Jméno Tim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.18 23:12
@Lalelale píše:
Kolega se jmenuje Tim, respektive Timothy, ale nechává si tak říkat. Tim beru jako zkratku, ono to fakt je jméno jako takové? Pokud chceš dát Timothy, měli byste mít hodně dobré příjmení. Tima bych zvážila… u českého příjmení si to neumím představit už vůbec.

A jake ma kolega prijmeni?

• Citovat
  • Upravit
1309
30.4.18 23:15
@Anonymní píše:
A myslite ze je hodne blby dat Timothy k ceskemu prijmeni? Timotej se mi nelibi

Me teda k typicky českému příjmení nesedi ani ten Timotej natož Timothy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5110
30.4.18 23:22

Vybavi se mi pes ze Spravne Petky :lol: Timothy k ceskemu prijmeni urcite ne (zalezi jak moc ceske mate), Tim samotny to zni dost blbe (kdyz si predstavim treba ctyricatnika nekde v bance, jak se predstavuje jako Tim Novotny.. :roll:). A Timotej mi zni jako pocesteny patvar (omlouvam se vsem Timotejum). Za mne ne, nedala bych, to radsi Tomase - Toma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.4.18 23:23
@Anonymní píše:
A jake ma kolega prijmeni?

on je Brit, takže padnoucí :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.18 23:25

Zas tak ceske nemame- byl by Gregor

• Citovat
  • Upravit
75292
30.4.18 23:49
@Anonymní píše:
Zas tak ceske nemame- byl by Gregor

A tak v tom případě by šel i ten Timothy, myslím, dohromady to vůbec nezní špatně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.5.18 00:24

Tim Gregor je dobrý. Jediné, co bych trochu řešila, že až se bude ucházet o práci, tak to jméno nezní tak seriozně jako některá jiná, nudnější a delší :lol:. Jinak je to moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.5.18 01:30

Zakladatelko, proč nepokračuješ ve své minulé diskuzi a zakládáš novou? viz. -

26.04.18 23:36
Zmena jmena ditete
Holky poradte. Mam osmimesicniho syna, jmenuje se Timothy Siuraru. Jeho otec je cizinec a ma prijmeni po nem. Jenze vztahy s jeho otcem a mnou jsou spatne a vypada to ze se rozejdeme. Jeho rodinu neznam. Chtela bych synovi dat sve prijmeni- A prejmenovat ho na Timoty Cerny. Vyndala bych to H. Zni to hodne blbe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 06:09

Přibuzna ma chlapečka Tima( v rodnym listě Tim) a nikdo s tim problem nema, za me super :srdce:…taky maji česke přijmeni :palec: :palec: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3079
1.5.18 07:20

Normálně se mi cizí jméno k českému příjmení strašně nelíbí :lol: Ale Timothy Gregor mi zní fajn :kytka: Možná bych o tom i zapřemýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
1.5.18 07:28

Znala jsem kluka jménem Timon, taky se to zkracovalo jako Tim. Jinak Timoty bez h je patvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.5.18 08:06

Já bych se tedy v dnešní době fakt nechtěla jmenovat Gregorová, natož si to na to dobrovolně měnit, po tom, co ta rodina na veřejnosti předvádí :mrgreen: Timon Černý by snad jediný bylo ok. Měnit příjmení i sobě jedině z důvodu, že synovo Timothy Černý by znělo blbě, to je divný, ne? Hlavně si to pořádně rozmysli, což zatím evidentně vůbec nemáš. Někdo ti napíše něco v diskusi a ty hned - joo, to by šlo.. tvl, jde o jméno tvého syna, dost podstatná věc :roll: Navíc tě podezřívám, že ta další diskuse je taky tvoje, ta o změně příjmení "mého i dítěte ", jen to maskuješ v úvodu dcerou. Ale i kdyby ne, nic to nemění na tom, že si to dobře rozmysli ty, než uděláš nějakou kravinu, kterou zas za chvíli budeš chtít měnit :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.5.18 08:19

Tim? to mi připadá jak jméno pro vietnamce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie