Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj maminky,vždycky když jsem pekla,tak jsem pekla s tchýní,ale řekla jsem,že tento rok upeču sama! ![]()
Potřebuji pomoc…
nevím,žádný recepty,tak Vás móóóóóc prosím o nějaké recepty a fotky,abych věděla jak má,který kousek vypadat…PROSÍM ZACHRAŇTE MĚ!!
Traccy píše:
Ahoj maminky,vždycky když jsem pekla,tak jsem pekla s tchýní,ale řekla jsem,že tento rok upeču sama!
Potřebuji pomoc…nevím,žádný recepty,tak Vás móóóóóc prosím o nějaké recepty a fotky,abych věděla jak má,který kousek vypadat…PROSÍM ZACHRAŇTE MĚ!!
ahoj nejlepsi je tahle kucharka jsou tam i videa www.ekucharka.net
takze nebudu nic psat:-) o takove kucharce jsem envedela:-) dekuji-treba se bude nedky hodit
finduska píše:
takze nebudu nic psat:-) o takove kucharce jsem envedela:-) dekuji-treba se bude nedky hodit
ja take do nedavna ne a tet chodim jen tam je to super a dost to pomuze
![]()
ja vetsinou jen pecu podlereceptu.co se tyce vareni drzim se sveho-nebo toho co mizaujme v prostreno:-d ale pecu desne rada-miluju peceni a mam touhy zkouset porad neco noveho-kupuju si furt kalendare s novymi recepty,casaky atd.
takze uvidime
Jukni na toto : http://www.cukrovi.kvalitne.cz/…vyrobku2.htm
Takže moje ověřené recepty - na nedrolící se vanilkové rohlíčky: 1 hrnek hl.m., 3/4 hrnku mletých ořechů, 2 lžíce moučk.cukru, 1/2 kostky tuku (dávám Heru).Zpracovat, nechat odležet.Dělám z toho i takové koule, ty máme raději než rohlíčky.To jen vezmeš lískový ořech a dáš na něj trochu toho těsta a uděláš kuličku.Po upečení také obalit v cukru s vanilkou.
Perníčky :600 g hl.m., 200 g moučk.cukru, 150 g teplého medu, vanil.cukr, kypřící prášek, 125 g Hery, 2 celá vejce, koření do perníku, kakao.Vypracovat, nechat přes noc uležet.Kakaem nešetřím, ať to má krásnou barvu.Před pečením potřu rozšlehaným vejcem.Na zdobení si koupím takovou tu bílou čok.polevu s trpaslíkem, ustřihnu růžek a zdobím.Je to nejjednodušší ![]()
u nas nejvic jedou rumový kuličky, ty se snědí většinou do dvou dní ![]()
1/4kg cukru
20dkg piškotů (rozmixovaných)
4 lžíce kakaa
3 lžíce rumu (ale dáváme o trochu víc
)
2 vejce
1/4 kg rozehřátého 100% tuku
uděláš z toho všeho ,,těsto,, a z něj děláš kuličky který obalíš v kokosu a dáš do ledničky pořádně ztuhnout.
jsou fakt výborný ![]()
Děkuju,jste zlatíčka..
vařít umím perfektně,kam se na mě tchýně hrabe,to řekl i její mužskej…ale co zase umí ona výborně je péct a já pekla s mamkou,když jsem byla ještě malá…pak po asi po 15letech s tchýní a to jednou a spíš jsem chutnala a koukala,ale chci zabodovat i s cukrovím,takže doufám a díky Vámk myslím,že bych to mohla zvládnout
¨děkuju