Jsem blázen já ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.17 15:52

Jsem blázen já ?

Ahoj holky,

stala se mi taková věc… jsem teď na neschopence bez vycházek a zapálila jsem si cigaretu z okna. Bydlím v prvním patře a hned naproti oknu je parkoviště. Tam přijelo auto a zaparkovalo přímo naproti mému oknu a já nad něčím přemýšlela a zapekla pohledem na to auto. Pán s paní nejprve řekli, že co je na nich tak zajímavého, což jsem nějak neregistrovala, ale pak se do mě chtěli pustit slovně, tak jsem jen uhnula pohledem a zmizela z okna. Bohužel jsou to nejspíš sousedi z našeho domu, což mě o to víc mrzí, nechtěla bych mít nějaké nepříjemnosti. Myslíte si, že jsem debil, nebo měl pán asi holt prostě blbou náladu?
Omlouvám se za takovou banalitu, ale jsem na tom psychicky bledě a dokáže mě rozhodit uplně cokoliv…:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
25.10.17 15:58

Píšeš správně, je to banalita. Pust to z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
25.10.17 16:00

De.bil je on. Snad se můžeš dívat kam chceš. :roll: Divím se, že něco takového vůbec řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
25.10.17 16:02

Jakože si kouřila z okna a zírala na sousedy? :think: Jak s tím souvisí nemocneská? Nechápu vo co go? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
25.10.17 16:06

Myslela jsem si že jsi ta se soc. fóbií ale ta nemá práci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
731
25.10.17 16:06

Já bych to asi nechala být. Upřímně já jsem vadná v tom, že mi někdy až přehnaně záleži co si o mě myslí okolí nebo sousedi (po občasné hádce s partnerem se modlím aby nebyly v tu chvíli na chodbě :D)…Ale asi měli jen blbou náladu. Znám pár lidí, co je tohle dokáže vytočit (např. babky za oknem co očučují okolí, protože se nudí apod.) Takže to nehroť a deb*l nejsi. Holt někdo je víc flegmatik někdo zase ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
25.10.17 16:08

Každopádně já bych je odbyla tím, že „na ně je tak někdo zvědavý“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
25.10.17 16:43

Vím o čem mluvíš, jednou jsem se zamyšlená zadívala v buse na nějakou ženskou, ona na mě - co zíráš, říkám pardon :nevim: A ona tak nečum :pocitac: Říkám čumim pač jsem takový individuum ještě neviděla :lol: Půlka busu vyprskla smíchy ;) Pak jsem si to přebrala a myslím že měla špatný den a chtěla si ventilovat emoce vůči mě :nevim: Každopádně je neřeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.10.17 17:04

Nějak nevím proc píšeš ze jsi na neschopence, to s tím souvisí? takovou blbost bych fakt neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.10.17 17:08

Já jednou tak koukala z okna autobusu, proste jen tak „do blba“ a kdyz autobus zastavil tak jsem se koukala na nejakou holku, ktera stala na zastavce, celou tu chvilku než autobus otevřel dvere, lidi vystoupili, nastoupili a zavrel dvere no a ja se celou dobu koukala na tu holku, neuhla jsem pohledem a kdyz se ten autobus rozjizdel, tak na me holcina vyplazla jazyk, mohlo ji být kolem dvaceti :-D to jen tak pro zasmani :-D :-P

Příspěvek upraven 25.10.17 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
25.10.17 17:09

Jsem myslela, že jsi na schopence minimálně s nějakou plicní chorobou a kontrola tě zastihla hulit z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 17:10
@lachtanice86 píše:
Nějak nevím proc píšeš ze jsi na neschopence, to s tím souvisí? takovou blbost bych fakt neresila

Spis s tím, ze už jsem dlouho nikde nebyla a cítím se trochu jak antisocial, možná proto jsem se tak zakoukala…

• Citovat
  • Upravit
14637
25.10.17 17:16

Pokud jsou to sousedi bydlící nad vámi, tak se nedivím, jestli jim kouříte do oken. Ano, ten kouř jde nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
25.10.17 17:32

@Litta a nebo sousedi pod ní, tam padá popel. Znám obě varianty a vadí mi obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 17:38
@lachtanice86 píše:
@Litta a nebo sousedi pod ní, tam padá popel. Znám obě varianty a vadí mi obě.

Jenom upresnim, ze normálně nekourim. Dam si jen když jsem opravdu na hraně. Navíc klepu pouze do popelniku. Sousedi pod námi kouři hodně v bytě, přes stupacky je k nám cítít kouŕ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný