Jsem blázen do úklidu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
10.3.20 17:03

Jsem blázen do úklidu ?

Ahoj holky, chci se zeptat jak to mate by a taky na názor…bydlíme v bytě cca 45m2 máme kocoura který hodně líná…uklizim denně( vysavani, prach, očištění povrchu (gauč, postel) od chlupů, koupelna atd…) Byla bych schopna uklízet i 2× denně, protože vysaju a utru prach a za par hodin to už zase není úplně čisté…jsem schopna uklízet v 10 večer po práci protože bych bez toho asi neusnula. Po vaření musím taky hned uklidit :roll:…Všechny věci musí mít své místo a když přítel po sobě neuklidi nebo udělá nepořádek mám z toho hrozny nervy. Mamka se mi směje, ona uklizi velký dům 1× týdně o víkendu a říká ze co na tak malém bytě pořad uklizim ale mne přijde ze čím je menší tím víc se to tady nosí a nepořádek je vidět.
Jak to mate doma vy? Jsem fakt posedlá úklidem nebo je čistota doma i pro vás důležitá? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12121
10.3.20 17:07

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
10.3.20 17:08

Já uklizim když je potřeba :nevim: Vidím prach tak jdu a utřu. Dítě něco rozsype jdu a vysaju. Fakt mě nebaví celý dne lítat s hadrem :lol: Ale nemam línající zvíře no, to bych asi musela častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32063
10.3.20 17:09

No čistota je důležitá, ale ty si posedlá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747

S kočkou je to blbý no. To chápu to luxování denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

:nevim: Když nemáš jiné koníčky a není ti líto promarněného času, tak potom je to v pořádku. :D

Příspěvek upraven 10.03.20 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243

Uklizet 2× denne tak se z toho zblaznim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.3.20 17:10

@Kopretina96
Nejsi sama. Mám to úplně stejně ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.3.20 17:11

@Kopretina96
A také máme kocoura, takže to je hodně i kvůli němu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
10.3.20 17:11

Mame o neco vetsi byt, bez mazlicku, 2 deti a uklizim asi jako ty. Kuchyn hned po vareni/ jidle, nesnasim vyndane a spinave nadobi atd. Prach, stolky atak utiram denne, vysavam kazde dopoledne, nekdy je to treba i 2×, vytiram teda jenom 2× týdně kdyz neni nejaka nehoda :D koupelnu uklidim, kdyz vidim ze je to treba (ze je treba spinave umyvadlo atak) jinak pořádně důkladně 1× týdně. Hodne se u nás práší, deti drobí, tak at nejsmr jak prasátka. Blazen na úklid je pro me ten, kdo chodi neustale s hadrem, dezinfekcema, velky uklid dela denne a hroutí se z každého smitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.3.20 17:23

Nechápu, proč si komplikuješ život kočkou… Když jsi takový hygienický maniak. :lol: Každý to má jinak, já třeba ten čas, co ty věnuješ uklízení, věnuji péči o pleť, a taky si rodina ťuká na čelo. :lol: Já jsem za úklid jednou týdně, (když jsem bydlela sama, tak i ob týden), nádobí myju jednou denně po večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
10.3.20 17:26

@Kopretina96 mrkni se na obsedantně kompulzivní poruchu a řeš to… není to tvoje chyba.. prostě to tak máš a je potřeba s tím pracovat a korigovat to (vidělas někdy seriál o Mankym?)
taky mám ráda věci na svém místě a často uklízím, před dětmi měly i ovladače na tv své místo na milimetry na stole :mrgreen: po dětech se člověk buď zblázní, nebo mírně rezignuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.3.20 17:37

@Kopretina96 Je to trochu šáhlý, ale jestli partner/přítel/manžel/spolubydla jede na stejné vlně, tak je to cajk. Mě by z toho hráblo, já na úklid nemám hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.3.20 17:39

A ještě jsem chtěla říct, že nechápu, kdo prosadil tu kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
10.3.20 17:45

Každý má nějakého koníčka…rozhodně lepší než čumět do mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný