Chilli místo papriky - jak stáhnout palčivost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15051
28.11.11 10:27

Chiilli místo papriky

Holky,potřebuji poradit,i když tady je asi každá rada drahá.Nicméně zázraky se dějí.Ráno mne tady prudil malej,sahal psovi do jídla,vylil mu vodu,pes je starej mrzutec,vrčel na něj a tak jsem je pořád rozháněla.Do toho vařila pro Pepíčka polévku a pro nás guláš.Jak jsem byla v letu popadla jsem chilli místo papriky a dala na to maso.Zjistila až když jsem ochutnala jestli je maso měkké.Jíst se to nedá.Dá se ta palčivost něčím stáhnout,nebo pomůže jen vybrat maso a omáčku poslat vodním tobogánem a udělat nový základ :think: Myslela jsem,že mouka trochu pomůže,ale houby s octem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
28.11.11 10:51

ahojky,tak stahnout tu palivost muze brambor,chlebova kurka,smetana(na zpusob segedinu)…

ale mozna jednodusi bude udelat novy zklad,to mas za chvilicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.11.11 11:01

To je pravda,chystala jsem se na to.Nakonec to dopadlo tak,že manžel snědl pochoutkovej salát a vzal ten guláš do práce.Má ve firmě pár mladých kluků,budou soutěžit,kdo je nejlepší a sní to :poblion: :mrgreen: masa za 150 korun je mi sice líto,že jsem ho takhle znehodnotila,ale tak se alespon pobavíme 8) Jinak děkuji za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:10

tak udelej novy zaklad,ono se to z toho nasaklyho masa rozlozi do noveho zakladu a bude normalne palivy a nebo jen minimalne…zadny nosit do prace,se nadlbnete vy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.11.11 11:17

Sebral mi ho a budou tam s ním dělat blbosti :cert: Ani na stará kolena nedostanou rozum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:23
boball píše:
Sebral mi ho a budou tam s ním dělat blbosti :cert: Ani na stará kolena nedostanou rozum :mrgreen:

tak to joooooooo,skoda ze jsou v praci…pekne to splachnout pivkem a bylo by hej,jen pak nebude rano na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.11.11 11:27

:lol: Však to se jich zítra taky zeptám,jak se jim ráno kakalo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:32
boball píše: :lol: Však to se jich zítra taky zeptám,jak se jim ráno kakalo :P
¨si me pobavila,vsak kdyz kluci nemaj rozum a chteji machrovat,tak doprej :mrgreen:

jinak s pokazenym gulasem si nic nedelej,ono kdyz je honicka kolem deti,u me ditete,tak kazdy den neni posviceni…

me dneska spadla uplne nova chuvicka od philipsu na zem a je doskrabana,uvalila jsem kocarem roh,do vecera daleko,tak jsem zvedava co jeste vymastim :)

jooo a pes se dostal do garaze a vytahl z pytle stary hadry,tak je na dvorku veselo,no uklizet to ted nebudu,odsaju mlicko,nakrmim maleho dracka a trada ven,je krasne,tak toho musime vyuzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.11.11 11:37

Koukám,že jsou dnes nějaké erupce na slunci a daří se :think: Ta chůvička by mne tedy mrzela víc než guláš,to je mi líto.Roh,ten se opraví,stejně to naštve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:39

jojo,roh se opravi,ale ta chuvicka me mrzi moc…je bila a ze zeme hnedy hluboky,viditelny skrabance,ale co uz,jsou horsi veci :D hlavne ze chuvicka funguje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.11.11 11:42

To je pravda,budme optimisté :lol: Takže přeji úspěšný zbytek dne.Snad jsme si to vybraly už dopoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.11.11 11:51

taktez preji pekny den a uz bez nehod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie