Jogurtová buchta

205
29.11.11 13:29

Jogurtova buchta

Poradite mi prosim nekdo dobry recept na jogurtovou/kefirovou buchtu. Na netu je jich sice hodne, ale kazdy jiny. :think: Pravidlo je rychle levne zdrave a chutne. Mozna i nejaky jiny super recept na buchtu, aby tchyne koukala :potlesk: Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
439
29.11.11 13:44

Já dělám jogurtový chlebíček a pak ještě jednu jogurtovou buchtu s ovocem a drobenkou. Obě jsou moc dobré:-) ta s ovocem i rychlá :-) žádné šlehání :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.11.11 13:47

Jogurtová buchta s ovocem
2kelímky jogurtu, 2 kelímky polohrubé mouky, 1 kelímek cukru, 1 kelímek oleje, 2 vejce a prášek do pečiva. Všechno smíchat, nalejt do pokáče a poklást ovocem (mandarinky, meruňky- kompot). Posypat drobenkou 100g hrubé mouky, 80g másla a 80g cukru a peče se to cca 20minut na 180°C. Jo někdy dávám místo kompotu jablka a do drobenky pak přidávám skořici :-D

****Jogurtovýchlebíček
kelímek jogurtu, 3 vejce, 2kelímky curku, 1 kelímek oleje, 3 kelímky hladké mouky, a prášek do pečiva. žloutky a cukr utřít, přidat olej, mouku, prášek a sníh z bílků. Peču ve vymazané a vysypané formě na biskupský chlebíček cca 25minut na 190°C :jazyk:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.11.11 13:52

delam tuhle z MMB :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.11.11 13:55

jinak muj nejoblibenejsi medovnik jen davam mene cukru do testa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
29.11.11 16:57
Takhle jsem si to predstavovala. Moc dekuji.
MikaSipa píše:
Jogurtová buchta s ovocem
2kelímky jogurtu, 2 kelímky polohrubé mouky, 1 kelímek cukru, 1 kelímek oleje, 2 vejce a prášek do pečiva. Všechno smíchat, nalejt do pokáče a poklást ovocem (mandarinky, meruňky- kompot). Posypat drobenkou 100g hrubé mouky, 80g másla a 80g cukru a peče se to cca 20minut na 180°C. Jo někdy dávám místo kompotu jablka a do drobenky pak přidávám skořici :-D

****Jogurtovýchlebíček
kelímek jogurtu, 3 vejce, 2kelímky curku, 1 kelímek oleje, 3 kelímky hladké mouky, a prášek do pečiva. žloutky a cukr utřít, přidat olej, mouku, prášek a sníh z bílků. Peču ve vymazané a vysypané formě na biskupský chlebíček cca 25minut na 190°C :jazyk:

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.2.13 10:43
@Marionet píše:
Takhle jsem si to predstavovala. Moc dekuji.

delala jsem a je super vlacna a jednoducjha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.5.14 11:11

A to je tam dává normální klasický bílý jogurt? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...