Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Jaký máte názor na jméno Sophie?
Sofie mi přijde lepší.
Za me je to moc hezke jmeno a kdybych čekala holcicku taky by bylo jedno z favoritu, ale myslim ze az jednou půjde do skolky nebo do skoly, tak jich tam bude aspon 5:D ale tak nevadi.. hezky to je i v psanem tvaru jak uvadis ☺️️
@Anonymní píše:
Jaký máte názor na jméno Sophie?
Bude celý život vysvětlovat, jak se to píše.
Je to ohraný a tuctový jméno.
A co Lana? Píše se jednoduše a není moc rozšířené: https://www. vyznamy-jmen. com/n/Lana; https://www.kdejsme.cz/jmeno/Lana/ ![]()
@Magical-eyes kdybych tak před lety nepojmenovala naší kočku, měla bych jí ve výběru pro potencionální holčičku.
@jege píše:
Víc se mi líbí jméno Budapešť anebo Bukurešť!![]()
Barcelona taky nejni špatný
![]()
@Petrusska007 píše:
Barcelona taky nejni špatný![]()
A bude mít i vlastní hymnu:
@LilyJane
Je to, a hlavne trend davat takova jmena. Neodvedu si predstavit, jak to bude vypadat v ceske skolni tride - Sophie, Kevine, Angellico, Mio, Philiphe.
![]()
Jinak vzdycky je trend nejakych jmen, ktere davaji vsihni. U nas mi zas sestry rikaly, ze maji same Antoniny a Adely ![]()
Já bych vybrala jiné jméno, ale samozřejmě je to pouze Tvá a partnerova věc, jak pojmenujete své dítě.
Tvar Sophie se také moc nehodí k typicky českému příjmení.
Na mě je to jméno příliš časté.
Neurazí, nenadchne…
Nechtěla bych se tak jmenovat - neustále bych vysvětlovala ph…
Mně osobně se nelíbí ani Sofie - Sofča.
@Kelsey píše:
Mi se Sofie nebo Sofia kdysi líbila. Ale nedala jsem ji, že je jich strašně moc. Stejně to bylo u Natálie. To množství mi tahle jména úplně zhnusilo. Tak se mi líbí na jiných holčičkách. Ale pro svou bych je nechtěla v žádné variantě.
Přesně tak. Před deseti lety (v patnácti ) jsem to měla jako vysněné jméno pro holčicku. Když jsem ji před pěti lety čekala a zjistila kolik jich je, tak se mi to úplně zprotivilo a jsme moc rada ze ji nemám …
Zakladatelko, když už, tak aspoň Sofie. To PH je úplně zbytečné a cely život bude hláskovat své jmeno a stejně ho bude vyslovovat úplně stejně jako všechny,,obyčejné” Sofie
Pokud vám nevadí, jaká je to davovka a líbí se vám, dejte ho. Je to jen na vás ![]()
@Any9 píše:
Přesně tak. Před deseti lety (v patnácti ) jsem to měla jako vysněné jméno pro holčicku. Když jsem ji před pěti lety čekala a zjistila kolik jich je, tak se mi to úplně zprotivilo a jsme moc rada ze ji nemám …Zakladatelko, když už, tak aspoň Sofie. To PH je úplně zbytečné a cely život bude hláskovat své jmeno a stejně ho bude vyslovovat úplně stejně jako všechny,,obyčejné” SofiePokud vám nevadí, jaká je to davovka a líbí se vám, dejte ho. Je to jen na vás
Mne se v puberte hrozne libila Ema, tehdy to nikdo nedaval, no kdyz jsem cekala dceru, tak toho byl uplny boom. ![]()
Jinak Sophie bych nedala, kdyz uz tak Sofie. Osobne mam radeji ceskou verzi Žofie.