Užívání Jangee - štítky

49
25.3.14 23:13

Užívání Jangee - štítky

Zdravím

Mam takový dotaz dnes jsem začala s užíváním HA Jangee. Nalepila jsem proužek začínající úterkem (tak jak píšou na štítkách i v letáčku). Takže začala jsem úterkem a štítek končí pondělkem). Jelikož podle šipek bych to měla brát z leva do prava podle šipek. Jenže když nalepím další štítek tak mi tam ty dny habrují a vůbec nesedí :nevim:.. potřebuju další týden začít úterkem, ale když bych ten proužek nalepila tak ten týden půjde po zpátku :zed:…Tak nevím jestli jsem takový střevo a nerozumim tomu a nebo to mam prostě rozstříhat a nalepit podle svýho :|.. Budu ráda za jakékoliv vysvětlení lepení tohodle nesmyslu a nebo pokud něaká seča mi bude ochotna poslat foto návod s tím jak to má nalepený :hug:… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
25.3.14 23:46

Ahoj, štítky normálně roztříhej a nalep si to podle svého, jinak dny nevýjdou. U Nyssiely je to to samé a musela jsem to rozstříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.3.14 07:54

:palec: Tak děkuju.. Já to chtěla udělat hned, ale raději se zeptám no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.14 18:01

Ahoj holky, jsem z těch štítků trochu jelen…Nalepení prvního je jasnačka, to sedí, druhý týden ale musím dodržet směr šipek i když mi nesedí dny na štítku a beru zprava doleva podle směru šipek, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.6.14 18:10

Já to vyřešila tak že nalepím jen první proužek který sedí a zbylé rozstříhám a nalepím si sama. :) jinak by mělo být jedno jak je jíš jestli zprava doleva nebo obráceně :) ale zeptej se na gyndě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí