Linecké - už namazat marmeládou?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1649
26.11.11 20:50

Tohle cukroví taky peču a u nás je to „sádlové“
To je název. Do důlku dáváme většinou lískový oříšek nebo hrozinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 20:52
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 marmeládu jsem tam nikdy neskoušela dát chutná mě to samostatné a sladké je to samo o sobě dost ,ale když si chce někdo ještě přilepšit :palec: :mrgreen:

Máš krásné cukroví.My tomu říkáme sádlové kuličky,a tu marmeládu mě tam naučila dávám mamka :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
1649
26.11.11 20:54

Holky nemáte některá recept na kokosovou nepečenou roládu? část je kokosová a část piškotová, do jedné se přidávalo kakao. Hrozně mi to chutná, ale ztratila jsem recept :zed: . Myslím, že na fotce to bylo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 20:55

levmah28 jé děkuji ,ale já to nepekla :mrgreen: já jsem stahla rychle fotku jen abych ukázala co to je a nechtělo se mi do sklepa fotit :lol: Ani nevím proč se tomu říká mužská věrnost u nás ,ale je to zajimavý název :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 20:56

Ano mám hned písnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
26.11.11 20:57

holky to sádlové věc :-)) jak jako sušit? na kolik stupňů a jak dlouho? a ta marmeláda se tam dá s tím do trouby nebo až potom? díky. bych to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
26.11.11 20:57
levmah28 píše:
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 marmeládu jsem tam nikdy neskoušela dát chutná mě to samostatné a sladké je to samo o sobě dost ,ale když si chce někdo ještě přilepšit :palec: :mrgreen:
Máš krásné cukroví.My tomu říkáme sádlové kuličky,a tu marmeládu mě tam naučila dávám mamka :-D :-D :-D

Taky dávám marmeládu,mamka ještě lískový oříšek(to já nedávám) a říkáme tomu „sádločky“ :)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
26.11.11 21:01
Mišmiš píše:
holky to sádlové věc :-)) jak jako sušit? na kolik stupňů a jak dlouho? a ta marmeláda se tam dá s tím do trouby nebo až potom? díky. bych to zkusila

Já to peču i s tou marmeládou,kousek ji tam dám na špičku nože,jak se říká :-D já to peče tak na 150.Nevím jak ostatní ;-)

• Citovat
  • Upravit
6453
26.11.11 21:02

já tomu budu říkat třeba emimi hlavně mi napište na kolik a jak dlouho se to peče jinak z toho budou uhlíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 21:02

KOKOSOVÁ ROLÁDA

**Tmavá hmota **
25dkg piškotů (pomlet a pokapat rumem)
10dkg cukr mletý
trochu kakaa
trochu rumu
uvařit trochu zrnkové kávy (Vypracuje se v těsto které se rozválí na sáčku)

Bílá hmota
10dkg másla
15dkg cukru mletý
10dkg kokosu
2 lžíce horké vody a rozmíchá se a natře na tmavou hmotu a smotá v roládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 21:05
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 jé děkuji ,ale já to nepekla :mrgreen: já jsem stahla rychle fotku jen abych ukázala co to je a nechtělo se mi do sklepa fotit :lol: Ani nevím proč se tomu říká mužská věrnost u nás ,ale je to zajimavý název :)

Ty jsi pěkná podvodnice :-D dávat tady cizí cukroví :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
1649
26.11.11 21:05
sxaxnxdxrxa píše:
KOKOSOVÁ ROLÁDA

**Tmavá hmota **
25dkg piškotů (pomlet a pokapat rumem)
10dkg cukr mletý
trochu kakaa
trochu rumu
uvařit trochu zrnkové kávy (Vypracuje se v těsto které se rozválí na sáčku)

Bílá hmota
10dkg másla
15dkg cukru mletý
10dkg kokosu
2 lžíce horké vody a rozmíchá se a natře na tmavou hmotu a smotá v roládu.

Díííííííííky :hug:
Určitě roládu udělám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 21:07

Mišmiš to sádlové cukroví taky peču na 150 prostě se to musí sušit. Dávám to jen na plech na pečící papír ne. A tu marmeládu jsem tam nikdy nedávala tak vůbec nevím jestli stým. A když si nebudeš jistá zda to je tak opatrně opruvuješ nemělo by ti moc zůstat těsto na prstech. Ale asi tak 20minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 21:11

levmah28 Ale já neříkala ,že je moje :mrgreen: Já když to člověk vidí tak se lepší orientuje co to je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 21:13

Mišmiš ale ještě záleží na velikostech kuliček když budou veliké tak sušit delší dobu :mrgreen: On si to člověk musí vyskoušet ,protože pak bys mě proklínala :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí