Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tohle cukroví taky peču a u nás je to „sádlové“
To je název. Do důlku dáváme většinou lískový oříšek nebo hrozinku.
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 marmeládu jsem tam nikdy neskoušela dát chutná mě to samostatné a sladké je to samo o sobě dost ,ale když si chce někdo ještě přilepšit![]()
Máš krásné cukroví.My tomu říkáme sádlové kuličky,a tu marmeládu mě tam naučila dávám mamka
![]()
Holky nemáte některá recept na kokosovou nepečenou roládu? část je kokosová a část piškotová, do jedné se přidávalo kakao. Hrozně mi to chutná, ale ztratila jsem recept
. Myslím, že na fotce to bylo taky
levmah28 jé děkuji ,ale já to nepekla
já jsem stahla rychle fotku jen abych ukázala co to je a nechtělo se mi do sklepa fotit
Ani nevím proč se tomu říká mužská věrnost u nás ,ale je to zajimavý název ![]()
holky to sádlové věc
jak jako sušit? na kolik stupňů a jak dlouho? a ta marmeláda se tam dá s tím do trouby nebo až potom? díky. bych to zkusila
levmah28 píše:sxaxnxdxrxa píše:Máš krásné cukroví.My tomu říkáme sádlové kuličky,a tu marmeládu mě tam naučila dávám mamka
levmah28 marmeládu jsem tam nikdy neskoušela dát chutná mě to samostatné a sladké je to samo o sobě dost ,ale když si chce někdo ještě přilepšit![]()
![]()
![]()
Taky dávám marmeládu,mamka ještě lískový oříšek(to já nedávám) a říkáme tomu „sádločky“ ![]()
Mišmiš píše:
holky to sádlové věcjak jako sušit? na kolik stupňů a jak dlouho? a ta marmeláda se tam dá s tím do trouby nebo až potom? díky. bych to zkusila
Já to peču i s tou marmeládou,kousek ji tam dám na špičku nože,jak se říká
já to peče tak na 150.Nevím jak ostatní ![]()
já tomu budu říkat třeba emimi hlavně mi napište na kolik a jak dlouho se to peče jinak z toho budou uhlíky ![]()
KOKOSOVÁ ROLÁDA
**Tmavá hmota **
25dkg piškotů (pomlet a pokapat rumem)
10dkg cukr mletý
trochu kakaa
trochu rumu
uvařit trochu zrnkové kávy (Vypracuje se v těsto které se rozválí na sáčku)
Bílá hmota
10dkg másla
15dkg cukru mletý
10dkg kokosu
2 lžíce horké vody a rozmíchá se a natře na tmavou hmotu a smotá v roládu.
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 jé děkuji ,ale já to nepeklajá jsem stahla rychle fotku jen abych ukázala co to je a nechtělo se mi do sklepa fotit
Ani nevím proč se tomu říká mužská věrnost u nás ,ale je to zajimavý název
Ty jsi pěkná podvodnice
dávat tady cizí cukroví
![]()
sxaxnxdxrxa píše:
KOKOSOVÁ ROLÁDA**Tmavá hmota **
Bílá hmota
25dkg piškotů (pomlet a pokapat rumem)
10dkg cukr mletý
trochu kakaa
trochu rumu
uvařit trochu zrnkové kávy (Vypracuje se v těsto které se rozválí na sáčku)
10dkg másla
15dkg cukru mletý
10dkg kokosu
2 lžíce horké vody a rozmíchá se a natře na tmavou hmotu a smotá v roládu.
Díííííííííky ![]()
Určitě roládu udělám ![]()
Mišmiš to sádlové cukroví taky peču na 150 prostě se to musí sušit. Dávám to jen na plech na pečící papír ne. A tu marmeládu jsem tam nikdy nedávala tak vůbec nevím jestli stým. A když si nebudeš jistá zda to je tak opatrně opruvuješ nemělo by ti moc zůstat těsto na prstech. Ale asi tak 20minut
levmah28 Ale já neříkala ,že je moje
Já když to člověk vidí tak se lepší orientuje co to je ![]()
Mišmiš ale ještě záleží na velikostech kuliček když budou veliké tak sušit delší dobu
On si to člověk musí vyskoušet ,protože pak bys mě proklínala
![]()