Jmenovky na oblečení do MŠ

7674
11.7.19 20:59

Přidávám se taky mě zajíma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43
11.7.19 21:00

Ahoj. Měli jsme z mininalepky.cz a držely, vlastně stale drží na oblečení a botách velmi dobře, i se snadno pak sundaji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.7.19 21:02

Nepoužila sem ani jedno, prostě sem napsala iniciály textilní fixou (takovou jaká se nevypere) na štítky na oblečení. Podepisovala sem akorát bundu a mikiny (v zimě oteplovaky), plus teda boty zevnitř na vložku. Trička a tepláky si syn neprevlikal a ani by nebylo v mojich silách mu podepsat vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6716
11.7.19 21:06

Ahoj, já vše podepisuji fixou přímo na oblečení, buď na cedulky nebo někam na rub a vždy to bylo v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
11.7.19 21:07

@Pet83 díky za tip a předpokládám že asi nažehlovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
z92
319
11.7.19 21:08

@Kriss Tina @Saffiraa to je praktické a vůbec mě nenapadlo :oops: :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.7.19 21:13

@z92 Nene, samolepka. Právě dáváme oblečení dal kamarádkám, tak jsem raději, když to můžu případně odlepit. Samolepka má obrázek + jméno, tak to někdy rozpulim, podle samotného obrazku lze obleček také přiřadit. Obrázek je i jednoduchý pro díte, aby si poznalo oblečení, když jsou třeba stejné kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.19 21:20

@z92
Mám od Happy label. Vydrží několik praní. I ty nalepovací. Záleží ma materiálu, na který se lepí. Něco popisuju jen fixou, co se nevypere. Dítě má přehled a ví, co je jeho, problém mívá tatínek, tak pro něj lepíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.7.19 21:21

@Fima presne tak. Popisovala jsem fixem jenom par veci starsimu a jinak uz nic. Ani ve skolce, ani pak v druzine se nic neztratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
11.7.19 21:23

Ja nepodepisovala nic, na pyzamo nasila jen poutka, ale abych mu podepisovala boty??? Proc jako? Syn si svoje obleceni pozna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
11.7.19 21:25

Já oblečení podepisuju normální propiskou na takové ty štítky kde je napsáno na jakou teplotu se to má prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
11.7.19 21:26

@fotze Tak třeba v naší školce to mají ve školním řádu, že oblečení musí být podepsané i když si to pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
11.7.19 21:27

@fotze ono když pak půlka rodičů nakupuje třeba v lidlu, tak půlka děti má stejné oblečení :mrgreen: proto to podepisovat, ale jinak se u nás teda nikdy nic neztratilo, akorát sem občas našla v synovo prihradce cizí oblečení, tak sme ho dali učitelkam. Ale já to tolik neřeším, syn je tam nejmenší a jeho oblečení by žádnému dalšímu chlapeckovi ze školky nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.7.19 21:27
@milwinka píše:
@fotze Tak třeba v naší školce to mají ve školním řádu, že oblečení musí být podepsané i když si to pozná.

To mají asi kde tu. Ještě i u nás ve škole. Ale nedělala jsem to. Bylo to naprosto zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
11.7.19 21:28

Ja teda taky fixou, ale to jen pod podminkou, ze neprodáváš veci dál :lol: mam par veci od segry s jmenem jejiho syna :mrgreen:
No, ja ale podepsala akorat backory a cvicky a jedny teplaky a pak jsem zjistila, ze to je zbytecny a obleceni nepodepiju, jen ty backory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin