Jsem alkoholička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.3.15 21:26

Nešla jsem tam.. Strašně se stydím..

• Citovat
  • Upravit
397
17.3.15 04:43

A za co? Je to nemoc, jako kazda jina… Akorat spolecensky je jinak vnimana nez chripka… Ale to doktori vedi, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
18.3.15 19:43

Tak aspon zavolej na linku AA. Tam maji pochopeni. Jen si oddalujes vlastni stesti!… A jen nic nedelas nebo i porad pijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
19.3.15 09:58

@Pavellina Podle mě se stydí za to, že s tím nic nedělá…

A jinak anonymní, já bych fakt doporučila hospitalizaci v léčebně, i s ní to není jednoduché, ale bez ní nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.15 12:49

Určitě si sežeňte odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.16 10:02

KDO ZAPLATI TVOU ODVYKACI KURU?

S odvykání si alkoholismu se to lehce radí - ústavní léčba, pomoc odborníka, atd. Jenže kdo to má platit, že se někdo stane opilcem? Snad nějaká zdravotní pojišťovna? A přitom sama odvykací kůra vyžaduje hlavně pevnou vůli, kterou alkoholička či alkoholik postrádá, hlavně při absťáku..Jak si posílit snadno vůli, aby se člověk dostal ze závislosti na alkoholu? Nejlevněji to přijde, když si alkoholik či alkoholička zavede přísný denní režim, který dodržuje. A když ho porušuje? Pak potřebuje posílit vůlia motivaci. Nejlevnější je najít si spolehlivého a silného kamaráda či kamarádku, který-á dá alkoholikovi či alkoholičce pořádný výprask. To posilí vůli a motivuje k držení kázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
30.3.16 12:06
@Tomanek píše:
S odvykání si alkoholismu se to lehce radí - ústavní léčba, pomoc odborníka, atd. Jenže kdo to má platit, že se někdo stane opilcem? Snad nějaká zdravotní pojišťovna? A přitom sama odvykací kůra vyžaduje hlavně pevnou vůli, kterou alkoholička či alkoholik postrádá, hlavně při absťáku..Jak si posílit snadno vůli, aby se člověk dostal ze závislosti na alkoholu? Nejlevněji to přijde, když si alkoholik či alkoholička zavede přísný denní režim, který dodržuje. A když ho porušuje? Pak potřebuje posílit vůlia motivaci. Nejlevnější je najít si spolehlivého a silného kamaráda či kamarádku, který-á dá alkoholikovi či alkoholičce pořádný výprask. To posilí vůli a motivuje k držení kázně.

Nazdar, Ty se asi potřebuješ poprat, to jako fakt řešíš vše stylem direkt mezi zuby? Vyber si svého oblíbeného politika a s chutí do toho, jinak násilí lze i léčit. Dneska svou milou prosím vynech a hezky poděkuj za připálený oběd. Jinak pokud ten Tvůj sklon k násilí má sexuální podtext tak si zjisti co a jak, tak aby to i Tvou družku bavilo :cert: Oukej, rozumíš? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.16 12:50

Docela tě chápu, Swifte, protože mým doporučením poklesly tvé ambice na neustávající honoráře za tvé do nekonečna jdou přemoudřele rady, jak vyléčit alkoholika či alkoholičku. Pro tebe je to dílem biznis, dílem kompenzace tvých komplexů. Když jsem začínal s alkoholiky, býval jsem jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
30.3.16 14:26

@Tomanek A kdo má platit za to, že je někdo blbcem? U toho alkoholika je alespoň šance, že zvládne po léčbě abstinovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.3.16 11:07

@Tomanek Vzhledem k tomu, že je alkohol zatížen spotřební daní a dále že tazatelka je pravděpodobně pojištěná u některé ze zdravotních pojišťoven, má toto léčení ze své podstaty „předplacené.“ Váš dotaz je tedy zcela evidentně mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí