Antikoncepce sunya, podobnost s cilets?

MIŠANA1
2.4.14 12:54

Antikoncepce sunya?zkušenosti?

Jakou máte zkušenost? jedla jsem vždy cilest a prý už se nevyrábí, je to podobné? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
2.4.14 13:04

@MIŠANA1 ja jsem ji brala pred 4 lety byla docela levna a nic mi to nedelalo nepribirala jsem a plet jsem mela cistou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
2.4.14 13:15
@kačka121 píše:
@MIŠANA1 ja jsem ji brala pred 4 lety byla docela levna a nic mi to nedelalo nepribirala jsem a plet jsem mela cistou

ale tak ono to asi není že si člověk vezme prášek a přibere ne? spíš to třeba podpoří chuť k jídlu ne? :think: nad tím koumám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3424
2.4.14 13:18

@MIŠANA1 ja kdysi kdyz jsem zacinala brala mersilon a za dva mesice jsem mela 15kg navic vylozene me to rozhodilo a urcite to nebylo tim ze bych vic jedla ale jinak jsem bral yaz nebo tak nejak a vyrostli mi o cislo prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
2.4.14 13:26
@kačka121 píše:
@MIŠANA1 ja kdysi kdyz jsem zacinala brala mersilon a za dva mesice jsem mela 15kg navic vylozene me to rozhodilo a urcite to nebylo tim ze bych vic jedla ale jinak jsem bral yaz nebo tak nejak a vyrostli mi o cislo prsa :mrgreen:

a jako jak se to přibere, to nechápu celkem :lol: z pidi pilulky 15kg, jako kde se stane ten zázrak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2976
2.4.14 13:29

@MIŠANA1 na to pribrani jsem se ptala doktora a pry prasky zadrzuji vodu proto clovek nabere. ja teda po techto praskach zadne vedlejsi ucinky nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
2.4.14 13:32

http://www.levret.cz/…ne-pripravky
Tady je seznam dostupných přípravků včetně obsahu účinných látek, můžeš se podívat co se čím dá nahradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
2.4.14 13:37
@eetkikinka píše:
http://www.levret.cz/…ne-pripravky
Tady je seznam dostupných přípravků včetně obsahu účinných látek, můžeš se podívat co se čím dá nahradit.

aha děkuji takže je to jiné než ten cilest..no jsem zvědava co mi to udělá jim to 5den :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1