Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám dotaz…budeme dělat kuchyň. Odkud máte kuchyňskou linku??? Ne truhláře…spíš jako ikea, skonto atd. A jak jste spokojeni???Jsou kvalitní?? A spotřebiče máte jakou značku??? A jaký máte názor na spotřebiče od Ikei???
Dobrý den, skříňky a desku máme z Ikey a jsme moc spokojeni, dobře a rychle se to montuje
Můžu jenom doporučit. Spotřebiče máme vestavěné z předchozí kuchyně, s ikeáckými bohužel zkušenost nemám, pouze s nádobím a to také doporučuji ![]()
My mame kuchyn z Kika, spotrebice bosch a desku siemens. Spokojenost. Ikea jsme nechteli.
Kuchyni Ikea, nějakou úplně nejlevnější, protože se nám drahé dekory nelíbily a zatím se všem líbila. Švagrová mi to tu komplet pootvírala a koukala co je to zač (zase mi tu chybí ten smíchy brečící smajlík z FB) A spotřebiče obrovský mix, podle designu ![]()
My mame doma veskere spotrebice Beko a jsme spokojeni. Linku nevim, ta uz tu byla.
V předchozím bytě i v současném máme linku z ikea. Dodnes vše v pořádku i v prvním bytě, kde je ta linka už 15 let. Spotřebiče ale nejsou od nich.
@veruuuuu Kuchyňská linka z Ikea - žádný problém, jsme s ní moc spokojeni (máme ji ale zatím pouze 5 let). Za tu cenu nám truhlář byl schopen nabídnout max. otevírací dvířka do spodní části kuchyně, takhle díky Ikea máme šuplíky i s dojezdy a stejně ještě zbylo na nákup jejich vestavěné ledničky. Ostatní spotřebiče jsou různé - hlídali jsme si, aby poměr cena/výkon byl co nejlepší (whirlpool, baumatic, apod.)
Po zkušenosti bych Ikeu už nechtěla ale jejich spotřebiče klidně.
Máme ze Sconta německou Nobilia a spokojenost je maximální, spotřebiče Miele a také super.
Máme Ikea a spokojená jsem moc s jejich šuplíky plnovýsuv s pomalým zavíráním. Troubu a varnou desku máme od nich a myčku nějakou levnější Bosh. Vše je ok už několik let.
Já mám kuchyň od oresi se spotřebiči elektrolux a taky v pohodě…
Kuchyň na míru a spotřebiče od různých značek. Sklokeramickou desku mám Amica a vestavěnou troubu Gorenje.