Jmenovka na kočárek

351
18.10.11 13:15

Jmenovka na kočárek

Maminky, po dnešní procházce a i v předchozích dnech mě vždy napadá otázka: Proč máte některé na kočárcích ty cedulky se jménem? Asi mě tu majitelky těchto jmenovek zkritizují za názor (já se za něm nestydím, proto nepíšu anonymně) - ale nepochopila jsem, proč se chlubit tím, jaké jméno mé dítě nosí. Já jsem pyšná, že mám kloučka Matese, ale že bych to musela všem dávat přečíst? Jsem šťastná, že jej mám, dmu se pýchou, ale vozit jméno dítětete na kočárku. Proč? Prostě mě zajímá, jaký k tomu je důvod? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
529
18.10.11 13:19

Já to taky moc nechápu…vídávám to i na autech-nálepky se jménem dítěte.
No ale každej, jak myslí, že… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.10.11 13:20

Taky jsem nad tím přemýšlela a napadá mne leda to, co říkávala má babička - Jména hloupých na všech sloupích :lol: Případně dle vzoru kamioňáků :think:

Náš starší měl jméno vyšité na dece v kočárku. U mladšího jsme už „dostali rozum“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
18.10.11 13:23

Kdyz jsem to videla poprve,prislo mi to vtipny,ted to ma kazdej druhej a je to spise trapny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.11 13:23

my dostali k mimcu hned 2 jmenovky. jednu malinkou, docela hezkou a druhou velkou - obr.
zatim je mam v supliku. na kočaru by mi vadila pri skladani a nevim, proc to tam davat…
asi mu ji nalepim na dvere pokojicku…

• Citovat
  • Upravit
18651
18.10.11 13:25

Mě se to taky nelíbí,ale zas na druhou stranu zcela jistě se předejte dotazu na děťátko od hlavy k patě v modrém " a to je holčička?" :mrgreen: :lol: :lol: Proti gustu, žádný… třeba si za chvilku budou dávat maminky na záda bundy vyšívat svoje jména :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
18.10.11 13:26

Me rodina nenapadne otukavala v tehotenstvi, ohledne cedulek se jmenem - rekla jsem radsi na rovinu, ze se mi to nelibi, aby me nahodou nepodarovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.10.11 13:27

.

Příspěvek upraven 21.03.21 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
18.10.11 13:27

Já envím mně se to líbí aby každý viděl že nemáme dalšího Jakuba nebo Matěje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.10.11 13:30

já jsem viděla i velký jmenovky na baráku i s datem narození :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
18.10.11 13:33
Jarka K píše:
já jsem viděla i velký jmenovky na baráku i s datem narození :nevim:
8-o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
18.10.11 13:34

Tak mi mame na aute na zadnim skle samolepku Samuel v aute :mrgreen: ale je to maly,neni to moc videt,tak to mi nevadi,ale na kocarek bych si nejakou cedulku s jeho jmenem nedala!Vsak nemusi kazdej vedet,jak se jmenuje.
Ted k narozkam sice dostal od strejdy cedulku se svym jmenem,ale je doma v supliku :) Navíc v kocaru uz stejne nejezdi,tak ze bych ji jedine pridelala jemu na zada :D nebo na kolo me jeste napada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
18.10.11 13:36

Mám jmenovku na autě a taky jsem si ji zasloužila za to vyluštěné sudoku. :jazyk:

Mně se to líbí, ale to nejspíš proto, že mě fascinují jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
18.10.11 13:36

Mě osobně se to líbí, ještě ji nemám ale určitě pořídím, určitě odpadne trapných situací když mi někdo řekne, že je to krásná holčička (máme dlouhe řasy).Navíc proč se nepochlubit svým dítětem, já jsem na to pyšná. Příjde mi to i vtipné, je to jen o vkusu, a rozhodně bych za to neodsuzovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.10.11 13:39

Mě se to nelíbí a nikdy bych si to na kočárek nedala. Toť můj názor… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie