Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
A myslite ze je hodne blby dat Timothy k ceskemu prijmeni? Timotej se mi nelibi
Me teda k typicky českému příjmení nesedi ani ten Timotej natož Timothy.
Vybavi se mi pes ze Spravne Petky
Timothy k ceskemu prijmeni urcite ne (zalezi jak moc ceske mate), Tim samotny to zni dost blbe (kdyz si predstavim treba ctyricatnika nekde v bance, jak se predstavuje jako Tim Novotny..
). A Timotej mi zni jako pocesteny patvar (omlouvam se vsem Timotejum). Za mne ne, nedala bych, to radsi Tomase - Toma.
@Anonymní píše:
A jake ma kolega prijmeni?
on je Brit, takže padnoucí ![]()
@Anonymní píše:
Zas tak ceske nemame- byl by Gregor
A tak v tom případě by šel i ten Timothy, myslím, dohromady to vůbec nezní špatně. ![]()
Tim Gregor je dobrý. Jediné, co bych trochu řešila, že až se bude ucházet o práci, tak to jméno nezní tak seriozně jako některá jiná, nudnější a delší
. Jinak je to moc pěkný.
Zakladatelko, proč nepokračuješ ve své minulé diskuzi a zakládáš novou? viz. -
26.04.18 23:36
Zmena jmena ditete
Holky poradte. Mam osmimesicniho syna, jmenuje se Timothy Siuraru. Jeho otec je cizinec a ma prijmeni po nem. Jenze vztahy s jeho otcem a mnou jsou spatne a vypada to ze se rozejdeme. Jeho rodinu neznam. Chtela bych synovi dat sve prijmeni- A prejmenovat ho na Timoty Cerny. Vyndala bych to H. Zni to hodne blbe?
Přibuzna ma chlapečka Tima( v rodnym listě Tim) a nikdo s tim problem nema, za me super
…taky maji česke přijmeni
![]()
Normálně se mi cizí jméno k českému příjmení strašně nelíbí
Ale Timothy Gregor mi zní fajn
Možná bych o tom i zapřemýšlela.
Znala jsem kluka jménem Timon, taky se to zkracovalo jako Tim. Jinak Timoty bez h je patvar.
Já bych se tedy v dnešní době fakt nechtěla jmenovat Gregorová, natož si to na to dobrovolně měnit, po tom, co ta rodina na veřejnosti předvádí
Timon Černý by snad jediný bylo ok. Měnit příjmení i sobě jedině z důvodu, že synovo Timothy Černý by znělo blbě, to je divný, ne? Hlavně si to pořádně rozmysli, což zatím evidentně vůbec nemáš. Někdo ti napíše něco v diskusi a ty hned - joo, to by šlo.. tvl, jde o jméno tvého syna, dost podstatná věc
Navíc tě podezřívám, že ta další diskuse je taky tvoje, ta o změně příjmení "mého i dítěte ", jen to maskuješ v úvodu dcerou. Ale i kdyby ne, nic to nemění na tom, že si to dobře rozmysli ty, než uděláš nějakou kravinu, kterou zas za chvíli budeš chtít měnit
![]()
A jake ma kolega prijmeni?