Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
To je pravda ,že se někdy nevyplatí péct tak brzo já chodím pořád do sklepa a ujídám
A úlky budu taky dělat ty mám moc ráda ![]()
A můžu ty úlky udělat třeba v týdnu?a krém bych udělala později.
ja mam linecke, rohlicky,pernicky mam vplanu ted ejste orechove cukrovi,a driv jeste bude delat parizske rohlicky ![]()
MUFICE píše:
Tak to já budu péct až tak 10 dní před Vánocema
To máš na poslední chvíli ![]()
levmah28 tak to asi ne ono je to lepší ihned spojit
úlky budu dělat tak týden před. Ten vršek by hodně oschl tak radši ješte počkej ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Já už dělala mužskou věrnost a dneska pusinkyA o perníčkách přemíšlím
Ale linecké moc nemusím
SXA: co je MUŽSKÁ VĚRNOST??? To neznám..... Ani název jsem nikdy neslyšela. Je to dobrota??
Ale šlo by to udělat teď s krémem a dát do mražáku a pak jen vytahnout
já to tak někdy dělám ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
levmah28 tak to asi ne ono je to lepší ihned spojitúlky budu dělat tak týden před. Ten vršek by hodně oschl tak radši ješte počkej
To je dobře že to vím
já jsem je ještě nedělala,tak uvidím jak to bude vypadat ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Ale šlo by to udělat teď s krémem a dát do mražáku a pak jen vytahnoutjá to tak někdy dělám
Já mám plný mrazák masa tam se nevejde nic
radši počkám.
Rozárková tomám strašně ráda : 15dkg sádla,15dkg mouky hladké,20dkg cukr moučka,5dkg kakaa - vše se spojí a dělají se malé kuličku a do něj malé důlek a suší se v troubě
Ale je to vynikajicí ![]()
Je to 3 cukroví z leva ,ale do prostřed nic nedávám a ničemu to nevadí ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Rozárková tomám strašně ráda : 15dkg sádla,15dkg mouky hladké,20dkg cukr moučka,5dkg kakaa - vše se spojí a dělají se malé kuličku a do něj malé důlek a suší se v trouběAle je to vynikajicí
Já do důlku dávám ještě marmeládu ![]()
sxaxnxdxrxa píše:
Rozárková tomám strašně ráda : 15dkg sádla,15dkg mouky hladké,20dkg cukr moučka,5dkg kakaa - vše se spojí a dělají se malé kuličku a do něj malé důlek a suší se v trouběAle je to vynikajicí
Hmmm,tak to je jednoduché,vyzkouším. ![]()
levmah28 marmeládu jsem tam nikdy neskoušela dát chutná mě to samostatné a sladké je to samo o sobě dost ,ale když si chce někdo ještě přilepšit
![]()