Josef Polák - Podvodník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@TARONA píše:
Ved toho je plny net, fb, instagram
V tom případě se omlouvám. Mně vyhledávání nic nenašlo.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak pokud někdo nabízí astronomické výdělky za minimální vklad, tak je to podvodník vždy, ani to nemusí být Josef Polák
. A ten, kdo na takové evidentní podvody skočí, by se měl trochu dovzdělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Tak pokud někdo nabízí astronomické výdělky za minimální vklad, tak je to podvodník vždy, ani to nemusí být Josef Polák. A ten, kdo na takové evidentní podvody skočí, by se měl trochu dovzdělat.
S tím sice souhlasím. Již při zmínce snadný výdělek vím jistě, že snadný rozhodně je, ale né pro normální lidi. Bohužel stále se najdou lidé, kteří jsou schopní na to skočit.
- Citovat
- Upravit
@Janis94 píše:
S tím sice souhlasím. Již při zmínce snadný výdělek vím jistě, že snadný rozhodně je, ale né pro normální lidi. Bohužel stále se najdou lidé, kteří jsou schopní na to skočit.
a dobře jim tak, za bl.bost se platí a je to správné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a dobře jim tak, za bl.bost se platí a je to správné
Ano přesně tyto názory jsem ve slepičárně mohla očekávat. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janis94 píše:
Ano přesně tyto názory jsem ve slepičárně mohla očekávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janis94 píše:
No ja tedy nevim, ale do slepicarny spis patri nekdo, kdo je vubec schopny uvazovat, ze by na takovou hloupost mohl nekdo skocit a je ochotny sverit penize nekomu, kdo je schopny vyplodit vetu „vymyslel jsem vyvoj“ (citace z fotografii, ktere tu byly zverejneny).
- Citovat
- Upravit
@Janis94 píše:
V tom případě se omlouvám. Mně vyhledávání nic nenašlo..
Myslela som ten rychly vydelek za minimalny vklad a podobne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TARONA píše:
Myslela som ten rychly vydelek za minimalny vklad a podobne
Ano o tom se mluví všude a pořád. Je dobře, že se o tom mluví.
I když je to vždy do očí bijící a většina lidí na první dobrou pozná o co jde stále se najde dost lidí co naletí.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:
No ja tedy nevim, ale do slepicarny spis patri nekdo, kdo je vubec schopny uvazovat, ze by na takovou hloupost mohl nekdo skocit a je ochotny sverit penize nekomu, kdo je schopny vyplodit vetu „vymyslel jsem vyvoj“ (citace z fotografii, ktere tu byly zverejneny).
Netvrdím, že ti co na to naletí jsou nejbystřejší. Stejně tak si nemyslím, že by měl mít úplně každý právo na to aby se rozmnožoval. Ale bohužel i tací jsou a tvrdit, že je v pořádku někoho okrást to je značně nemorální názor.
- Citovat
- Upravit
@Janis94 píše:
Tak proč do té slepičárny píšeš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Tak proč do té slepičárny píšeš?
Je veřejně známý fakt, že na tomto webu se neschází příliš inteligentní ženy. Z toho důvodu je na místě aby si daly pozor před podvodníky.
- Citovat
- Upravit
@Janis94 píše:
Je veřejně známý fakt, že na tomto webu se neschází příliš inteligentní ženy. Z toho důvodu je na místě aby si daly pozor před podvodníky.
píšeš o sobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Dobrý den.
Ráda bych informovala o dalším podvodníkovi na telegramu.
Sama jsem sice nenaletěla, ale dokážu si představit že i v dnešní době se to někomu stát může. Tento člověk pod zcela jistě falešným jménem Josef Polák nabízí za minimální vklad astronomické výdělky na kryptoměových burzách.
Prosím nenechte se okrást!