Josef Polák - Podvodník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janis94
10.10.22 15:14
@vokishka píše:
píšeš o sobě?

Potrefená husa..

Né děkuji.
Nikdo netvrdí, že jste všechny hloupé.
Bohužel je zde velká koncentrace těch s nižším IQ a bylo by dobré, aby byly dostatečně obeznámeny s riziky požívání internetu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
10.10.22 15:18
@Janis94 píše:
Je veřejně známý fakt, že na tomto webu se neschází příliš inteligentní ženy. Z toho důvodu je na místě aby si daly pozor před podvodníky.

Ty taky nebudeš nejostřejší tužka v penále - vzhledem k tvému psanému projevu… ;)

• Citovat
  • Upravit
Janis94
10.10.22 15:20
@Hanka1 píše:
Ty taky nebudeš nejostřejší tužka v penále - vzhledem k tvému psanému projevu… ;)

Můj psaný projev je naprosto v pořádku.
Samozřejmě primitiva může urazit.

• Citovat
  • Upravit
22074
10.10.22 15:21
@Janis94 píše:
Nikdo netvrdí, že jste všechny hloupé.
Bohužel je zde velká koncentrace těch s nižším IQ a bylo by dobré, aby byly dostatečně obeznámeny s riziky požívání internetu.

Milý výkvěte inteligence - jsi si zcela jista, že víš, co to je internet? K „požívání“ totiž moc vhodný není, tak aby sis to nepopletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janis94
10.10.22 15:23
@BohunkaP píše:
Milý výkvěte inteligence - jsi si zcela jista, že víš, co to je internet? K „požívání“ totiž moc vhodný není, tak aby sis to nepopletla.

Opravdu?
Nedostatek argumentů se řeší chytáním za překlepy a slovíčkařením? To je mi novinka.
:palec:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.10.22 15:27
@Janis94 píše:
Opravdu?
Nedostatek argumentů se řeší chytáním za překlepy a slovíčkařením? To je mi novinka. :palec:

Já ani nemám telegram ta jsem natolik tupá že příjem řeším zaměstnáním, pronájmem vlastní nemovitosti v který h nebydlím a spořením a investicemi od mého osobního finančního poradce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
10.10.22 15:31
@BohunkaP píše:

Kdyz „zere“ telegram, tak co by „nepozivala“ internet :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Janis94
10.10.22 15:33
@ludmilaadamkova píše:
Já ani nemám telegram ta jsem natolik tupá že příjem řeším zaměstnáním, pronájmem vlastní nemovitosti v který h nebydlím a spořením a investicemi od mého osobního finančního poradce :mrgreen:

Telegram stejně jako jiné aplikace mám pouze na komunikaci s lidmi. Rozhodně bych si nedovolila tvrdit, že někdo kdo tu či onu aplikaci nemá je tupý. Vypadá to, že jste věděla kam s penězi. Držím palce ať se vám jen daří :D

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.10.22 15:33

@ontarova.stara na co je vlastně telegram dobrý to je něco jako Twitter a Whats up dohromadY?

• Citovat
  • Upravit
Janis94
10.10.22 15:44
@ludmilaadamkova píše:
@ontarova.stara na co je vlastně telegram dobrý to je něco jako Twitter a Whats up dohromadY?

Osobně jsem vždy používala telegram na stejný způsob jako WhatsApp. U telegramu je potíž s tím, že vás kdokoli může přidat do skupiny chatu čehož využívají právě podvodníci. Celkově mi už tato aplikace není příliš sympatická z důvodu, že se z ní stala jakási šedá zóna, kde si každý může dělat co chce. Šíření dezinformací všeho druhu. Prodej drog a jiné nelegální činnosti.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
10.10.22 15:47

@Janis94 ano.. vzdy kdyz Telegramu cti tak a tom že na nem píší zaručeně informace dost podivné zdroje.. například třeba o tom že Diana či Kennedy nezemřeli atd atd. Za ke naprosto neseriózní komunikační kanál

• Citovat
  • Upravit
11560
10.10.22 15:48
@Janis94 píše:
Dobrý den.
Ráda bych informovala o dalším podvodníkovi na telegramu.
Sama jsem sice nenaletěla, ale dokážu si představit …

V Pardubicích, na nádraží- předloni - stál takový pán a chtěl po lidech prachy. Tak kdyby tam někdo jel, nenechte se nachytat.
Tady je tolik uživatelek/ uživatelů, že to někomu určitě pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janis94
10.10.22 15:55
@ludmilaadamkova píše:
@Janis94 ano.. vzdy kdyz Telegramu cti tak a tom že na nem píší zaručeně informace dost podivné zdroje.. například třeba o tom že Diana či Kennedy nezemřeli atd atd. Za ke naprosto neseriózní komunikační kanál

Dokážu si představit jak moc jsou tam podobné naprosto zcestne konspirační teorie rozšířené. Sama jsem jen jednou udělala tu chybu, že jsem si tam chtěla vyhledat nějaké informace k právě probíhající válce na Ukrajině. Vyskočila na mne místnost plná fotek mrtvých těl bez jakékoliv cenzury. Nemám sice žádné zkreslené představy o tom jak to tam vypadá, sále jsou věci, které by neměly být volně přístupné na internetu.

• Citovat
  • Upravit
Janis94
10.10.22 15:58
@Ivan PPZ píše:
V Pardubicích, na nádraží- předloni - stál takový pán a chtěl po lidech prachy. Tak kdyby tam někdo jel, nenechte se nachytat.
Tady je tolik uživatelek/ uživatelů, že to někomu určitě pomůže.

To byl nejspíše jen žebrák.
Jsou sice nepřizpůsobivý, ale jinak neškodní.
;)

• Citovat
  • Upravit
11560
10.10.22 16:14
@Janis94 píše:
To byl nejspíše jen žebrák.
Jsou sice nepřizpůsobivý, ale jinak neškodní. ;)

Hm, jakže je to s tím penálem a pastelkou? Nevíte?
Tohle už nebude troll, spíš Trolley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!