Jsem chráněna před těhotenstvím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
10.4.14 21:45

jsem chranena pred tehotenství

Dobrý den, omlouvám se, že se vměšuju, ale stala se mi také špatná situace.. Zapomněla jsem si vzít 3 pilulky cca 5,13 a 16 pilulku a nechráněný sex jsem měla dá se říct co 3 den…Ne, že bych nebyla nezodpovědná, ale měla jsem problémy se zdravím maminky tak jsem prostě zapomínala. Ke konci platíčka jsem začala spinit, dneska trosku silněji je to 5 dní a mam pocit ze prisla uz menstruace, ale slaba…tehotenský test si udelam, ale i tak prosim o nazorDěkuji moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
10.4.14 21:46

Já když si byť v polovině platíčka zapomněla vzít víc jak jeden prášek tak jsem taky dostala ms nebo jsem začala špinit… dr mi řekl ať doberu platíčko, ale to jsem pak špinila do pauzy kdy přišla normální ms tak jsem si udělala pauzu dříve..

Stalo se mi to vícekrát jsem na prášky lempl, ale nikdy jsem v tomto období neotěhotněla i když sex byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.14 21:46

Těžko říct, určitě jsi nebyla plně chráněná. test ti to poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
10.4.14 21:54

Trikrat je dost, zkus si udelat test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
10.4.14 21:57

Pardon edit - příspěvek nebyl pro slavusku ale pro zakladatelku :oops:
plná ochrana to není, ale stejně je to dost nepravděpodobné páč prášky nejen brání dozrání vajíček ale i jeho uhnízdění, takže aby se to povedlo byla by to velká náhoda, taky jsem špinila dřív, když jsem zapomněla, mě bylo řečeno dobrat, udělat plánovanou pauzu a brát dál krvácení nekrvácení, jednou jsem totiž podle nějakého návodu vyčetla, že se ta pauza v tomto případě nedělá a pak jsem druhou ms dostala o mnoho dřív i když jsem prášky brala poctivě a dokor se divil, proč jsem to udělala, no psali že pak je ochrana, ale nevim no, jen to rozhodí cyklus

Příspěvek upraven 10.04.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.4.14 22:00
@werunkaw123 píše:
Já když si byť v polovině platíčka zapomněla vzít víc jak jeden prášek tak jsem taky dostala ms nebo jsem začala špinit… dr mi řekl ať doberu platíčko, ale to jsem pak špinila do pauzy kdy přišla normální ms tak jsem si udělala pauzu dříve..Stalo se mi to vícekrát jsem na prášky lempl, ale nikdy jsem v tomto období neotěhotněla i když sex byl.

To je úplně přesný výraz :mrgreen: Teď po porodu jsem brala antikoncepci jak lentilky už :mrgreen: Tak jsem naznala, že pilulky nejsou ten správný způsob ochrany :mrgreen:

Jinak během svého „experimentování“ s antikoncepcí jsem jednou opravdu otěhotněla. Žádné špinění jsem neměla, prostě nedorazila menstruace. Těhotenství teda skončilo, dá se říct, hned jak začalo. Od té doby jsem pilulky až doteď raději neužívala.

• Citovat
  • Upravit
46867
10.4.14 22:02

Ja zapominala casto, nekdy jsem zapomnela i 4 pilule a v dobe uzivani antikoncepce jsem nidky neotehotnela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí