Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
Mam takový dotaz dnes jsem začala s užíváním HA Jangee. Nalepila jsem proužek začínající úterkem (tak jak píšou na štítkách i v letáčku). Takže začala jsem úterkem a štítek končí pondělkem). Jelikož podle šipek bych to měla brát z leva do prava podle šipek. Jenže když nalepím další štítek tak mi tam ty dny habrují a vůbec nesedí
.. potřebuju další týden začít úterkem, ale když bych ten proužek nalepila tak ten týden půjde po zpátku
…Tak nevím jestli jsem takový střevo a nerozumim tomu a nebo to mam prostě rozstříhat a nalepit podle svýho
.. Budu ráda za jakékoliv vysvětlení lepení tohodle nesmyslu a nebo pokud něaká seča mi bude ochotna poslat foto návod s tím jak to má nalepený
… ![]()
Ahoj, štítky normálně roztříhej a nalep si to podle svého, jinak dny nevýjdou. U Nyssiely je to to samé a musela jsem to rozstříhat.
Tak děkuju.. Já to chtěla udělat hned, ale raději se zeptám no ![]()
Ahoj holky, jsem z těch štítků trochu jelen…Nalepení prvního je jasnačka, to sedí, druhý týden ale musím dodržet směr šipek i když mi nesedí dny na štítku a beru zprava doleva podle směru šipek, že?
Já to vyřešila tak že nalepím jen první proužek který sedí a zbylé rozstříhám a nalepím si sama.
jinak by mělo být jedno jak je jíš jestli zprava doleva nebo obráceně
ale zeptej se na gyndě