Jmenovka na kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
18.10.11 23:06
mooch píše:
Gina108 píše:
ale tak co, já zas vozím plínu proti sluníčku a na mou kamarádku musí jít mdloby, že vypadáme jak cikáni, ona vozí zásadně estetickou sluneční clonu :mrgreen:

Fakt? Mně taky vadí plína a mám pouze estetickou sluneční clonu :mrgreen:
Jo a mimochodem mi vadí i přebalovací taška na madle :oops:

Příspěvek upraven 18.10.11 v 22:50

SPZ na kočárku nemám, plínku jsem mívala připnutou kolíčky na prádlo a přebalovací tašku neznám 8-o Co to je? Jako taška, do které dám vše potřebné, nebo něco „spešl“??
Jo, a k těm SPZ - mým dětem loni o Vánocích Ježíšek označil pomocí SPZtek dárky. Dcera hned ode dveří viděla, který dárek je její a který bráchův :lol: Ale kam jsem je nakonec založila, to nemám tucha. A ani mi nechybí - stejně nevím, kam bych jim je vyvěsila 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
18.10.11 23:06

Tak mi to nedalo a našla jsem si jak vypadá ta „estetická“ clona http://www.webroucek.cz/detail.php?
a musím říci, že jsem se i nasmála, je to jako bych tam natáhla rozstřihlé pánské trenýrky, takže raději ponechám plenu, aby to vypadalo lépe :wink: :mrgreen: :lol:

mooch píše:
Gina108 píše:
ale tak co, já zas vozím plínu proti sluníčku a na mou kamarádku musí jít mdloby, že vypadáme jak cikáni, ona vozí zásadně estetickou sluneční clonu :mrgreen:

Fakt? Mně taky vadí plína a mám pouze estetickou sluneční clonu :mrgreen:
Jo a mimochodem mi vadí i přebalovací taška na madle :oops:

Příspěvek upraven 18.10.11 v 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.10.11 23:22
Réza píše:
Tak mi to nedalo a našla jsem si jak vypadá ta „estetická“ clona http://www.webroucek.cz/detail.php?…
a musím říci, že jsem se i nasmála, je to jako bych tam natáhla rozstřihlé pánské trenýrky, takže raději ponechám plenu, aby to vypadalo lépe :wink: :mrgreen: :lol:

ježiš, kdes to vyhrabala? 8-o no tak ta je mega hustá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.10.11 23:34
mooch píše:
Réza píše:
Tak mi to nedalo a našla jsem si jak vypadá ta „estetická“ clona http://www.webroucek.cz/detail.php?…
a musím říci, že jsem se i nasmála, je to jako bych tam natáhla rozstřihlé pánské trenýrky, takže raději ponechám plenu, aby to vypadalo lépe :wink: :mrgreen: :lol:
ježiš, kdes to vyhrabala? 8-o no tak ta je mega hustá :mrgreen:

TY VOLEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
19.10.11 00:02

Ahoj devcata opravdu zase jedna vyzivna diskuze. Co se tyce SPZ na kocar tak ja toho zastance nejsem. Ale jedine co se mi libi tak je cedulka tatka sponzor :mrgreen: :mrgreen: a k tem clonkam. Ja jsem pouzivala plenu a mela ji pripnutou hrackama na kocarek :mrgreen: . Jinak dobra clona je na Www.lilinka.com tam je moskitiera s clonkou. Je to super. A plenu na okno do auta jsem nepouzivala. Pred tim nez se nam narodil kluk tak jsem pritele donutila aby nechal dat na auto folie a do zadu tmavsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.10.11 00:09
mysicka5 píše:
A plenu na okno do auta jsem nepouzivala. Pred tim nez se nam narodil kluk tak jsem pritele donutila aby nechal dat na auto folie a do zadu tmavsi :palec:

Tak my máme ty nejtmavší folie (na hranicích už několikrát celníky stržené :cert: ) a i přes to mají děti roletku a když byly malé, tak navrch ještě plenu. :mrgreen: Estetické neestetické, ale neřvaly, že jim svítí do očí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
19.10.11 00:16
Tak mi mame atestovane . A mame knim i papir ze jsou schvaleny pro provoz na evropskych silnicich :mrgreen: . Kluk teda nikdy nerval. Kdyz se auto rozjede tak je behem 10min tuhej a to e mu 14 mesicu. :palec:
lulje píše:
mysicka5 píše:
A plenu na okno do auta jsem nepouzivala. Pred tim nez se nam narodil kluk tak jsem pritele donutila aby nechal dat na auto folie a do zadu tmavsi :palec:
Tak my máme ty nejtmavší folie (na hranicích už několikrát celníky stržené :cert: ) a i přes to mají děti roletku a když byly malé, tak navrch ještě plenu. :mrgreen: Estetické neestetické, ale neřvaly, že jim svítí do očí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.10.11 07:42
zuzulenda píše:
Tak jako uživatelce kacakaca vadí informace v podpisech, tak může o tom založit diskuzi. Jak jednoduché.
Já rozhodně nikoho neodsoudila. Napsala jsem, že si o tom myslím své. Když se podívám, kdo to na kočárkách vozí, tak to mluví za vše.. Ale neodsuzuju. Je to jen a jen můj názor. :jazyk:

Děkuji za poučení o mém názoru, ale z mého podpisu je jasné, že proti metříkům nic nemám a z mého příspěvku zase, že nemám nic proti jmenovkám na kočárku. Psala jsem, že nechápu že ty, které se cítí jako udavačky tónu a jsou proti jménu na kočárku zároveň naplní svůj podpis informacemi, proti jejichž vystavování samy jsou :nevim: .

Já bych si třeba na kočárek nepsala, kdy jsem utřela poslední hovínko, ale to neodsuzuju, to je můj názor, jen to mluví za vše… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.10.11 08:04
lulje píše:
mooch píše:
Réza píše:
ježiš, kdes to vyhrabala? 8-o no tak ta je mega hustá :mrgreen:
TY VOLEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toto teda mám a na h… použ. jsem plinku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.11 08:11
kacakaca píše:
zuzulenda píše:
Tak jako uživatelce kacakaca vadí informace v podpisech, tak může o tom založit diskuzi. Jak jednoduché.
Já rozhodně nikoho neodsoudila. Napsala jsem, že si o tom myslím své. Když se podívám, kdo to na kočárkách vozí, tak to mluví za vše.. Ale neodsuzuju. Je to jen a jen můj názor. :jazyk:

Děkuji za poučení o mém názoru, ale z mého podpisu je jasné, že proti metříkům nic nemám a z mého příspěvku zase, že nemám nic proti jmenovkám na kočárku. Psala jsem, že nechápu že ty, které se cítí jako udavačky tónu a jsou proti jménu na kočárku zároveň naplní svůj podpis informacemi, proti jejichž vystavování samy jsou :nevim: .

Já bych si třeba na kočárek nepsala, kdy jsem utřela poslední hovínko, ale to neodsuzuju, to je můj názor, jen to mluví za vše… :mrgreen:

Hehe, kdy kdo utřel poslední hovínko se dá občas zjistit přece podle té plínky :mrgreen: :jazyk:
Pardon, nedalo mi to, už mlčím a vy se taky nehádejte, vždyť jsou to všechno takový kraviny :wink:
Jo a ta estetická clona ala trencle, to je teda masakr :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.10.11 09:11

Já teda clonu mám na sporťáku, ale to proto, že dcera si ze sporťáku tu plenu pořád rvala, v té korbičce ne, tam ani clona přidělat nejde, takže plenu prostě neřeším, ale mám takovou nenápadnou, černou clonu, asi jako mají některé kočáry zabudovanou ve stříšce, tak já mám takovou. Ta barevná a ještě nafocená s okatým černobílým kočárem je fakt příšerná a přijde mi i taková nepraktická, z boku tam to slunce stejně svítí…stejně jako mi přijdou na houby deštníky, jen se to kymácí a neplní účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karin
19.10.11 23:34

taky se mi to nelíbí. Kolikrát potkám opravdu krásný kočárek, na který se se zálibou zadívám a pak si všimnu té cedule a rázem je z něho pouhý kýč. Škoda, že se některé nádherné kočárky kazí právě takovými cedulkami. Ale to je pouze můj názor, ano. :wink:

• Citovat
  • Upravit
107
20.10.11 01:44

Podle mě je to spíše recese nežli chlubení se jménem svých dětí.Mě to jméno na kočárku často rozesměje když vidím ojetinu největšího kalibru s vrzajícími kolečky a na ní sakra vznešené cizí jméno. Takže já se pobavím, ale asi mě nikdy nenapadlo proč to tam mají, měla jsem vždy pocit že je to jako recese prostě sranda. Jinak nemám nic proti cedulkám ani proti cizím jménům ani proti ojetinám ani proti plence proti sluníčku navíc náš malej si tu plenku na hlavu dává sám a běda jak mu jí seberu. A tašku bych si na kočárek taky nepověsila přesto že mám tašku která k tomu kočárku patří:-D
A hrozně mi vadí a je mi jasné, že po napsání téhle věty budu sestřelená, ale děsně mě štve autosedačka mé oblíbené značky, která jede na podvozku nějaké napodobeniny origo kočárku a nechápu proč se ty adaptery na to vyrábí :poblion: A jsem ráda,že tyhle diskuse o velkém ho… probíhají, já se u toho vždy uvolnim a fakt zasměju a o tom to přece je :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
20.10.11 11:33

J

Příspěvek upraven 11.12.11 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.10.11 12:07

Zuzu, přijde mi tedy hodně špatné používat autosedačku místo hluboké korby kvůli zdraví dítěte. V ostatním je čistě jejich věc, co si myslí a proč to dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí