Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Měli jsme z mininalepky.cz a držely, vlastně stale drží na oblečení a botách velmi dobře, i se snadno pak sundaji. ![]()
Nepoužila sem ani jedno, prostě sem napsala iniciály textilní fixou (takovou jaká se nevypere) na štítky na oblečení. Podepisovala sem akorát bundu a mikiny (v zimě oteplovaky), plus teda boty zevnitř na vložku. Trička a tepláky si syn neprevlikal a ani by nebylo v mojich silách mu podepsat vše.
Ahoj, já vše podepisuji fixou přímo na oblečení, buď na cedulky nebo někam na rub a vždy to bylo v pohodě. ![]()
@Kriss Tina @Saffiraa to je praktické a vůbec mě nenapadlo
díky
@z92 Nene, samolepka. Právě dáváme oblečení dal kamarádkám, tak jsem raději, když to můžu případně odlepit. Samolepka má obrázek + jméno, tak to někdy rozpulim, podle samotného obrazku lze obleček také přiřadit. Obrázek je i jednoduchý pro díte, aby si poznalo oblečení, když jsou třeba stejné kusy.
@z92
Mám od Happy label. Vydrží několik praní. I ty nalepovací. Záleží ma materiálu, na který se lepí. Něco popisuju jen fixou, co se nevypere. Dítě má přehled a ví, co je jeho, problém mívá tatínek, tak pro něj lepíme.
@Fima presne tak. Popisovala jsem fixem jenom par veci starsimu a jinak uz nic. Ani ve skolce, ani pak v druzine se nic neztratilo.
Ja nepodepisovala nic, na pyzamo nasila jen poutka, ale abych mu podepisovala boty??? Proc jako? Syn si svoje obleceni pozna
Já oblečení podepisuju normální propiskou na takové ty štítky kde je napsáno na jakou teplotu se to má prát.
@fotze Tak třeba v naší školce to mají ve školním řádu, že oblečení musí být podepsané i když si to pozná.
@fotze ono když pak půlka rodičů nakupuje třeba v lidlu, tak půlka děti má stejné oblečení
proto to podepisovat, ale jinak se u nás teda nikdy nic neztratilo, akorát sem občas našla v synovo prihradce cizí oblečení, tak sme ho dali učitelkam. Ale já to tolik neřeším, syn je tam nejmenší a jeho oblečení by žádnému dalšímu chlapeckovi ze školky nebylo ![]()
@milwinka píše:
@fotze Tak třeba v naší školce to mají ve školním řádu, že oblečení musí být podepsané i když si to pozná.
To mají asi kde tu. Ještě i u nás ve škole. Ale nedělala jsem to. Bylo to naprosto zbytečné.
Ja teda taky fixou, ale to jen pod podminkou, ze neprodáváš veci dál
mam par veci od segry s jmenem jejiho syna ![]()
No, ja ale podepsala akorat backory a cvicky a jedny teplaky a pak jsem zjistila, ze to je zbytecny a obleceni nepodepiju, jen ty backory
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.