Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já ho v kalendáři mám. Je tam Ilona/ Sebastian. Ale to jsem ti moc nepomohla
Tak podle mě, když je v kalendáři, tak se dát může. Navíc to je už docela dávané jméno, žádná novinka nebo extrém.
Příspěvek upraven 03.03.16 v 14:49
My mame 7 leteho Sebastiana ![]()
Na matrice jmeno jiz bylo takze bez problemu. Jmeniny jsou zatim uvedeny jen v nekterych kalendarich ![]()
@mayecka píše:
My mame 7 leteho Sebastiana
Na matrice jmeno jiz bylo takze bez problemu. Jmeniny jsou zatim uvedeny jen v nekterych kalendarich
Právě, že v tom našem ho nemáme
, tak jsem nevěděla. Takže to tam můžu normálně napsat a nemusím nic oběhávat? ![]()
@Gepardice píše:
Já ho v kalendáři mám. Je tam Ilona/ Sebastian. Ale to jsem ti moc nepomohla![]()
Tak podle mě, když je v kalendáři, tak se dát může. Navíc to je už docela dávané jméno, žádná novinka nebo extrém.Příspěvek upraven 03.03.16 v 14:49
Jo, to mi pomohlo, já ho totiž v kalendáři nemám. Asi podle kalendáře
.
@Anonymní píše:
Právě, že v tom našem ho nemáme, tak jsem nevěděla. Takže to tam můžu normálně napsat a nemusím nic oběhávat?
Sebastianu je všude dost, kvůli toho určitě nic oběhávat nemusíš. Jinak není důležité jestli jsou jména v kalendáři, ale v knize od Knappové.
@evill píše:
Sebastianu je všude dost, kvůli toho určitě nic oběhávat nemusíš. Jinak není důležité jestli jsou jména v kalendáři, ale v knize od Knappové.
Aha, tak děkuju za radu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky všem,
mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji
kup si lepší kalendář, já ho tam mam psaného
mmchdm, taky máme jméno, co v kalendáři není, slaví to na podobné jméno (dle starého kalendáře).--
@Anonymní píše:
Ahojky všem,
mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji
Máme půl ročního Sebastianka a stačilo jen říct v porodnici. O nic jsme žádat nemuseli ![]()
My máme taky teď už běžné jméno i když pro někoho neobvyklé (babičky, dědečkové, tetičky..)a v některých kalendáří je napsané, v jiných není..a v některém kalendáři je napsané dokonce 2×!! Tak si vyber..
Záleží jak takové jméno pasuje k příjmení. Kamarádka má cizí jméno se,,zvířecím" příjmením a vypadá to hrozně ta kombinace..
Také mám synovce Sebastiana. Dneska už je to celkem běžné jméno ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky všem,,mám dotaz týkající se chlapeckého jména. Chceme v případě, že by se nám narodil chlapeček, tak dát jméno Sebastian. Ale v kalendáři není a tak by mě zajímalo, jestli musíme žádat někde na matrice nebo tak něco. Vím, že jmeniny slaví 20.1. ale není nikde napsaný. Nebo stačí když jméno zapíšeme do listu v porodnici a dál se to neřeší? Děkuji
My máme taky Sebika má svátek s Ilonou 20.ledna a je normalně už v kkalendáři.
Mam 27leteho kamose Sebíka
a na matrice maji knihu o 300stranach a tam jsou vsechny mozny jmena, pokud ho tam najdou, jako ze jo, tak vam to povolej:)
Sebastianu je strasně moc už. Sebik je v MŠ kde je 12dětí a z toho jsou 3 Sebikove
![]()
Ahojky všem,