Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj ženy.. prosím Vás jakou berete antiko.. a za kolik?? já jsem dříve brala nějakou za 700,– a oni už ji nevyrábějí.. teď mám 2 měsíce po porodu ale nekojím.. takže jde jakákoliv.. budeme ted kupovat barák.. takže chci opravdu ušetřit na všem.. tudíž i na antiko.. Berete někdo nějakou levnou?? děkuji za odpovědi.
Tri-regol okolo 500,– ale nejsem si jistá jestli je vhodný po porodu
Také beru LINDYNETTE, na tři měsíce za necelých 500 Kč a jsem s ní moc spokojená
brala jsem jak před otěhotněním, tak po porodu
@telezska Mercilon… v dr Max za 499 Kč. Brala jsem jí roky před těhotenstvím i teď a nemůžu si stěžovat. Lindynette mi nesedla, pořád jsem špinila. Ale to je u každého jinak.
Za jak dlouho planuješ druhé dítě? a co takhle nehormonální tělísko, cena je jednorázová třeba na 5 let, myslím, že se pohybuje v ceně do 2 tis
No a co se domluvit s lékařem, ten tě zná nejlíp, my ti tady poradíme nějakou antinu a ty ji z nějakého důvodu nebudeš moct brát, mu řekni že bys tentokrát chtěla něco levnějšího a nahoď hranici nad kterou bys nechtěla jít
nějak si nedokážu představit že bych přišla k lékaři a řekla že chci jen tuto antikoncepci ![]()
Bonadea taky stojí pod 500 Kč (narozdíĺ od své předlohy Jeanine co je skoro za litr)
@tetma to právě nevíme.. a muj gynekolog mi nabídl bud za 6000 mirenu a nebo za 3600 gynefix.. a t tím že si bereme hypotéku je to pro mě momentálně docela pálka vyhodit.. protože když už tak bych chtěla mirenu při které není menstruace.. a 6000 vyhodit fakt nemuzu..
jinak bych do toho šla hned.. muj doktor nezavadi zadné tyto levné vysvětloval mi to že jsou i tělu škodlivé.. a hlavně at si srovnám angína - paralen - antibiltika… a tělísko jedno za 2000,– a druhé za 6000,– že je to u obojího stejné paralen pomůže nachvíli.. tudíž tělíska za 2000 na prd..
Kupujete barák, ale vadí ti rozdíl v ceně HA třeba tři stovky na měsíc? Stovka měsíčně? To moc nechápu ![]()
Radši dražší, ale kvalitní ![]()
@telezska píše:
@tetma to právě nevíme.. a muj gynekolog mi nabídl bud za 6000 mirenu a nebo za 3600 gynefix.. a t tím že si bereme hypotéku je to pro mě momentálně docela pálka vyhodit.. protože když už tak bych chtěla mirenu při které není menstruace.. a 6000 vyhodit fakt nemuzu..jinak bych do toho šla hned.. muj doktor nezavadi zadné tyto levné vysvětloval mi to že jsou i tělu škodlivé.. a hlavně at si srovnám angína - paralen - antibiltika… a tělísko jedno za 2000,– a druhé za 6000,– že je to u obojího stejné paralen pomůže nachvíli.. tudíž tělíska za 2000 na prd..
Tak s těma levnýma práškama je to pravda, třeba já po několika pokusech brala antinu za 1200/3 měsíce, všechny ostatní byly na… ne každýmu ty levný sednou. Tak když nechceš utrácet moc peněz, používejte kondom ![]()