Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnessem napekla linecké, zítra nazdobím ty vršky,ale ptám se zda už ho mužu namazat i marmeládou, jestly není brzy,obyčejně peču až po mikuláši,letos dřív
Ano namazat se to už může nic se tomu nestane
Já jako cukrářka jsme už měli vše udělané v prodejně 1.měsíc dopředu . Takže když to dobře uskladníš tak už můžeš pěkně plnit ![]()
taky normálne peču pozdeji ale ted proste potřebuju zaměstnat hlavu tak peču ![]()
U cukrářu docela brzo to by se pak do Vánoc nestihlo
Ale když jste v obchodě tak už linecké pečivo v prodeji je ![]()
taky semdelala dneskalinecke-alerikaaljsem siteda ze slepovat to budu az tak za 14 dni ![]()
tak já letos začala brzy, pr u toho dlouho stát nevydžím.. takže včera jsem udělala (i nazdobila) perníčky..
a dneska jsem upekla linecké a kokosové linecké.. plnit budu určitě až tak za týden, aby to nerozměklo moc.. tedkon to jen soupnu do bedny a na balkon.. a pomalu popremyslim co by se dalo udelat v tydnu - tak dva druhy - nemate nejakej tip, co se da delat takhle driv?
já sebála toho aby mi ta marmeláda jako by nezaschla
zítra jestly zvládnu tak rohličky,pracny se daj delat,ořechy,
perníčky už také mám
Já už dělala mužskou věrnost a dneska pusinky
A o perníčkách přemíšlím
Ale linecké moc nemusím ![]()
Já se zítra chystám na perníčky,pak je na řadě línecké,vanilkové rohlíčky,rozinkové sušenky,pak plnění a zdobení lineckého a tak týden před vánocemi udělám tatrankový salám a sametové rumové kuličky.
A pak zase půl roku budu nadávat na váhu a vánoce ![]()
já linecké taky nemusím,ale manža jo i ty rohlíčky ![]()
já mužu ulky, minonky,(čokoládový košík s náplní)
joo , tak to už já dneska po pečení jsem „bez večeře“.. pr jsem pekla ty dva druhy (a užírala) a ještě dělala kynutou povidlovou buchtu (a taky užírala - samozřejmě
) takže k véče už jen pomeranč a nic jinýho nesmim !
Teda holky, já už dělat cukroví, tak mi to doma sežerou
Budu asi muset péct tajně, nebo fakt nevím.Možná pořídit bednu se zámkem ![]()
Já jsem včera pekla perníčky a do toho nám čtyřikrát vypli elektriku tak na deset minut. Moje nervy ![]()
přes týden se chystám na linecké a rohlíčky.