Minerva a vreya

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
452
8.4.14 10:42

minerva a vreya

Byla jsem u doktora a napsal my novou antikoncepci. Máte s ní některá zkušenost? Mibervu jsem brala leta a vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
8.4.14 10:48

Tak proč psal novou když tamta vyhovovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
8.4.14 11:00

No protože se prej přestala vyrábět, jsem zapoměla dodat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
8.4.14 11:48

Taky jsem ji brala hodně let, a teď na kontrole už mi předepsala jinou. Už jí nesmějí předepisovat, asi skrz tu aféru ve Francii, kdy na antikoncepci, která má složení jako minerva zemřely dvě dívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.4.14 11:50

Brala jsem Vreyu a byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.4.14 14:52

Nemají náhodou stejné složení? :D Brala jsem to asi 4 měsíce, přecitlivělá, oteklá, 7 kg nahoře (po vysazení okamžitě dole a nepřežírala jsem se) ale jestli ti vyhovala Minerva, tak bude i Vreya nejspíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.14 19:34

Ahoj holky, nemate někdo náhodou na prodej zbývající HA Chloe? Bohužel mi jí po 3 měsících užívání v Čechách zakázali a byla jediná, která mi okamžitě zabrala na spo. V lékárně mi nabídli Vreyu, že má stejné složení, ale stejně jako kdysi mi po ní ještě víc rostou chloupky. Děs a hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
1.8.14 19:39

Brala jsem obě a u obou velké problémy se zdravím, které odezněly měsíc po vysazení, takže ať mi nikdo netvrdí, že antikoncepce neničí zdraví… Za antikoncepcemi je obrovská lobby farmaceutických firem, které bohužel úzce spolupracují s doktory, kterým vůbec nejde o naše zdraví - už rok antiko neberu, těhotná nejsem - vždy to jde jinak vyřešit, ale samozřejmě každého volba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.8.14 22:39

Já jsem měla první měsíc po Chloe taky problémy s bolestí hlavy a pocitem na zvracení, ale problém byl v tom, že jsem jí brala už po snídani. Když jsem jí začala brát až večer bylo po problémech ;). U někoho je antikoncepce jediný řešení. Když se budeš nudit, zkus se podívat na spo, na to je účinná jen ha nebo např. Utrogestan a ten má příšerný vedlejší účinky. To už mám taky vyzkoušený. Možná změníš názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí