepší kalendář, já ho tam mam psaného :mrgreen: mmchdm, taky máme jméno, co v kalendáři není, slaví to na podobné jméno (dle starého kalendáře).--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
3.3.16 15:06
@Anonymní píše:
Ahojky všem,
mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji

Máme půl ročního Sebastianka a stačilo jen říct v porodnici. O nic jsme žádat nemuseli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.3.16 15:25

My máme taky teď už běžné jméno i když pro někoho neobvyklé (babičky, dědečkové, tetičky..)a v některých kalendáří je napsané, v jiných není..a v některém kalendáři je napsané dokonce 2×!! Tak si vyber..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
3.3.16 15:28

Záleží jak takové jméno pasuje k příjmení. Kamarádka má cizí jméno se,,zvířecím" příjmením a vypadá to hrozně ta kombinace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
3.3.16 15:53

Také mám synovce Sebastiana. Dneska už je to celkem běžné jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
3.3.16 16:53
@Anonymní píše:
Ahojky všem,,mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji

My máme taky Sebika má svátek s Ilonou 20.ledna a je normalně už v kkalendáři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.3.16 18:18

Mam 27leteho kamose Sebíka :)) a na matrice maji knihu o 300stranach a tam jsou vsechny mozny jmena, pokud ho tam najdou, jako ze jo, tak vam to povolej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
3.3.16 18:25

Sebastianu je strasně moc už. Sebik je v MŠ kde je 12dětí a z toho jsou 3 Sebikove :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze