Antikoncepce Yanela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1497
26.3.14 10:46

antikoncepce yanela

Ahojky,
vcera mi gynekolozka napsala HAK yanelu. mate nekdo zkusenost? na netu jsem celkem nic nenasla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1497
26.3.14 20:14

Nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
27.3.14 18:56

Porad nikdo nema zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.14 16:18

Máte někdo podobný problém? Beru Yanelu cca 7 měsíců. Z prvu jsem brala jedno platíčko a pauza. Krvácení bylo slabé, ale bolesti břicha tak střední (antikoncepci mi předepsal Dr. na zmírnění premenstruačního syndromu a bolestivé, silné menstruace. Po 3 měsících, kdy jsem nezaznamenala změnu při užívání a před užívání, jsem na doporučení Dr. začla užívat tablety nepřetržitě (bohužel moje tělo sneslo platíčko+13 tabletek z druhého, pak jsme začla krvácet). S každým dalším „dlouhým cyklem“ se počet tabletek snižoval a bolesti a intenzita krvácení zvyšovaly. Lékař tvrdí, že se s tím tělo musí popasovat.. Bohužel vlivy této antikoncepce se mi zdají spíše negativní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.7.14 10:07

Jsem s touto antikoncepcí velmi spokojená, sedla mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.16 12:35

Ahoj holky, 15. Ledna jsem podstoupila mini-interupci potom mi nastala šestinedělka po šestinedelce se mi dostavila menstruace s tim, ze jsem si první den menstruace vzala Yanelu, ted uz ji beru 7 den, a přítel to do me dává od 5 dne uziti. Antikoncepci beru v pul 8 vecer a 6-7 den okolo půl 10-11 ze mě vytece průhledná vodička která ma silný zapach s přítelem jsem do tech 11h nespala takže to od něj byt asi nemůže nebo nevím, nikdy jsem se s tim nesetkala, nějaké rady?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí