Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@AlcaBa píše:
Za mě dobrý podraz dítěti
V čem presne se jedná o podraz?
Znám jednoho osobně. Má docela české příjmení a překvapivě to není jako pěst na oko
za me lepší než Šimon
nebo jeste se mi líbí Simon
bez háčku ![]()
Zní to jak název nějaké šamponu
to už bych raději dala jen Tim
@murry něco jako když dají rodiče Adolf nebo Análie (jo i takoví se najdou)- absolutně každý se nad tím zamyslí ‚proč proboha toto‘. To opravdu už radši Tim a nebo Simon nebo Šimon. To jsou za mě krásná jména
@Anonymní píše:
Jak vam prosim zni jmeno Timon? Osloveni Tim ci Timi. At zas dite nema popripade trauma
Můj šéf je Timon, takže mi to jméno díky tomu přijde v pohodě, je to o zvyku ![]()
My měli kocoura Timona. Říkali jsme mu Timiku, timicku, timi, mě se to líbí. Podle mě je to zvyku. A jako srovnávat Timona a adolfa je docela mimo ne ![]()
@Anonymní píše:
Jak vam prosim zni jmeno Timon? Osloveni Tim ci Timi. At zas dite nema popripade trauma
Takove zvláštní ale špatné jmeno to není…
@AlcaBa píše:
@murry něco jako když dají rodiče Adolf nebo Análie (jo i takoví se najdou)- absolutně každý se nad tím zamyslí ‚proč proboha toto‘. To opravdu už radši Tim a nebo Simon nebo Šimon. To jsou za mě krásná jména
Timona nepovažuji za žádnou pomstu, ale o preferencích rodičů. Ostatně v diskuzi je to vidět kolika lidem se to líbí. Adolf má historicky perjorativni nadech, Timin nic takového nemá…prostě se vám to jen nelíbí a to je vše, ale o pomstve bych se určitě v případě takto milého jména nebavila. Mně se třeba nelíbí Honzík či Kubík, protože je jimi zamorena každá školka a ještě ve mě evokuji další emoce, nicmene za pomstu bych si to nedovolila považovat.
Ovšem chlapeček se jménem Stehno, který se v ČR opravdu narodil, to už je jiná…
Mě se docela líbí, i když je nezvyklé…Víc než Šimon, ten mi zní ušišlaně.
@murry píše:
Timona nepovažuji za žádnou pomstu, ale o preferencích rodičů. Ostatně v diskuzi je to vidět kolika lidem se to líbí. Adolf má historicky perjorativni nadech, Timon nic takového nemá…prostě se vám to jen nelíbí a to je vše, ale o pomstve bych se určitě v případě takto milého jména nebavila. Mně se třeba nelíbí Honzík či Kubík, protože je jimi zamorena každá školka a ještě ve mě evokuji další emoce, nicmene za pomstu bych si to nedovolila považovat.Ovšem chlapeček se jménem Stehno, který se v ČR opravdu narodil, to už je jiná…
Stehno žádný chlapeček není - jen paní úřednice chybně napsala příjmení do kolonky jméno… Chyba je dávno opravená, ale jako urban legend to už zůstalo…
@murry já chápu. Každý máme názor. Já nikomu ten jeho neberu a ani jiné názory rozebírat nebudu. A nikde ani neříkám že můj názor je správný
Za mě Timon-nikdy. Tim a Timothy klidně ![]()