Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky,potřebuji poradit,i když tady je asi každá rada drahá.Nicméně zázraky se dějí.Ráno mne tady prudil malej,sahal psovi do jídla,vylil mu vodu,pes je starej mrzutec,vrčel na něj a tak jsem je pořád rozháněla.Do toho vařila pro Pepíčka polévku a pro nás guláš.Jak jsem byla v letu popadla jsem chilli místo papriky a dala na to maso.Zjistila až když jsem ochutnala jestli je maso měkké.Jíst se to nedá.Dá se ta palčivost něčím stáhnout,nebo pomůže jen vybrat maso a omáčku poslat vodním tobogánem a udělat nový základ
Myslela jsem,že mouka trochu pomůže,ale houby s octem ![]()
ahojky,tak stahnout tu palivost muze brambor,chlebova kurka,smetana(na zpusob segedinu)…
ale mozna jednodusi bude udelat novy zklad,to mas za chvilicku…
To je pravda,chystala jsem se na to.Nakonec to dopadlo tak,že manžel snědl pochoutkovej salát a vzal ten guláš do práce.Má ve firmě pár mladých kluků,budou soutěžit,kdo je nejlepší a sní to
masa za 150 korun je mi sice líto,že jsem ho takhle znehodnotila,ale tak se alespon pobavíme
Jinak děkuji za radu ![]()
tak udelej novy zaklad,ono se to z toho nasaklyho masa rozlozi do noveho zakladu a bude normalne palivy a nebo jen minimalne…zadny nosit do prace,se nadlbnete vy ![]()
Sebral mi ho a budou tam s ním dělat blbosti
Ani na stará kolena nedostanou rozum ![]()
boball píše:
Sebral mi ho a budou tam s ním dělat blbostiAni na stará kolena nedostanou rozum
tak to joooooooo,skoda ze jsou v praci…pekne to splachnout pivkem a bylo by hej,jen pak nebude rano na wc ![]()
boball píše:¨si me pobavila,vsak kdyz kluci nemaj rozum a chteji machrovat,tak doprejVšak to se jich zítra taky zeptám,jak se jim ráno kakalo
jinak s pokazenym gulasem si nic nedelej,ono kdyz je honicka kolem deti,u me ditete,tak kazdy den neni posviceni…
me dneska spadla uplne nova chuvicka od philipsu na zem a je doskrabana,uvalila jsem kocarem roh,do vecera daleko,tak jsem zvedava co jeste vymastim ![]()
jooo a pes se dostal do garaze a vytahl z pytle stary hadry,tak je na dvorku veselo,no uklizet to ted nebudu,odsaju mlicko,nakrmim maleho dracka a trada ven,je krasne,tak toho musime vyuzit
Koukám,že jsou dnes nějaké erupce na slunci a daří se
Ta chůvička by mne tedy mrzela víc než guláš,to je mi líto.Roh,ten se opraví,stejně to naštve ![]()
jojo,roh se opravi,ale ta chuvicka me mrzi moc…je bila a ze zeme hnedy hluboky,viditelny skrabance,ale co uz,jsou horsi veci
hlavne ze chuvicka funguje ![]()
To je pravda,budme optimisté
Takže přeji úspěšný zbytek dne.Snad jsme si to vybraly už dopoledne ![]()