Jméno Timon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
5.1.20 23:17

Mně se také líbí i podobná forma a to Tibor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
5.1.20 23:18
@AlcaBa píše:
Za mě dobrý podraz dítěti

V čem presne se jedná o podraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.20 23:31

Znám jednoho osobně. Má docela české příjmení a překvapivě to není jako pěst na oko :lol: za me lepší než Šimon :roll: nebo jeste se mi líbí Simon ;) bez háčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
5.1.20 23:43

Zní to jak název nějaké šamponu :lol: to už bych raději dala jen Tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.1.20 00:03

@murry něco jako když dají rodiče Adolf nebo Análie (jo i takoví se najdou)- absolutně každý se nad tím zamyslí ‚proč proboha toto‘. To opravdu už radši Tim a nebo Simon nebo Šimon. To jsou za mě krásná jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.1.20 00:12
@Anonymní píše:
Jak vam prosim zni jmeno Timon? Osloveni Tim ci Timi. At zas dite nema popripade trauma :D

Můj šéf je Timon, takže mi to jméno díky tomu přijde v pohodě, je to o zvyku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.1.20 00:40

My měli kocoura Timona. Říkali jsme mu Timiku, timicku, timi, mě se to líbí. Podle mě je to zvyku. A jako srovnávat Timona a adolfa je docela mimo ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.20 00:55

Mne se libi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.1.20 06:55
@Anonymní píše:
Jak vam prosim zni jmeno Timon? Osloveni Tim ci Timi. At zas dite nema popripade trauma :D

Takove zvláštní ale špatné jmeno to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.1.20 07:33

Nelíbí, divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
6.1.20 07:36

Mně se líbí ale doma mi neproslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.1.20 22:26
@AlcaBa píše:
@murry něco jako když dají rodiče Adolf nebo Análie (jo i takoví se najdou)- absolutně každý se nad tím zamyslí ‚proč proboha toto‘. To opravdu už radši Tim a nebo Simon nebo Šimon. To jsou za mě krásná jména

Timona nepovažuji za žádnou pomstu, ale o preferencích rodičů. Ostatně v diskuzi je to vidět kolika lidem se to líbí. Adolf má historicky perjorativni nadech, Timin nic takového nemá…prostě se vám to jen nelíbí a to je vše, ale o pomstve bych se určitě v případě takto milého jména nebavila. Mně se třeba nelíbí Honzík či Kubík, protože je jimi zamorena každá školka a ještě ve mě evokuji další emoce, nicmene za pomstu bych si to nedovolila považovat.

Ovšem chlapeček se jménem Stehno, který se v ČR opravdu narodil, to už je jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.1.20 22:28

Mě se docela líbí, i když je nezvyklé…Víc než Šimon, ten mi zní ušišlaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
6.1.20 22:33
@murry píše:
Timona nepovažuji za žádnou pomstu, ale o preferencích rodičů. Ostatně v diskuzi je to vidět kolika lidem se to líbí. Adolf má historicky perjorativni nadech, Timon nic takového nemá…prostě se vám to jen nelíbí a to je vše, ale o pomstve bych se určitě v případě takto milého jména nebavila. Mně se třeba nelíbí Honzík či Kubík, protože je jimi zamorena každá školka a ještě ve mě evokuji další emoce, nicmene za pomstu bych si to nedovolila považovat.Ovšem chlapeček se jménem Stehno, který se v ČR opravdu narodil, to už je jiná…

Stehno žádný chlapeček není - jen paní úřednice chybně napsala příjmení do kolonky jméno… Chyba je dávno opravená, ale jako urban legend to už zůstalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
7.1.20 08:04

@murry já chápu. Každý máme názor. Já nikomu ten jeho neberu a ani jiné názory rozebírat nebudu. A nikde ani neříkám že můj názor je správný :kytka: Za mě Timon-nikdy. Tim a Timothy klidně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze