Jsem blázen do úklidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
10.3.20 17:54

V pohodě. Sama musím vysávat každý den, kvůli psům, kteří doma spí přes noc. 2× týdne vytru celý dům. Prach 1× týdne. Tak že klídek… Když něco rozsypu apod uklidím hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.3.20 18:09

No tak 45 m2 byt je uklizený za chvíli. Když tě to baví… za mě trochu maniak budeš, když bys nemohla spát.
Mně prach nevadí, zas nesnáším kuchyňskou a koupelnovou špínu. Ale nás je hodně, tak je nonstop co uklízet.

• Citovat
  • Upravit
5866
10.3.20 19:07

Mám byt 35m2 a jak je to malá plocha a hodně věcí, tak ten úklid je náročnější než uklízet 70m2 se stejnými věcmi. Takže ti i rozumím. Ovšem i když mě to se*e, že uklidím a za chvíli bych mohla znova, tak na to dlabu a jdu si radši třeba číst a uklídím to jindy. Nechci být otrokem domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.3.20 19:11

@berusa.m koníčky mám samozřejmě, ale na tohle si čas vyhradím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
10.3.20 19:21

Na můj vkus jsi posedlá. Ale já jsem na tom asi jako tvoje matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
10.3.20 19:51

No a to si představ, že já mám k nepořádnýmu chlapovi i juniora bordeláře. Dneska jsem 4× vytírala obývák :mrgreen: kudy chodí, tudy za sebou leje pití. Já mám diagnostikovanou OCD, ale už o dost mírnější než kdysi. Z duše nesnášim bordel a chaos, ale se synem už dokážu chápat, že se musím mírnit abych měla čas hlavně na něj. Teď už mám problém v zásadě jen s tím, že musí být uklizeno když odcházíme ven, vadí mi vracet se do nepořádku. Určitě si zajdi na terapii, takový nutkání má vždycky hlubší kořeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.3.20 20:40

@smarket jsem rada ze v tom nejsem sama. O nějaké návštěvě lékaře už jsem premyslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.3.20 22:09

@Kopretina96 nerikaji ti okresni hygiena? Moje prateta to ma taky tak. Driv k nam jezdila na par tydnu, to se vzdycky gruntovalo a ona to druhy den nevydrzela a zacala vsechno drhnout. A prej: jsem vam to tu trochu oplachla :mrgreen: ano, kazda vec musela mit sve logicke misto. Jeste pul roku po jejim odjezdu jsme hledali ta logicka mista, na kterych by se mohly nachazet nase veci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21899
10.3.20 22:23

@Kopretina96 neprijdes mi jako blazen. Ja mam na podobne plose kocoury dva :mrgreen: a vysavam taky denne, vcetne gauce a tak..jinak to nejde, pokud se doma clovek nechce valet v chlupech. Když teda prijdu vecer z práce, tak na to prdim. Ale když mam volno, vysaju rano, vytru a vecer ještě nekdy sjedu podlahu tycovym vysavacem a sedacku vezmu valeckem :mrgreen:. Ale mam doma cisto. Znam dost domacnosti s kockou, kde se valej chuchvalce chlupu na podlaze a sednout si na gauc, je uplna hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
10.3.20 22:25

@Kopretina96 Posedlá bych neřekla, spíš asi trpíš nějakou formou úzkosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
10.3.20 22:53

Já když se snažila mít doma stále naklizeno, tak mi přišlo že nedělám nic jinyho :cert: se zvířátkama to úplně nejde, obzvlášť teď na jaře můžeš luxovat klidně 2× denně, ale já na to prostě dlabu :roll: děkuju svému minulému já za to, že kocour i pes jsou naučení že nesmí na gauč ani žádné povrchy, takže jsem se smířila „jen“ s chlupatym kobercem a oslintanyma dlazdickama :pankac: 100% čistotu udrzuju jen na lince a jídelním stole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.3.20 00:01

Mám teď dve kočky a kocour je línací šíleně. Takže ráno vysavač a odpo vysavač. Nechci mít chlupy v chuchvalcich. K tomu tři děti - to je drobků :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.3.20 00:19

1× týdně komplet. Sem tam něco poklidim, když čekám návštěvu nebo vařím, tak umyju nádobí. Ale já bydlím sama, takže když uklidím, vydrží to tu, dokud zase něco nerozbordelim. Což mě nijak netrápí - taky budu radši trávit čas jinak, než píglováním. A v 10 večer 8o jako taky mám ráda když se budím do čistého bytu a všechno má svoje místo, ale abych v 10 večer šůrovala to nejsem blázen. Mám teda psa a chlupů v bytě dost, ale s tím jsem počítala, když jsem si ho pořizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
11.3.20 07:51

@Eemii přesně…taky nesnáším chlupy všude. Kocoura miluju, ale se zvířetem asi musí byt důkladnější a častější úklid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.20 22:52

nabídka

Ahoj, pokud by měl někdo zájem, nabízím svou službu, úklid domácností. Můžete volat na číslo 730635030. Uklízím Benešov a okolí. Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný